Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Mit néz meg a nő egy férfin?

Humorérzék, céltudatosság, ápoltság, bizalom és a kéz – talán minden nőnek fontos szempontok a nagy Ő kiválasztásakor. Zsédenyi Adrienn énekesnő és Risztov Éva úszó is egyetértett abban: számít a külső.

– Milyen legyen a nagy Ő? – kérdeztünk meg egy tucat húsz és negyven év közötti nőt rövid, nem reprezentatív közvélemény-kutatásunkhoz. Arra kerestük a választ, a gyengébbik nem képviselői mit szeretnek meg egy férfiban. Mitől lesz az illető ˝férjnek való˝?

˝Hát... legyen humoros, tudjon megnevettetni. Nincs rosszabb annál a férfinál, aki mellett unatkozom.˝ ˝Az igazi társ udvarias, figyelmes, pontos és precíz, ápolt és persze sármos és intelligens. Kell hogy valami megragadjon benne. Fontos, hogy stílusos legyen és jó illatú.˝ ˝A csók mindent eldönt.˝ ˝Legelőször a férfiak kezét nézem meg, az ugyanis mindent elárul. Nem szeretem a tömzsi körmű pasikat.˝ ˝Nálam a szemöldök a döntő: legyen vastag, fekete és dús. A hosszú, fekete haj is jöhet, de a focistatincsek nagyon ízléstelenek.˝ ˝Érezzem mellette, hogy nő vagyok. Talán a bizalom a legfontosabb˝ – kaptuk a rengeteg választ. Azt tapasztaltuk, a humorérzék és a kölcsönös bizalom például minden nőnek fontos.


Zséda és a Nagy Ő

Zsédenyi Adrienn énekesnő szerint az első benyomás, a külső és a kémia is közrejátszik abban, hogy egy kapcsolat hová fejlődik. Kell valami, ami lenyűgöz egy férfiban – lehet ez a keze, a hangja. Amikor elmúlik a lila köd, akkor is fontos, hogy tetsszen a másik. – Egy nő mindig érzi már a kapcsolat legelején, hogy ki az az ember, akihez férjhez akar menni, akitől gyermeket szeretne, akivel működik a biológia. A nagy Ő mellett önmagad, illetve jobb ember lehetsz. Mert ez a férfi úgy szeret, ahogy vagy, ahogy reggel felkelsz – fejtette ki véleményét a 34 éves Zsédenyi Adrienn, aki kilenc éve él boldog házasságban. – Amikor megismerkedtem Szabolccsal, akkor kezdtem el zenélni. Még nem ismertek az emberek, de ő magamért szeretett. Úgy éreztem, mintha ezer éve ismerném. Szerintem az a férfi az igazi társ, aki mellett tudsz fejlődni mint ember, mint nő. Hasonló az értékrendetek.


– Fontos, hogy a társa a barátja is legyen? – kérdeztük az énekesnőt.

– A férjem a legjobb barátom. Mindent tud rólam. Jó, persze azt, hogy letört a cipőm sarka, inkább a barátnőimmel osztom meg – viccelődött Zséda. Nagyon szerette volna megtalálni a párját, ezért úgy véli, valószínűleg bevonzotta a szerelmet.Évi céltudatos férfit keres

A többszörös országos bajnok és rövidpályás Európa-bajnokságon aranyérmes úszó, Risztov Éva még nem kötelezte el magát az igazival. – Fogós kérdés – töprengett, mikor tőle is megkérdeztük, szerinte mely tulajdonságai miatt lesz egy férfiből az igazi. Aztán sorolni kezdte az ismérveket: – Legyen önálló, érett gondolkodása. Nem szeretem a céltalan embereket. És hazudik, aki azt mondja, nem számít a külső.


Igenis legyen egy férfi ápolt, ne kelljen szégyenkeznem miatta, ha társaságba megyünk. Persze ez nem azt jelenti, hogy drága, márkás ruhákat viseljen, egyszerűen csak legyen igényes. Ha a felsoroltak közül mindezt összerakja valaki egy férfiba és elém hozza, akkor azt mondom: jöjjön! Nehéz ugyanis megtalálni az ilyen fiút – érvelt a 24 éves sportoló, aki egyetlen kritériumot mondott, ami miatt nem állna szóba egy fiúval: ha piszkos lenne a körme, mert az undorító.

– Az ápolatlanság első jele. És azt se felejtsük el, hogy a választott férfi családja mennyit számít, ha az anyóspajtás bele akar szólni a dolgokba, akkor bele fog – osztotta meg velünk a szempontokat Éva. Elárulta: minden kapcsolatának úgy fut neki, hogy az örökké fog tartani, és ezért meg is küzd.

Olvasóink írták

 • 9. Truder 2009. szeptember 30. 16:35
  „A kezét,szemét és a cipőjét...Meg a fogát(nem úgy,mint a lópiacon!)lényeg a részletekben..”
 • 8. Muaddib 2009. szeptember 29. 17:17
  „Szerintem is sokan a pénzt nézik!
  Sok csajnál csak azért van rés, hogy hitelkártyát is el tudjon fogadni.”
 • 7. egysoproni_ 2009. szeptember 29. 09:23
  „A belső értékeket nézik sokan! Bőrülés, klíma, állítható, légzsák...”
 • 6. Túrabakancs 2009. szeptember 25. 22:28
  „A Steiner Kristóf- féle lapos seggű férfiak fenekét esetleg? :)”
 • 5. mecsoka 2009. szeptember 25. 17:16
  „Mivel nincs csőlátásom, ezért én mindent megnézek :P”
 • 4. a.h.a. 2009. szeptember 25. 13:23
  „A pénztárca vastagságát?”
 • 3. colomano 2009. szeptember 25. 12:59
  „Mit néz meg a nő egy férfin?

  Nőismerőseim legalább 90%-a szerint a férfiak fenekét :)”
 • 2. nanemá 2009. szeptember 25. 11:42
  „a centit...
  :)”
 • 1. omm 2009. szeptember 25. 11:31
  „"minden kapcsolatának úgy fut neki, hogy az örökké fog tartani"
  :D

  Igen, és a legjobb amikor háromból kettő örökké tart. Csak a másik meg ne tudja...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Steiner Kristóf Izraelben él, de büszke hazánkra

Steiner Kristóf büszke Magyarországra, mert itt a politikusok is kimentek a meleg tüntetésre. Tovább olvasom