Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Miss Universe Hungary nem költözik Mexikóba

Donald Trumppal is találkozott a Las Vegas-i világversenyen a szegedi Babinyecz Tímea. Miss Universe Hungary hazaért az egy hónapos amerikai útról.

Las Vegasban testőrök kísérték minden lépését, egy mexikói ügynökség fél évig tartó munkalehetőséget ajánlott neki. A 19 éves lány azonban Magyarországon maradna. Bár a rivaldafényt élvezi, a celebségből nem kér, inkább tánctudásával akar villantani.

– Ha összegeznie kellene a négy hét során szerzett jó és rossz élményeket, melyik oldalra kerülne több feljegyzés?

– Nem sok negatívum jut eszembe. Talán csak az itthoni újságcikkek. Ezekkel viszont nem foglalkozom, nem is olvasok el mindent, ami velem kapcsolatban megjelent. A programok, a döntő és az Amerikában szerzett élmények viszont mind a pozitív oldalra kerülnének.


– A szervezők nem hagyták, hogy unatkozzanak.

– Az biztos, hogy nem nyaralás volt a Las Vegasban töltött két hét. Rögtön az első nap bedobtak bennünket a mély vízbe: reggel héttől este hétig fotózás, interjú. Aztán fokozatosan jöttek a programok, a próbák. Ezek voltak a legfárasztóbbak, mert 13 centis magas sarkúban kellett három számot előadni: a fürdőruhásat, az estélyiset és a nyitótáncot. A legnehezebb napunk az volt, amelyiket reggel kilenctől este kilencig a színpadon töltöttük.

A programok viszont kárpótoltak bennünket. Többek között az Amerikai Megasztár győztese, Terry Father hasbeszélőshow-ja, amelybe minket is "beépítettek". A kedvencem az Elvis-show volt, hiszen ő a táncosoknál is király! Részt vettem egy jótékonysági programban is.

Bevittek minket a belvárosba, egy pláza elé, ahol fürdőruhában, egy szál nemzeti szalaggal a vállunkon kellett limonádét árulni. Nem volt könnyű három órán keresztül magas sarkúban álldogálni a tűző napon, de szívesen tettük, hiszen az általunk összegyűjtött pénzt karitatív célokra fordították. A két hét alatt viszont sok programról, feladatról éreztem úgy, kifejezetten azért találták ki a szervezők, hogy kiderítsék, hogyan reagálnak rá a lányok. Fel tudnak-e oldódni egy olyan szituációban, amely nem kifejezetten királynőhöz illő. Ilyen volt például a csirkeevő verseny is. Érdekes helyzet volt, de nagyon jól éreztük magunkat, és sokat nevettünk.

– Ezeket leszámítva viszont sztárhoz illő bánásmódban részesültek?

– Vegasban tíz biztonsági őr figyelt ránk, és felügyelőket is beosztottak mellénk. Bárhová mentünk, elkísértek bennünket. Szükség is volt a segítségükre, mert például a szállodában is sokan megrohamoztak minket. Közös fényképet szerettek volna. Szinte csak a mosdóba mehettünk egyedül. A döntő után aztán furcsa volt, hogy nincsenek körülöttem azok az emberek, akik két hétig a nap minden percét velem töltötték. Még most is hiányoznak egy kicsit a szervezők és a versenyzők. Sok lánnyal összebarátkoztam. A dél-afrikai volt a legjobb barátnőm. Megbeszéltük, hogy tartjuk a kapcsolatot, és ha esetleg arra járok, vagy ő jön Európába, találkozunk.

– Egyik este Donald Trump médiamogul, a Miss Universe verseny tulajdonosa is meglátogatta önöket.

– Mind a nyolcvanhárman felálltunk a színpadra, Mr. Trump mindnyájunkkal kezet fogott. Beszélgetett is velünk, tőlem például azt kérdezte, hogy érzem magam. Ezek voltak számunkra a világot jelentő másodpercek: mindenki odafigyelt, hogy a maximumot nyújtsa, mert Trump utána lediktálta a szervezőknek, kik a kedvencei. A zsűri csak az első 15 lány kiválasztásába szólhatott bele. Másik zsűri döntött az első 10-ről, aztán az első 5-ről. Végül legnagyobbrészt Trump szava számított.

– Féltékenykedtek egymásra a királynők?

– Előfordult például, hogy úgy tették csípőre a kezüket, hogy letakarják a szalagomat, bár a szervezők már az elején elmondták: az ilyen kis magánakcióknak nincs értelmük. A magyarországi versenyen egyébként az utolsó két napban sokkal jobban rivalizáltak a lányok.

– Las Vegas után két hét Mexikó következett.

– A Királynőt szervező Magyarország Szépe Kft. tulajdonosának kaszinómegnyitója után az elmúlt évek szépségkirálynőivel Mexikóvárosba mentünk egy ottani modellügynökséghez. Szívesen foglalkoztatnának bennünket, sőt hat hónapra ki is költözhetnénk. Ezt nem vállaltam, de rövidebb időre újra szívesen kimennék.


– A kötelező programok helyszínén kívül látott valamit Amerikából?

– Odafelé Chicagóban lekéstem a csatlakozást, így hosszú időt töltöttem a városban, de sajnos csak a reptéren... Las Vegasban végig a szállodában voltunk, csak akkor láttuk a várost, amikor a programokra vittek minket busszal. Vegas pont olyan, mint a filmeken. Lenyűgöztek az éjszakai fények, ilyenkor egyébként hatalmas a dugó. A főutcán egymás mellett sorakoznak a kaszinók. Mivel még nem vagyok 21, ezekbe nem mehettem be, sőt a döntő utáni after partyra sem kaptam jegyet. Szobatársam, az ír lány viszont beszökött, de lebukott, s kidobták. Nem bántam, hogy ott nem bulizhattam. Végre itthon vagyok, majd elmegyek itt.

– Valószínűleg nem lesz ugyanolyan, mint régen, hiszen sokan felismerik majd. Hogy kezeli a népszerűséget, szeretne továbbra is a figyelem központjában maradni?

– Kiskorom óta szerettem volna rivaldafénybe kerülni. Szívesen vállalnék modellfelkéréseket is. Kasza Tibor nemrég megkeresett, hogy portfóliót készítsen rólam. Viszont semmiképp sem szeretnék celebbé válni, inkább a táncban igyekszem elérni újabb sikereket. Az ismertséget egy helyen nagyon szívesen kamatoztatnám: ha elhívnának az RTL Klub reggeli műsorába egy hétre társműsorvezetőnek, gondolkodás nélkül igent mondanék.

Olvasóink írták

 • 6. elemér 2010. szeptember 23. 01:29
  „Nagyon csinos és józan kis lány. Ezek a hozzászolások pedig igazolják a betegeket Mo.-n. Nemtudnak semmit értékelni.”
 • 5. meteor* 2010. szeptember 19. 20:51
  „Dromedarnak igaza van! "Hi" sokszor el is marad. Csak siman "How are ya!" Ki a frasz az a Mr. Tramp Lee?”
 • 4. dromedar 2010. szeptember 16. 16:39
  „:) case in point:...http://il.youtube.com/watch?v=JcYLyNLp26E&feature=related”
 • 3. dromedar 2010. szeptember 16. 16:26
  „Khm. A "Hi, how are you" angol nyelvteruleten koszonesnek szamit. Mr. Trump nem igazan erdeklodott afelol, hogy pl. Timea hogy is erzi magat. Mr. Trump ezt magasrol le sem ejti...:) De azert okos kislany ez... Musorvezetonek tokkkeletesen megfelel.”
 • 2. Mankapunka 2010. szeptember 16. 15:40
  „Fél a drogkartelltől,hogy kinyrja????”
 • 1. Spitfire 2010. szeptember 16. 10:16
  „ekkora dolog egy ilyen vén szivarral kezetfogni, aztaqrva...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Latexruhában talált holttest: Szexjáték közben ölték meg a családapát?

Szexuális játékhoz használatos latexruhába öltözött férfi holttestére bukkantak. A családapát… Tovább olvasom