Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Minden nap elhunyt nejével ebédel a gyászoló bácsi

Hogy ne érezze magát egyedül, mindenhova magával visz egy közös fotót kettejükről, még ebédelni is. Szívszorító sorok az igaz szerelemről!
A bácsira egy szemfüles Twitter-felhasználó, Madina Bashizadah figyelt fel ebéd közben.

"A bácsi leült ebédelni, az asztalra pedig gondosan egy fotót helyezett el, erre figyeltünk fel a barátaimmal"- írta a Huffington Postnak Madina.

"Kiderült, a feleségét ábrázolja, és szívszórító, mennyire szívesen és boldogan mesél mindenkinek elhunyt nejéről" - magyarázta a fiatal lány, aki fotót is készített a megható pillanatról.

Mint kiderült, az idős férfi felesége éveken át küzdött a rákkal, ám öt évvel ezelőtt meghalt. A bácsi nehezen viselte imádott felesége elvesztését, 17 éves koruk óta ismerték egymást.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Már a megismerkedésük pillanatában szerette volna feleségül venni őt, ám a háború közbeszólt, és szétszakította a szerelmeseket. A bácsi ezután tíz éven át kereste elveszettnek hitt szerelmét. mindenkinek csak a lányról mesélt, aki évekkel korábban rabul ejtette. Még a borbélynak is, aki a történetet hallva ráismert saját lányára.

A szerelmesek végül találkoztak, és nem sokkal később össze is házasodtak. 55 évet töltöttek együtt. A fotó laminált, egyik oldalán együtt ülnek a kanapén, a másik oldalán pedig szintén együtt, fiatalon látható a házaspár.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megvettek egy magyar startupot

A Distinction mobilapplikációk fejlesztésével foglalkozik. Egyik megrendelőjük, a repülőjegy- és szállásfoglalással foglalkozó Sykscanner most megvette őket. Tovább olvasom