Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

MTV: Nika György a Ma reggel műsorvezetője

Újabb műsorvezető a Ma Reggel csapatában: Nika György a Panoráma és a Parlamenti Napló mellett a Ma reggel című közéleti műsor házigazdájaként is várja az adás kedvelőit.

Április 15-étől új műsorvezető köszönti a Magyar Televízió képernyőjén, a Ma reggel című adásban a nézőket. Nika György várja a reggeli piacvezető műsor kedvelőit 5.50-től egészen kilenc óráig az m1-en és m2-n. A hét minden napján sugárzott közéleti magazin aktuális kérdésekre keresi a válaszokat, s a lakosságot leginkább foglalkoztató napi témákkal, lapszemlével, elemzésekkel, érdekes beszélgetésekkel tájékoztatja a csatorna nézőit.

"A hírműsor minden területén dolgoztam már. Most egy újabb állomáshoz érkeztem, ami a hírtől és az elemző műsoroktól ugyan nem tér el, de mégis másfajta felkészülést, másfajta szemléletet követel. Nagyon várom, hogy kipróbáljam magam ebben a székben is" - mondta Nika György, a közismert televíziós.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egykori tanárom, a szakma kiemelkedő egyénisége lesz a műsor egyik házigazdája"- jegyezte meg Horváth Szilárd, a Ma reggel főszerkesztője. "Külön öröm még az is, hogy a műsorban mindennap egy-egy új arccal, egy új kérdezővel, egy új karakterrel színesíti a produkciót."

Betlen János hétfőn, Jegyes-Tóth Krisztina kedden, Obersovszky Péter szerdán, Krizsó Szilvia csütörtökön, Nika György pénteken, Süveges Gergő vasárnaponként várja a tévézőket a képernyők elé. Szombaton, a héten jelentkező műsorvezetők váltják majd egymást.

Nika György kis kitérő után 2004-ben igazolt újra a Magyar Televízió csapatához, a Híradó főszerkesztőjeként és a csatorna megbízott hírigazgatójaként. 2005-től az MTV világpolitikai magazinjának, a Panorámának a házigazdájaként állt a kamerák elé. A többszörös nívódíjas újságíró 2007 márciusától az Európai Unió központjából, Brüsszelből tájékoztatta az MTV nézőit több mint két évig, de pályafutása során számos világvárosból is tudósított - NATO- és uniós csúcsokról csakúgy, mint a polgárháborús helyszínekről Panamától Chiléig. 2009-től Az Este szerkesztő-műsorvezetője. A hírújságírás minden területén jártas szakember pályáját a Magyar Rádióban kezdte, évekig szerkesztője és műsorvezetője volt a Kossuth Rádió Krónika című műsorának. Az egykori 168 óra című rádióműsor munkatársaként Pulitzer-emlékdíjas. A rádió mellett folyamatosan televíziózott is. A kilencvenes években, majd 2004 után is sokat dolgozott a Magyar Televízió Híradó szerkesztő-műsorvezetőjeként.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jennifer Lopez a legszebb nő a világon

Jennifer Lopezt választotta a People amerikai magazin a világ legszebb nőjének. Tovább olvasom