Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Miért akasztotta fel magát? - Egyre több a kérdés Bendegúz haláláról

Olvasztó Imre már egy hete eldobta az életét, aminek titkát nagy igyekezettel próbálják megfejteni barátai és kollégái.
Olvasztó Imre már egy hete eldobta az életét, aminek titkát nagy igyekezettel próbálják megfejteni barátai és kollégái. Ám a kérdőjelek csak szaporodnak az Indul a bakterház egykori gyermekszínészének tragédiájáról.

Mint arról a Bors beszámolt: a családapa felakasztotta magát Fót és Csomád között. Szombati halála óta sokan felidézték, milyen volt, amikor mosolyogva odaintett, nem akarják elhinni, hogy öngyilkos lett.

– Mindig csinált valamit, folyton tett-vett a ház körül. Fontos volt neki a ház, csodálkoztunk, amikor árulni kezdték – mondta a Borsnak egy helybéli. Sokan kíváncsiak, mi történt, nem értik, mitôl keseredett neki.

– A halála előtt napokkal beszélgettem vele, jókedvű volt. Ezért is döbbentett meg, ami történt. Szeretnénk tudni az okát, hiszen itt élt, jó viszonyban voltunk. Nem tudjuk, a temetésén ott lehetünk-e – tanakodott az egyik utcabeli nő. A szertartásról ugyanis titkolózik a család. Nem tudni, miért, ahogy azt sem, valóban felesége elvesztése miatt fordult-e maga ellen az egykori gyerekszínész.

>>>A teljes cikket megtalálja, ha ide kattint!>>>

Olvasóink írták

 • 13. liftesfiu 2013. július 23. 10:56
  „Inkább hunyjuk be a szemünket és úgy...... emlékezzünk!
  R.I.P.”
 • 12. Tündenéne 2013. július 22. 09:00
  „8. Legs 2013.07.21. 20:16

  egyetértek, de még jobban 10. gonzo 2013.07.21. 21:50 hozzászólásával. Imrének hívták, miért nem lehet végre kihúzni abból a gyerekkori skatulyából legalább így, utólag?”
 • 11. Hyppolit 2013. július 22. 00:45
  „2. , 7., 10. egyetértek!
  Ezen túl nem vitakérdés, de a néhai gyerek, és a már felnőtt ember, többgyerekes családapa "csak" biológiailag volt ugyanaz a személy. Függetlenül, hogy 6-7 éves korára mindenkinek kialakulnak a későbbi személyiségjegyei szikrái. A kisfiú O. Imre az akkori eszének és képességeinek megfelelően nem eljátszotta (!) Bendegúz figuráját, hanem a műben megírt karakterhez keresték/találták meg őt, aki hétköznapjaiban éppen ilyen volt. Ezért már a "gyerekszínész" megfogalmazás is csúsztatás. A felnőtt O. Imre egy olyan kialakult jellem volt, mint bármelyikünk. Élte hétköznapjait, evett-ivott, talán sportolt, munkahelye volt, családot alapított, boldog volt, később csalódott, stb. Nem kísértük figyelemmel, mert egyrészt a média nem erőltette, másrészt érdektelen volt a későbbi magánélete. Halála mégis sokunkat megérintett, mert a kedves filmben a gyermekkaraktert is megszerettük. Életének tragédiája és annak kérdőjeleit szerintem Madács Imre nagy művében már megírta.
  Egyébként a gyerek-"színészek" túlnyomó többsége "kinövi" a filmezés világát ( Kovács Krisztián-Hahó Öcsi-informatikus, vagy pl. Anthony Kemp- Nemecsek-lakberendező, stb. )”
 • 10. gonzo 2013. július 21. 21:50
  „Ez az ember Olvasztó Imre volt,nem Bendegúz.Valószínű a t.k. kilehetett azzal,hogy egyesek tizenévekkel az egyetlen szerepe után Bendegúzozzák.Ha nem így lett volna,rájátszhatott volna a dologra anyagilag is valószínű.De nem így tett.Vagy a rajongókon kívül tudta valaki,tudta volna valaki,ha megkérdezem tőle ki az az Olvasztó Imre?Ugye nem.

  Ezért idegesít engem ez a Bendegúzozás.Kattints a cikkre,ez a lényeg,mert az újság a reklámfelületei árát a kattintások mértékében emelheti.(ha van aki kifizeti)Undorító ez a "halottkihasználás".”
 • 9. Legs 2013. július 21. 21:14
  „Undorító a média liberális szemléletű hírközlése.”
 • 8. Legs 2013. július 21. 20:16
  „Csak egy kérdés.Nem lehetne a cikk címét emberibbre fordítva leírni?Nem lehetne az a címe,hogy"Miért dobta el magától az életet Bendegúz?Miért kell ezt az alpári, az emberi méltóságot megvető címet használni?Miközben a kommentelőket cenzúrázzák ilyenért, önmagukat elfelejtik?”
 • 7. LAZA 2013. július 21. 18:48
  „2.
  Egyet értek és mindenkit lebeszélek arról,hogy ilyet tegyen.
  Aki nagyon nagy bajban van forduljon az ÚR- hoz.Segíteni fog!
  Aztán néhány hét, hónap múlva rájön,hogy micsoda butaságon is törte a fejét.
  Van személyes tapasztalatom.”
 • 6. lolita 2013. július 21. 18:39
  „Felesege elakart valni töle,ilyen egyszerü,csak nem ertem az olvasokat miert nezik hülyenek! Eddig Sem foglalkoztak vele,most meg jönnek haturol,hogy miert?”
 • 5. Demalgon 2013. július 21. 18:36
  „Aki elment, elment. Hagyják nyugodni békében.”
 • 4. Primax 2013. július 21. 17:28
  „"...aminek titkát nagy igyekezettel próbálják megfejteni..."
  Így döntött.
  Ezt - minimum - illene tiszteletben tartani.
  R.I.P. Bendegúz...”
 • 3. heat 2013. július 21. 15:40
  „Én másképp tennék - nem engedném. Egyébként, ha valamiért úgy hozná a sors, hogy mindenképpen el kell dobnom, vagy el akarják venni az életem, akkor néhány "jóembert" vinnék magammal...”
 • 2. Legs 2013. július 21. 15:37
  „Soha a büdös életben olyan elő nem fordulhat,hogy öngyilkos legyek!Ember vagyok,kötelességem újra és újra felállni,bármit is tartogat az élet számomra.

  Nyugodjék békében.”
 • 1. Kukac40 2013. július 21. 09:05
  „Ha tőlem akarnának mindent elvenni ami addig fontos volt, nem hiszem, hogy másként tennék.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szexkép került fel Palácsik Tímea Facebook oldalára

Egy majdnem teljesen meztelen férfi vonaglik egy csinos nő ölében azon a képen, amely péntek délután… Tovább olvasom