Kisalföld logö

2016. 10. 23. vasárnap - Gyöngyi 5°C | 15°C

Minden eddiginél könnyebb lesz 40 milliót nyerni

Február 25-én tér vissza a képernyőre a nagy sikerű A 40 milliós játszma, melynek műsorvezetője ismét Rákóczi Feri lesz.
Az új széria egy nagy újdonsággal szolgál: egy szabályváltozásnak köszönhetően soha nem volt még ilyen könnyű 40 millió forintot nyerni!

Újra indul A 40 milliós játszma a TV2-n! A sikeres game show harmadik évadában a házigazda, Rákóczi Feri újra 40 millió forinttal várja a párokat, akik harcba szállnak a pénznyelővel az összegért, amely megváltoztathatja az egész életüket.

A játékosoknak ebben a szezonban egyszerűbb dolga lesz, mint valaha: mostantól ugyanis nem nyolc, hanem csak hét kérdésen keresztül kell megtartaniuk a millióikat. A szabály nem egyedülálló: számos országban játsszák a játékot nyolc helyett hét kérdéssel. Február 25-től nem csak civil játékosok küzdenek majd az álomnyereményekért. A Nagy Duett szereplői is versenybe szállnak, minden héten egy-egy duó próbál szerencsét. Lesz, aki A Nagy Duett-beli partnere oldalán küzd meg a pénznyelővel, de egy meglepő párosítással is találkozhatnak majd a TV2 nézői.

A 40 milliós játszma eddigi legnagyobb hazai nyereménye 14 millió forint volt, ezt az összeget két szerencsés páros is hazavihette. Február 25-től a játékosok azon lesznek, hogy megdöntsék a rekordot, és megmentsék a pénznyelőtől mind a 40 millió forintot.

A 40 milliós játszma – február 25-től hétköznap esténként 19.15-kor a TV2 képernyőjén.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iskolai zaklatás hosszú távú pszichológiai következményekkel járhat

Az iskolai zaklatás áldozatainak és elkövetőinek esetében is magasabb az évekkel későbbi… Tovább olvasom