Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Milliókért tér vissza Stohl András

A TV2 a tehetségkutatóba zsűritagnak, az utánzóshow-ba szereplőnek csábítja a színész-műsorvezetőt.
Hosszú szünet után a TV2-n tér vissza a képernyőre Stohl András. A Bors megtudta, a csatorna két műsorban is el tudja képzelni az RTL Klub egykori sztárját.

Az anyacsatornájánál balesete miatt mellőzött színész-műsorvezető hosszú ideje vár arra, hogy a televíziós vérkeringésbe is visszakerüljön. Az RTL Klub konkurenciája pedig szinte mindent megadna a sztárért. És meg is ad.

Két ajánlattal is kecsegtetik Stohlt: az ősszel induló új tehetségkutatóban, a Rising Starban zsűritagként számítanának rá, az eddig nagy sikerrel futó Sztárban sztár színpadán pedig énekesi tehetségét teheti próbára.

– Nem megy minden úgy, ahogy szokott, nem úgy kelek fel reggel, hogy tudom, mi a dolgom. Sokkal többet dolgozom, mint azelőtt, de hiányzik az a biztonság, amit a tévézés jelent – nyilatkozta még szabadulása évében a színész.

Anyagi helyzete azóta biztosabbá válhatott a színházi munkáknak köszönhetően, de korántsem tudja ugyanazt az életszínvonalat nyújtani családjának, mint a baleset előtt. Ráadásul néhány héten belül megszületik a negyedik gyermeke, így nagy szüksége van a családnak a televíziós szereplésből befolyó pénzre.

A TV2 egyelőre nem árult el konkrétumokat.

– Hamarosan bejelentjük, kiket láthatnak a nézők a szóban forgó műsorokban. Egy biztos: mindkét show olyan sztárokkal kerül majd képernyőre, akiknek személye garancia a színvonalas szórakoztatásra – mondta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életével fizetett a söréért - videóval

Az olasz turista csupán egy sörért tért be a New York-i kisboltba. Kifelé jövet azonban beleszaladt… Tovább olvasom