Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Mutasd meg szépséged az országnak!

Vajon ki lesz 2012-ben a Miss Exclusive? Jelentkezz Te is!

A 2012-es év egy Új Világ kezdete! A szakmában eltöltött számos évének jó és sokszor rossz tapasztalatai alapján az Exclusive Nights menedzsmentje azt a döntést hozta, hogy megalapítja Magyarország legnagyobb, legexkluzívabb és legmagasabb színvonalú nemzetközi Szépségversenyét, az Exclusive Nights Modell és Szépségversenyt!

Nálunk nem csak a színvonal, hanem a tökéletes luxus, a legmagasabb minoség, és a mindent magával ragadó exkluzivitás a fo szempont! Magyarország eddigi egyik legprofibb szervezocsapata, legelegánsabb, ötcsillagos szállodája és legexkluzívabb Hölgyei fogják biztosítani, hogy a 2012-es év valójában egy Új Világ kezdetét jelentse a szépségiparban!
Vajon ki lesz 2012-ben a Miss Exclusive?

Mivel az Exclusive Nights Modell és Szépségverseny Magyarország legmagasabb színvonalú és legexkluzívabb modell és szépségversenye lesz, ezért természetesen az elvárásaink a jelentkezőkkel és a majdani résztvevokkel szemben is rendkívül magas lesz! De ez az egyetlen mód arra, hogy valóban elérje a célját ez a nem mindennapi esemény!Hoffmann Richárd az Exclusive Nights ügyvezető igazgatóját faggattam.

- Miért volt szükség egy újabb Szépségkirálynő választásra, hisz már olyan sok változata van?

-  A 2012-es év egy Új Világ kezdete!  A szakmában eltöltött számos évének jó és sokszor rossz tapasztalatai alapján az Exclusive Nights menedzsmentje azt a döntést hozta, hogy megalapítja Magyarország legnagyobb, legexkluzívabb és legmagasabb színvonalú nemzetközi Szépségversenyét, az Exclusive Nights Modell és Szépségversenyt!

Nálunk nem csak a színvonal, hanem a tökéletes luxus, a legmagasabb minőség, és a mindent magával ragadó exkluzivitás a fő szempont! Magyarország eddigi egyik legprofibb szervezőcsapata, legelegánsabb, ötcsillagos szállodája és legexkluzívabb Hölgyei fogják biztosítani, hogy a 2012-es év valójában egy Új Világ kezdetét jelentse a szépségiparban! 

- Milyen karrierlehetőségeket tudtok felajánlani a nyertesnek?

- Aki ismertségre vágyik, és szeretne egy biztos karrierlehetőséget szerezni, valamint szeretne Magyarország elit köreibe bekerülni, annak jelentkeznie kell a versenyre, mert a garantált jövőt kínáljuk neki! Valamint a legjobb 10 lánynak is felajánlunk egy exkluzív modell szerződést

- Jól hangzik, hogy exkluzív, luxus. Az eddigiek nem voltak ilyenek?

- Az elmúlt években azt vettük észre, hogy a szépségversenyek minősége rohamosan csökken. Ezért úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a tömegszerű szépséggyártásnak és új színt viszünk a modell világ életébe, amiért ügyvezető társammal Szabó Nórbert Ádámmal mindent elkövetünk.Feltételek:
Elmúltál már 18, de nem töltötted még be a 25 évet, vagy elmúltál már 25, de még 35 év alatt vagy?
Szépnek, elegánsnak, exkluzívnak érzed magadat?

Akkor itt az idő, JELENTKEZZ! Most Magyarország legelső és egyben legexkluzívabb szépségversenye vár rád, ahol Budapest egyik leggyönyörűbb ötcsillagos hotelében kerülhet a fejedre a korona, és ahol Te lehetsz Magyarország első Miss Exclusive Szépségkirálynője!

Ha Te is ismertségre vágysz, ha szeretnél egy biztos karrierlehetőséget szerezni, ha szeretnél Magyarország elit köreibe bekerülni, akkor jelentkezz fényképes önéletrajzoddal és kerülj be hazánk legszebb és legexkluzívabb lányi közé!
Várunk mindenkit sok szeretettel!

A nevezési díj: 5.000 HUF
Az elődöntő és jelentkezési határidő: 2012. Április 28.

Jelentkezés a management@exclusive-nights.com címen!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Vera leforrázta Attilát

Egyre nagyobb a feszültség Attila és Vera között a ValóVilág ötödik szériájában, amit egy furcsa… Tovább olvasom