Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Miből lesz a cserebogár? A legjobb csajok gyerekkora

Kíváncsi vagy rá, hogy a kapuvári modell és énekes Dukai Regina milyen volt 2 évesen? Érdekel Bódy Sylvi első, 16 éves korában készült profi fotója? Látni akarod Horváth Éva ex szépségkirálynő tablófotóját? Itt megnézheted Magyarország legszebb nőinek képeit egész gyermekkoruktól a címlapra kerülésig...

Címlapokon pózolnak, a magazinok az ő arcukkal van tele. Magyarország legszebb női: Dukai Regina, Zimány Linda, Bódi Syilvi és Horváth Éva.

Vajon kislányként milyenek lehettek, s mennyit változtak az idő során? Készítettünk egy összeállítást, hogy lásd, miből lesz a cserebogár...:)

Dukai Regina a rábaközi kisvárosban, Kapuváron látta meg a napvilágot. Már kislányként kitűnt énektudásával, s a helyi kórus oszlopos tagja volt. Igazi áttörést életében a CocaCola Light ezüstlány cím elnyerése hozta 2001-ben, amely beindította modell és énekesi pályafutását. Azóta már "Magyarország legszexibb nője" díját is besöpörte a szőke szépség.

 

Dukai Regina élete képekben, kattints a fotóra a galéria megnyitásához!

 

Zimány Linda, azaz a magyar Britney Spears... Meghökkentő hasonlóságával hívta fel magára a figyelmet 14 éves korában, majd arca egyre inkább keresetté vált a fotósok számára. Sokáig "álompárt" alkotott a V-tech együttes szőke szépfiújával, Kefírrel. Igazi elismerést 2006-ban kapott, mikoris ő lett Miss Balaton. A VIVA Stáb című műsorában pedig megmutatta, nemcsak szép, énekelni is tud. Sőt kipróbálta a dzsungel életet is, az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen reality showban.   

 

Zimány Linda élete képekben, kattints a fotóra a galéria megnyitásához

Horváth Évát húsz évesen, 1998-ban ismerhette meg az ország, mint Magyarország legszebb nőjét. Karrierje azóta is nyílegyenesen fut felfelé. Keresett modell, műsorvezető a mai napig. A Nyíregyházi Televízióban kezdte tv-s pályafutását, most a Cool TV délutáni és az RTL Klub Reggeli műsorának egyik háziasszonya. A Celeb vagyok, ments ki innen show első szériájában megmutatta, nem egy kényeskedő plaza cica, keményen állta a sarat a próbatételek folyamán, sőt a döntőig jutott. 

Horváth Éva élete képekben, kattints a fotóra a galéria megnyitásához!

Bódi Sylvi 16 éves kora óta modellkedik, rengeteg magazin címlapján szerepelt már. Valószínű a legtöbb magyar autószerelő műhely falán az ő naptára lóg (valljuk be érdekesebb és szebb, mint Kiszel Tünde kiadványa). A modellkedés családban marad, testvére, Attila is befutott fotómodell, s egy évig a szőke ciklon, Zimány Linda kedvese volt. Sylvi három évig Kedves Ferenccel, az ország 27. leggazdagabb emberével élt együtt, ám a miliárdos férfi most Debreceni Zita párja.

Bódi Sylvi élete képekben, kattints a fotóra a galéria megnyitásához

 

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Temi 2009. február 23. 23:15
  „Én csak annyit fűznék hozzá, hogy pl. Zimány Linda jogot tanul, nem hinném, hogy annyira buta lenne. Regina sem. Intelligens, okos, és cseppet sem illik rá a "buta szőke" jelző. Énekel, modellkedik, sőt saját ruhakollekciója is van (vagyis mind a 4 lánynak, ugyanannál a cégnél).
  Bár a többiekről nem tudok nyilatkozni, de ők is tehetségesek a maguk munkájában. És szerintem nem kell idézőjelbe tenni a munka szót. Nekik ez a munkájuk, ebből élnek. Emellett még énekelnek is, műsort vezetnek, és a többi, amibe csak kezdenek, az jól sül el. Bár Zimány Linda hangja, nem olyan jó, mint pl Regináé. Végülis szépek, megvannak az adottságaik, hát hadd csodálja őket a világ. Nem kell rájuk irigykedni, sem fújolni. Nekik ilyen élet jutott. Ám a szépség múlandó, szokták mondani. Talán majd egy nap ezek a lányok is rájönnek erre. De addigra, már gazdagon tengetik mindennapjaikat. :) Jól csinálják.”
 • 21. soproni 2009. február 22. 14:58
  „tricse! Természetesen az olyan jellegűek,amelyek már kissé gusztustalanok, engem is felháborítanak,de a szolid,sexis felvételek ellen nincs kifogásom,főleg,ha olyanról készül,aki bátran mutogathatja magát az adottságai miatt.:))”
 • 20. tricse 2009. február 22. 13:30
  „Az a gyanúm az álláspontjaink közelebb vannak egymáshoz mint hinnéd! :) A fehérneműs reklámképek ellen semmi kifogásom,mint ahogy a strandon látható szép lányok ellen sem! Amiről én írtam azok a képek kifejezetten a nyálcsorgató férfiak számára készülnek,gyere dugj meg nézésű leányzókkal! :)”
 • 19. soproni 2009. február 21. 14:05
  „tricse! Örülök,hogy csak most nem értesz egyet velem,de szerintem manapság nem annyira megbotránkoztató a pucérság. :) A strandokon is látni pucérkodó lányokat(igaz ők csak a felsőtől szabadulnak meg).A véleményem fenntartom !Szépek,fiatalok,kívánatosak és én nem vetem meg őket azért,hogy ezt a nyilvánosságnak is bemutatják.Azért azt még elmondom,hogy az én lányomat is hívták már fotózásra,de ő úgy döntött nem megy,de,ha ment volna és hasonló képek készültek volna róla nem hiszem,hogy engem megbotránkoztatott volna. Ez van....nem vagyunk egyformák.:))”
 • 18. tricse 2009. február 21. 09:13
  „Kedves soproni! Bár máskor egyetértek veled,most nem! Ha az én lányomat fényképeznék pucéran és újságokban jelenne meg a képe,hogy aztán sok férfi erre verje a .... hát én nagyon nem büszke lennék,inkább szégyellném magam! Pedig van olyan szép a lányom mint bármelyik hölgy a cikkben!”
 • 17. Goldman 2009. február 21. 07:11
  „Mindegyik átlagos kinézetű nő, ha nincsenek kisminkelve.
  Ilyen erővel egy pasit is átlehetne formázni...”
 • 16. soproni 2009. február 20. 17:57
  „Azért én nem bánnám,ha az én lányom is a cikkben szerepelne,mert én biztos,hogy büszke lennék rá. Szépek,fiatalok és irigylésre méltóak. Szivesen cserélnék bármelyikkel.”
 • 15. Titus 2009. február 20. 16:25
  „LiamDevlin:
  Shakira TEHETSÉGES, ezek a lányok viszont...
  Shakira énekel és hastáncol, nem vetkőzik és pózol...”
 • 14. LiamDevlin 2009. február 20. 15:13
  „Jézusooom!! Miket írkáltok? Nem lehet mindenki tanár vagy közgazdász.. Marilyn Monroe, Madam Pompadour, Shakira, vagy sorolhatnám még szerintetek okosak voltak ?? Ugyan, viszont szépek, vonzóak, úgy mint ezek a csajok.. Azt megértem, hogy bennetek van némi keserűség mert nem vagytok ilyenek de attól még nem kell őket a sárba tiporni!!! Az, mondjátok, hogy pl Regina nem túl okos,és??? Vagy akkor vagytok boldogok ha mondjuk a Tesco pénztárnál egy nálatok sokkal helyesebb csaj dolgozik?? Ti meg vagytok a "szuperintelligens" "szuperértelmiségi" ugyanakkor viszont erőteljesen középszerű nők?!?! Pfff.. szánalmasak vagytok.
  Egyébként soha nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de nemtudom megállni: Van egy ismerősöm aki modell, fotózásokra jár Európa különböző pontjaira 2-3napi rendszerességgel, plussz itthon is. Hát higgyjétek el sokkal keményebb meló mint egy titkárnő, bolti eladó, vagy akár egy banki vagy egyéb ügyfélszolgálatos munkája, úgy szellemileg mint fizikailag is. Persze jobban is megfizetik.):) HA-ha”
 • 13. rebetli 2009. február 20. 14:19
  „Regina szüleit nem kell sajnálni,mert látják tanulatlan,pucér lányukat!A jövőbe való pénzt megkeresi, Ő is,
  Éva is,Linda is,stb.Mi meg inkább rajtuk,fiatal csajokon hizlaljuk szemünket,:Mint Medveczky festék reklá-
  mon,vagy Mary Zs.-n,foghíjas reklámon!Ezek menjenek a francba nyugdíjba,nyugalomba!Nem még a tv adá-
  sait lerombolni ilyen szoc.othonba valókkal!!”
 • 12. Titus 2009. február 20. 13:45
  „Milyen legszebb női??? Ha kezelésbe vesz engem is egy fodrász, kozmetikus, stylist, és kiretusálják a fotóimat, akkor én is nézhetek ki így, és szerintem nem csak a saját nevemben beszélhetek így. Magyarországon sok a szép nő, ez nem vitás, de ők nem mutogatják magukat.”
 • 11. viperetta335 2009. február 20. 11:28
  „Azért valljuk be,ez egy könnyebb élet.Nyilván a szülők is látják,hogy csemetéjük próbálja kamatoztatni az adottságait...A köreikben ők ezt "kemény munkának" nevezik,fárasztó fotózásokat emlegetnek,igyekeznek úgy feltüntetni az egészet,hogy ez :Munka.Nyilván Bódi Szilvi szülei is látják,hogy butuska kislányuk ennél többre nem képes,vagy Hargitai Bea családja is úgy gondolja,hogy ha már a pucér seggét fotózzák,ám legyen,addig se őket boldogítja a sok hülyeségével,és meg is él belőle.Regina se gondolta,hogy fárasztó életet válasszon,ha már egyszer fotóképes.Horváth Éva pedig úgy tűnik,egész nagymamakoráig megél abból,hogy egyszer "szépségkirálynő" volt.Zimány Lindához szavam sincs,azt se tudom,kicsoda,meg hogy ki az a Kefír...
  Yoghurt.Ja,erről jut eszembe.Anno garas Dezső művész úr nem vette át az Erzsébet díjat,mert annyira lealacsonyítónak érezte.Hát most van Kistehén meg kistejes.Ja,nagy úr a pénztelenség.”
 • 10. 5454 2009. február 20. 11:24
  „doktor! Még hogy a szülőket sajnálod! Ha ismered tudod,ha nem ne tudd meg!!!!!”
 • 9. Dr.Kotász 2009. február 20. 10:28
  „Sajnálom Regina szüleit.Mit szólhatnak a lányukhoz?Iszonyú megalázó,hogy semmi végzettséggel,életében nem dolgozott és magát mutogatja.Ez munka?Mi lesz vele 5 év múlva? Mig a korabeliek normálisan élnek és okosak,tanultak,addig ő csak jön megy.Sajnálom szívből a szüleit,hogy megint meztelen képet látnak róla az újságokban.”
 • 8. Szilágyi_Zsolt 2009. február 20. 09:25
  „Közös vonás bennük, hogy kislányként mindegyikük sokkal bájosabb, helyesebb volt, mint most.”
 • 7. MTT 2009. február 20. 09:15
  „az a bódi szilvi olyan pösze, hogy borzasztó hallgatni, inkább költene egy kis pénzt logopédusra... De lehet, hogy ahol, vagy amire a száját használja, ott nem számít, hogy iszonyúan selypít???”
 • 6. georgeclooney 2009. február 20. 09:09
  „Szépek,mi? a cimlapon.....maximum,de azok meg már nem ők!!! egy kis vádli és bokavékonyitás és fenékemelés az első hölgynél,a másodiknál magasság emelés és magyarositás,a harmadiknál orrgömbölyítés és szépítés,a negyediknél meg szájműtét,és tripla smink!!! Mivel senkinek nem kéne,egy vastagvádlis parasztlány,egy amerikai sablonsemmi,egy kampósorrú bába,vagy egy rohadt pösze boszorkány!!!
  Ennyi erőből mindenki csodaszép lehet!!! Hajrá fotoshop!!!”
 • 5. colomano 2009. február 20. 08:18
  „Minden reggel azzal a jóleső érzéssel kelek fel, hogy Magyarország legszebb nője mellettem alszik.
  Köszönöm, hogy vagy nekem!”
 • 4. viperetta335 2009. február 20. 07:16
  „A dolog lényege,hogy lehetőleg még kamaszkorban "érdeklődni" kezdjenek a tanulás HELYETT valami könnyebb pénzforrás iránt.Pedofilíában gazdag világunkban idősebb hapsik csorgatják nyálukat a 16-17 éves Bódy Szilvire,meg Hargitai Beára...Aztán legyen egy-két állati fontos "stylist",aki elővezeti a lányoknak-fiúknak a "kisugárzás" szót,amely általában azt jelenti,hogy le kell vetkőzni.Ezek után természetesen dolgozni már senki nem akar,viszont mindegyik kornyikálni akar meg műsort vezetni.És van akinek "foglalkozása" az,hogy "hasonmás".Ezt is korán kell kezdeni,még általánosban.
  Mivel ez az életforma,a partyzás és a folyamatos öncsinosítás és a legjobb cuccok beszerzése elég sokba kerül,a szerelmek is úgy "születnek",hogy alaposan fel kell térképezni az illető hapsi vagyoni helyzetét.Gondolván a jövőre.
  Aztán innentől végülis lényegtelen,hogy az illető csaj valójában milyen.Buta,mint a tök,ilyen a Hargitai-Bódy páros,némiképp értelmesebb ,mint Dukai Regina,tanult,ámde dolgozni nem vágyó,mint Horváth Évike.”
 • 3. SAmu 2009. február 19. 22:27
  „Válaszolok az alcímben feltett kérdéseidre, Alexandra.
  1. Nem
  2.nem , viszont a
  3. szintén NEM!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem várt fordulat: magát herélte ki a vajdasági férfi!

Saját magát herélte ki egy pengével, a rablásos mesét csak kitalálta az a férfi, aki azt állította,… Tovább olvasom