Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Minisztériumig érhet a főiskolai szexbotrány

Az Oktatási Minisztériumnál készülnek feljelentést tenni annak a hallgatónak a szülei, aki négy társával együtt szexbotrányba keveredett a Rendőrtiszti Főiskolán - írja a Blikk.

A diákok ugyan önként távoztak, az egyikük szülei szerint azonban a gyerek az áldozat, mert minden álma szertefoszlott, amikor távoznia kellett.

Fórizs Sándor, az intézmény rektor-helyettese a lapnak azt mondta, hogy beszélt a szülőkkel, azonban nem tudta őket meggyőzni. A botrány pénteken robbant ki, amikor a Blikk megírta, hogy a Rendőrtiszti Főiskola kollégiumi szobájában két fiú és két lány elégítette ki egymást erősen ittas állapotban, később pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak. A csoportos szexről egy ötödik társuk felvételt is készített, majd felrakta a világhálóra. Mindez egyébként még december 21-én történt, az iskola vezetősége pedig nagyjából két héttel később értesült a történtekről.

Olvasóink írták

49 hozzászólás
 • 49. albatrosz 2009. február 25. 00:18
  „Mindenki, ott b@szik, ahol tud+ Mocsos szemét aki beköpte öket!Irigyelte, hogy neki nem jutottpina?”
 • 48. Imcsi 2009. február 23. 18:40
  „Két probléma volt itt:
  1. négy felnőtt magánélete nyilvánosságra került egy felelőtlen 5. miatt
  2. néhányan itt elkezdtek általánosítani.
  Más cikkekből kifolyólag én nem feltételezem pl. minden iskolai gondnokról, hogy potenciális igazgató-gyilkos; minden iskolaigazgatóról, hogy az iskola szg-én tárolja a párjával közösen készített szexképeket, minden buszvezető figyelmen kívül hagyja a piros lámpát és a síneken áthaladáskor vált sebességet, stb, stb!”
 • 47. soproni 2009. február 23. 18:21
  „pancser! Végre egy igazi férfi,akinek a nő az első! :)) Biztos örül a feleséged és megbecsül Téged. Bevallom kezdem kicsit irigyelni,pedig néha nehéz eset vagy.:)))”
 • 46. pancser 2009. február 22. 11:49
  „43-nak! Tisztázzuk, szeretnék felnézni a rendőrökre és éppen ez okoz bajt. Rendőrnő elég ritka, a nők meg gyakoriak, hiszen minden első az. Igaz, hogy a személyi számuk 2-vel kezdődik, de nekem elsők. Az asszociáció rendőrnőkkel kapcsolatos és nem nőkkel általában. A kollégiumban nem nők helytelenkedtek, hanem rendőrnő tisztjelöltek. Rendkívüli mértékben járatták le magukat, az hogy most ki hogy ítéli meg a dolgot az más kérdés, van aki toleránsabb én undorítónak éreztem. A sok egyéni vélemény közösségiben összegződik ez pedig lesújtó. Közbotrány lett belőle nem vitás ezért kellett menniük. Gondolom megbánták, hiszen hallom keresték a felvételt de már későn. Vigyázni kell az alkohollal és nem csak a rendőrnőknek, mert az méltatlan helyzetbe hozhat bennünket!”
 • 45. aha. 2009. február 22. 11:21
  „eheh 2009.02.22. 08:14
  Miért idióta az akinek más a véleménye mint neked? Semmivel nem vagy különb az általad felsorolt személyeknél, csak sunyi, álszent módon emlegeted éppen úgy az anyjukat! Mindenki tudja itt a másikról,hogy ez az anyaemlegetés nem a személynek szól, hanem csak a fórum eldurvulásának! Akár Imcsi, akár lárifári vagy bárki is, nem személy szerint írja amit ír, hanem csak általánosságban.”
 • 44. Judytka 2009. február 22. 10:49
  „Dehogy sértődök,hiszen csak"beszélgetünk"..ráadásul Egyet is értek veled.”
 • 43. eheh 2009. február 22. 08:14
  „Miért van az , hogy ebben az országban ennyi az idióta?

  Kedves pancser, k és a többiek. ne értsétek félre, nem akarok megbántani senkit, csak a ti megközelítéseteket használom... amikor eszembe jut az eset, vagy meglátok egy nőt anyátokra gondolok, hogy mutathat benne az üveg. elvégre ők is nők (elnézést judytka), tehát ha egy ilyen akkor a többi is!!! ezen gondolkodjatok. aztán lehet általánosítani...

  Kedves lárifári.
  A kérdésedre válaszolva. nem, nincs rólam videó, viszont tudom milyen pofára megy a felsőoktatás. de te ezt sosem tudod meg, mert a szellemi szintet egy kicsit alacsony, viszont a sitten majd kipróbálhatod az üveget! Mókuska!

  Visszatérve az eredeti témához. most éppen azokról a rendőrökről beszélünk, akik egyik ősszel szemét módon megverték a "békés" randalírozókat, akik nem tesznek semmit, korruptak, sokat keresnek és a még a 25 év szolgálati nyugállományt is sajnáljátok tőlük. akkor most már döntsétek el mit akartok. felnézni rájuk, vagy szidni őket???”
 • 42. k 2009. február 21. 19:28
  „35. Pancser
  Ebben egyet értek veled.
  Kicsit lejáratták a testületet.
  Ha igazoltat egy rendőrnő , én meg pofán röhögöm,mert "elképzelem hogyan mutat a lába között egy sörösüveggel"
  még meg is büntet. Pedig ők szolgáltatták rá az okot.”
 • 41. Judytka 2009. február 21. 17:17
  „Pancser igazad van..”
 • 40. pancser 2009. február 21. 17:13
  „Nem utáljuk a homókat csak akkor ha botrányosan viselkednek! A szexel sem lett volna semmi baj, ha nem úgy csinálják ezek az idióta növendékek. Ez az üvegesdi hányinger akárhogy is nézzük. Miért nem lehet tisztelni a többség ízlését miért kell nekem elfogadnom és tűrnöm azt ami a számomra a többség számára borzalmas, a szerelem lealázását, az emberi méltóság, a rendőrnők becsületét sértő cselekedetet. A jog ismeri a közbotrány okozás fogalmát ez az! A rendőrtől aki az állam képviselője és engem helyreigazít, elvárunk valami többet mint a másik állampolgártól. Magyarul szeretnénk rá felnézni. De ez az üveg, meg a gruppensex, az elállatiasodás útja!”
 • 39. Judytka 2009. február 21. 17:03
  „Kedves Pancser,biztos elolvastad a hozzászólásaimat..nem azt írtam,hogy a sörös üveg a természetes,hanem azt,hogy nagy kár volt ezt az ügyet ekkorára felfújni...Meg kellett volna oldani házon belül,és innentől nem is érdekel ez a vita.Amint alább olvasom,nagyon eldurvult.”
 • 38. lárifári 2009. február 21. 16:54
  „<moderálva>”
 • 37. lárifári 2009. február 21. 16:53
  „Elég kínos lesz amikor az irodánkba berobban a rendőrség és az épp ott ülő kollégát számon kérik a fórumozásért.Minden esetre készítek majd oda egy üveg sört.”
 • 36. Imcsi 2009. február 21. 16:48
  „Évekkel ezelőtt volt egy képviselő, aki vállalta a nyilvánosság előtt is, hogy homo! Én mégsem gondolom, hogy ezzel lejáratta a Magyar Parlamentet, és minden férfi képviselő olyan! És Te hogy látod ezt?”
 • 35. pancser 2009. február 21. 16:40
  „Nem tettek semmi mást csak lejáratták a testületet, közbotrányt okoztak. Ha ezután meglátok egy rendőrnőt elképzelem hogyan mutat a lába között egy sörösüveggel. Mert ez olyan természetes nektek, Judytka és Imcsi! Meg is kérdezném, melyik jobb a félliteres vagy a 0,33-as. Mit szóltok a műanyag egy litereshez? Szóval ezért követtek el súlyos hibát, hogy a rendőrnőkkel kapcsolatban ilyen ocsmányság gondolati szinten egyáltalán felmerülhet.”
 • 34. Imcsi 2009. február 21. 16:30
  „Nincs mit eltüntetnem, én vállalom, amit beírtam!”
 • 33. lárifári 2009. február 21. 16:29
  „Oké! Csak előtte tüntesd el a te beírásodat is!”
 • 32. Imcsi 2009. február 21. 16:26
  „OKé, lárifári, az előbbi beírásért feljelentelek!”
 • 31. lárifári 2009. február 21. 16:00
  „IMCSIKE!
  Húzd ki a seggedből a sörösüveget,aztán dugd <moderálva> Nálatok szabadelvűeknél gondolom ezt is lehet!”
 • 30. Imcsi 2009. február 21. 15:47
  „Na, akkor fuss el apádhoz, kérdezdd meg, hogy a sejtésed bizonyosságot nyerjen!”
49 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt felesége még Gesztesit szereti

Egyre kuszább, hogy miért került válságba Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága. Még a rokonok… Tovább olvasom