Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Miss Universe Hungary nem akar többé 8 órát gürizni

Budai Zsuzsa még bizonytalan a jövővel kapcsolatban, de feltehetően az állatokért vagy a betegségek ellen akar harcolni a világversenyen, és ebben még a reflux sem hátráltatja.

Igaz, a világegyetem szépe szerint Miss Universe Hungary-nak lenni annyit tesz, hogy fogadásokra kell járni.

Fotó: VELVET - Szécsi István
Fotó: VELVET - Szécsi István


“Rengetegen telóztak, gratuláltak, de igazából nemrég keltem – kezdi a telefonbeszélgetést Budai Zsuzsa, az RTL Klub Királynőjének második helyezettje, aki egy évre a Miss Universe Hungary cím boldog tulajdonosa. – A patkóbélgyulladásom miatt nem ihatok alkoholt, így esélyem se volt különsebben elengedni magam, de a verseny után amúgy is nagyon lefáradtam."

Fotó: VELVET - Szécsi István
Fotó: VELVET - Szécsi IstvánA versenyző tavaly már indult a megmérettetésen, ám akkor pont a betegsége miatt nem tudott részt venni a döntőn.

Fotó: VELVET - Szécsi István
Fotó: VELVET - Szécsi István


Elmondása szerint a reflux már két és fél éve tart nála, nem nagyon látja a javulást, ráadásul semmit nem sportolhat és nem is nagyon izgathatja fel magát, mert akkor túlszaporodik a gyomorsava.

Fotó: VELVET - Szécsi István
Fotó: VELVET - Szécsi István


Szerencsére idén ez nem hátráltatta, egyedül a tábor első két napján érezte magát kicsit rosszabbul. Amúgy ha elkezd fájni a gyomra, általában sétál.

Teljes cikk a velvet.hu internetes portálon olvasható!Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. soproni 2009. május 26. 13:41
  „Szilágyi_Zsolt! Elolvasnád az előző kommentem első két mondatát mégegyszer? :)
  A másik: a különbség kettőnk közt az,hogy,ha Téged mutatnának be a Kisalföld hasábjain és nem nyernéd el a tetszésemet ,akkor inkább mellőzném a kritikát,mert nem az én stílusom,hogy másokat fikázzak a külsejük miatt.:)Ezt a mondatodat viszont megcáfolnám "Arról, hogy ki hogy néz ki, senki nem maga tehet, hanem az apja, anyja, meg esetleg a teremtő Isten szándéka". Véleményem szerint aki egészséges ,az saját maga is tehet azért,hogy milyen legyen a külseje ......én sem vagyok már mai "csirke",de nem csak a szüleimnek és a teremtőnek köszönhetem azt,amilyen vagyok,hanem, a rendszeres sportolásnak,futásnak és normális életvitelnek.Teszem ezt azért,hogy megőrizzem az egészségemet,jól érezzem magam a bőrömben és ne küszködjek a felesleges kilókkal,ami több betegség forrása is lehet egy bizonyos kor után :))”
 • 25. miracle 2009. május 26. 10:20
  „Szilágyi_Zsolt
  Nem értem mi az összefüggés. Én arra világítottam rá, hogy nyomják a betanult kamu szöveget a világbékéről, meg az állatvédelemről, te meg arra, hogy ha meg nem a betanult szöveget nyomják, rögtön kibukik a nem éppen pallérozott szókincs és tudás.
  Mindkettőnknek igaza van, a kettő összefügg és sajnos hűen mutatja a kínálatot.
  Amúgy az én véleményem az, hogy jobb ha meg sem szólalnak, egyrészt a fentiek miatt, másrészt a kutya sem emlékszik 10 perc múlva ki mit mondott, harmadrészt ez szépségverseny, nem pedig szépség és IQ-bajnokság.
  Egyébként külcsín alapján szódával elmegy.”
 • 24. Szilágyi_Zsolt 2009. május 26. 08:43
  „Miracle, nyugodtan utáld csak; ez is egy vélemény, bár érveléstechnikailag nincs különösebben alátámasztva. :) Tudod, kénytelen voltam valami ellenpéldát felhozni ilyen bugyuta argumentum ellen, hogy valakit azért kéne csodálni, mert szép, vagy mert dús a haja. Lehet, hogy utálod az álszent dumámat, de mondd, hogy nincs igazam.”
 • 23. Zaraki_Kenpachi 2009. május 26. 07:49
  „Hát nem tudom ... amolyan betepett feelinget kelt, és valahogy ilyen nő mellett nem ébrednék szívesen, hogy ilyen arc virítana bele a képembe. Üres, az egész arca és tekintete üres, és sugallja magáról, hogy el van szállva önmagától. Ha büdös neki a munka, akkor ne is egyék :) Ahogy nagyanyáink és nagyatyáink szokták volt mondani.

  Az első hozzászólóknak van igazuk: sokkal jobb nőket lehet látni az utcán, mint azok a silány kópiák, akik ebbe a műsorba bekerülnek. Csak ugye ide alanynak azok kerülnek, akik részéről van ki megkenje a szervezőket. Amúgy erről a dumáról, amit levágott, meg a Jim Carrey féle Maszk c. film jut eszembe, amikor rajta van a maszk és felfedezi saját erejét és mondja ".... ezzel az erővel megteremtem a világbékét ... de előtte bulizzunk..." :)”
 • 22. adalfold 2009. május 26. 02:48
  „na ja az bitos, hogy nem a szegényebb osztályból való, látszik a szemein,hogy jómódú, nincs benne a tapasztalat.
  és hát a göndör haj.....
  na ja. beleptem...
  (dolgozott ez valaha 8 órát?:D:D:D:D)”
 • 21. adalfold 2009. május 26. 02:46
  „szerintem szép ,de nem a stílusom. picit félvéres.

  Szóval azt nem értem, és magyarázzátok meg ,mi köze van a zsűrinek a belső értékek, belső szépséghez?
  egyáltalán valóban morálisan meg lelki értelemben...áá hagyjuk.
  akkora gáz ez a szöveg amit általában a zsidó homosex bírák tolnak itt és az óceán másik oldalán is...”
 • 20. Sagittarius 2009. május 26. 00:01
  „Vennék rá ciánt, hogy szemiták az ősei! Persze nem azért tetszik.... :-))))))))))))))))”
 • 19. beleptem 2009. május 25. 22:59
  „szerintem nem rossz.
  egyedi arca van, szép göndör haja. nem a kifutószalagon kapható plázapi.a arc”
 • 18. Goldmund 2009. május 25. 22:10
  „Bizony nem ugyanaz!
  A reflux azt jelenti, hogy a gyomorszájnál a nyelőcső vége nem záródik jól, és visszafolyik a gyomor savas tartalma a nyelőcsőbe. Így a nyelőcsőn felmaródások keletkeznek, ami egyrészt kellemetlen, másrészt károsítja a nyelőcsövet.
  A patkóbél pedig eleve a gyomor után van, tehát két különböző szervről van szó.
  Az pedig, hogy "túlszaporodik" a gyomorsava, egy harmadik probléma.
  Ezek csak annyiban függhetnek össze, hogy mindegyik emésztési probléma, és idegfeszültség hatására valószínűleg mindegyiknél romlik a helyzet.”
 • 17. Truder 2009. május 25. 21:28
  „A szépség igencsak relatív..és mindenkinek más a szép.Nekem ez a nő nem tetszik,de ez az én véleményem,másnak meg az nem tetszik,ami(aki)nekem.(különösen azért,mert ő az országot képviseli majd...így azt gondolom,hogy nem ártana az sem,ha értelmes mondatokat is tudna mondani..)Így Szilágyi Zsoltnak igazat adok.
  Egyébként reflux,vagy patkóbélgyulladás?Mert szerintem a kettő nem ugyanaz..”
 • 16. demeter 2009. május 25. 21:22
  „szeretnék egyszer olyan állásban lenni, ahol 8 órát kell gürizni, de utána hazamehetnék, nem vinnék haza sem munkát, sem gondot, és a nap hátralévő 16 óráját a családommal tölthetném önfeledten. és ezzel vagyunk még így néhányan...”
 • 15. miracle 2009. május 25. 21:11
  „Aztán hogyan fog harcolni állatokért, betegségek ellen, esetleg a világbékéért? Úgy utálom ezt az álszent dumát.”
 • 14. Szilágyi_Zsolt 2009. május 25. 20:53
  „Tisztelt soproni, ki ez a "ti"? Mivel én is írtam hozzászólást a tiéd előtt, s úgymond "pocskondiáztam" a szóban forgó nőszemélyt, ezért a megszólítást magamra veszem, és ezt a jellemzést saját részről kikérem magamnak. Én speciel sokkal jobban szeretem meglátni a dolgokban a szépet és a jót, mint a rosszat és a csúnyát, de a véleményemet egyik tekintetben sem rejtem véka alá; most éppen a rosszat láttam meg, mert szerintem ez a nő, olyan, amilyen, a cikk alapján ezeket gondoltam, leírtam és vállalom. A vélemények, ugyebár, különbözőek, s a "pocskondiázóknak" éppen annyi joguk van elmondani a pocskondiázásukat, mint neked az ezzel ellentétes gondolataidat. Kész. Ez az egyik.

  A másik: az én külsőmre nyugodtan kíváncsi lehetsz, én jellemzem magam három szóval. Elég ronda vagyok, viszont ennek tekintetében legalább nem is járok el szépségkirály-választásokra, hogy fizimiskámmal ne terheljem a zsűrit, a közönséget, a többi versenyzőt és azokat az internetes olvasókat, akik a rólam szóló cikkek, továbbá a cikkekhez tartozó, szerénységemet ábrázoló képek láttán elégedetlenkedő és fanyalgó megjegyzéseket tennének, s joggal. :) Elég világos voltam? A külső nem érdem: az egy állapot, mégpedig az életkorral erősen összefüggő állapot. Arról, hogy ki hogy néz ki, senki nem maga tehet, hanem az apja, anyja, meg esetleg a teremtő Isten szándéka, következésképpen (másokhoz hasonlóan) Budai Zsuzsa sem érdemel semmiféle dicséretet a külseje miatt; ha szeretetotthont működtetne Kalkuttában, mint Teréz anya, vagy leprás betegeket gyógyítana Botswanában, esetleg felfedezne és leírna egy új állatfajt, netán kifejlesztené az atommaghasadás energiája felhasználásának megoldását, lakásfűtési célokra - na, az igen, akkor felnéznék rá. De azért, mert szép a haja?! Ne nevettesd már ki magad!

  Harmadik: "Nagyon szép nő,tökéletes alakkal,gyönyörű hajjal." Kinek mi a szép nő, kinek mi a tökéletes alak, kinek mi a gyönyörű haj? Mint írtam, ahány vélemény, annyiféle, és ezzel el visszajutottunk a kiindulási pontba. Mi elmondtuk a magunk véleményét, te elmondtad a sajátodat, és kész; menjünk szépen a dolgunkra, így a legjobb. :) Uff, én beszéltem.”
 • 13. Kócoska 2009. május 25. 20:27
  „Csak ne lenne csont és bőr!”
 • 12. mecsoka 2009. május 25. 20:08
  „Pedig a szépségversenyről szóló riporban azt mondták a zsűri tagjai, hogy nem csak a szépség a fontos, hanem a belső értékek meg a mittudoménmimég -.- Se szépség, se belső értékek... gratulálok. Mellesleg nem irigységből mondom, csak végre nyerhetne már valaki olyan is, aki tényleg megérdemli. Tavaly az első udvarhölgy (nem emlékszem a nevére) sokkal szebb volt mint maga a királynő és sokkal értelmesebb is... Ezek után már tényleg nem tudom mi alapján döntenek.”
 • 11. Icsi235 2009. május 25. 18:48
  „Szerintem nagyon szép ez a lány. Aki kritizálja az csak az irigység miatt.”
 • 10. LiamDevlin 2009. május 25. 18:01
  „jól mondod soproni”
 • 9. soproni 2009. május 25. 17:02
  „Mindig elolvasom a kommenteket,de nem értelek benneteket. Legyen bármi a téma,Ti mindenkit csak pocskondiázni tudtok.Kíváncsi lennék a Ti külsőtökre,mert gondolom mindegyitek szebb és tökéletesebb külsővel rendelkezik,mint a nyertes Budai Zsuzsanna és ez ad okot arra,hogy mellőzzétek a dícsérő szavakat,amit szerintem bőven megérdemel a külseje miatt.Nagyon szép nő,tökéletes alakkal,gyönyörű hajjal. Számomra irigylésre méltó!”
 • 8. jockey 2009. május 25. 16:23
  „Lehet, hogy nekem túl magasak az igényeim, de múltkor az az ijesztő fejű szépség, most meg ez. Hát nem tudom, a zsűrinek szerintem érdekes ízlése lehet. Persze, nem csúnyák, de csak egy mezei strandon van legalább 10 ilyen, ha nem több. Akkor meg? Ráadásul szegény lány, eléggé egyszerűnek tűnik.”
 • 7. PrettyWoman 2009. május 25. 14:41
  „Szerintem a külseje nem rossz, olyan mediterrán szépség. A baj a nyilatkozatával van. Tényleg taszító, ha egy szépségnek - mikor megszólal - virít a negró a szájából. Szerintem senki sem kíváncsi a biológiájára meg a nyavalyáira.”
26 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezért szakított Liptai Claudia!

Bár Liptai Claudia és Gesztesi Károly a mai napig nem akarnak nyilatkozni kapcsolatuk megromlásának… Tovább olvasom