Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 18°C Még több cikk.

Mester Tamás: Ne győzzön Szíj Melinda!

Mester Tamás kifakadt! Szerinte ugyanis nem lenne szabad engedni, hogy Szíj Melinda nyerje meg a Megasztárt.
Pedig sokak szerint a győri kétgyermekes családanya az egyik nagy esélyese a versenynek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy akárhányszor megmutatják az sms-szavazás részeredményeit, Szíj Melinda az első vagy a második helyen van. A TV2 tehetségkutatójának legfiatalabb zsűritagja többször kritizálta már a közönség döntését, főleg akkor, amikor nem az általa legrosszabbnak tartott kettőből kellett valakit hazaküldenie a négytagú ítészcsapatnak - írja a Blikk.

– Engem zavar, hogy a Melinda gyakorlatilag elmozdíthatatlan onnan az első-második helyről. Ez egy amolyan Susan Boyle-effektus. És amikor ezzel szembesülök, akkor kezdem úgy érezni, hogy nem értek ahhoz, amit itt csinálok – árulta el a Blikknek Mester, majd ennél is továbbment.

– Most olvastam, hogy az a Susan Boyle az angol és az amerikai slágerlistákat is vezeti, ami számomra teljesen érthetetlen. Én nem szívesen asszisztálok egy ilyenfajta győzelemhez, akkor sem, ha a közönség mindenféle tekintetben Szíj Melindát tartja a legjobbnak. Nem azt jelenti, hogy tehetségtelennek tartanám, hiszen mi hoztuk el idáig, de nekem nem ez a stílusom.

Mester Tamás a verseny folyamán már többször hangoztatta, hogy ő legszívesebben Kökény Attilát és Kállay-Saunders Andrást látná a nagydöntőben, miközben utóbbinak a múlt pénteki adásban majdnem a zsűri elé kellett állnia, a nézők az utolsó pillanatban mentették meg. De korábban is volt már arra példa, hogy Mester határozottan beszólt a közönségnek.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

96 hozzászólás
 • 96. bonettika 2010. november 23. 13:55
  „Melinda "válasza" ismét meggyőzött arról ,hogy nemcsak egy tehetséges énekest ,hanem nagybetüvel egy KVÁLÓ EMBER-T ismerhetünk MELINDA személyében. Az ahogyan a M...ban nyilatkozott annyira szép és őszinte jellemre vall, hogy M.T. még a poros lábanyomába sem ér fel. Annyira elitélendő,hogy mint zsüritag ilyent nyilatkozhat egy még nyitott verseny egyik tagjáról/bármelyikről/ ,hogy az felháboritó. Nem tudom a szerződés szerint ezt megtehette -e vagy sem , de remélem a médiahatóságok odafigyelnek. A müsor szerkezete olyan,hogy a nézők szavaznak a kedvencükre, ez alapján történik a továbbjutás, a zsüri véleményez , namármost amig Mestertamás a befolyt sms- árából kapja a tiszteletdijást ,talán illene ehhez méltóan "viselkedni2. Jellemtelen és hiteletele ezekután.”
 • 95. szmama 2010. november 23. 07:08
  „Mester Tamás. Ha egy kis embernek jó hangja van azt el kell ismerni.”
 • 94. elemér 2010. november 22. 23:23
  „Én látom is meg hallom is itt a net-n ezt az adást. Semmivel se jobbak vagy rosszabak mint a nagy sztárok Amerikában. Zene és szinház mindig is jó volt Mo.-n. Nagy pénz és menedzserek csinállják a nagy sztárokat. Király sikerét tavaly annak köszönheti, hogy állandóan hajtogatta milyen nagy tisztelet hogy idáig jutott.”
 • 93. gondolat1234 2010. november 22. 23:03
  „futóbab: Definiáld légyszíves te mit értesz sztár alatt. Magyarországon nincsenek sztárok, csak a bulvársajtó, a média fújja fel az egészet. Utoljára talán Zámbó Jimmy volt az meg Ákos, de az egyik meghalt, a másik pedig próbálta az évek során ledobni magáról ezt a nevetséges jelzőt.
  Az egész műsor meg a zsűri is nevetséges. A múltkori műsort láttam először, szüleim nézik, csak behallatszik a szobába, hnéha átmentem. Miklósa Erika ilyen szöveget ereszt el: A srácnak aki vele énekelt (nem tudom a nevét, bocs), jobb a hangja, mint a Bocellinek. Ennek most elment az esze vagy jól megfizették ? Hogy mondhat ilyet ?
  Szégyen az egész, a k... Liptaival meg a csöves haverjával együtt, akik annyira teszik az agyukat... Persze jó pénzért mindenki lemegy kutyába. A Friderikusz mindenkinek beszólogat, megnézhetné, hogy ő annak idején ének és tánc címén mit művelt a showjában. Egy ökör. A Mester egy nulla, játsza az agyát a semmire. Az Eszenyi klimaxos, a kakukktojár meg a Presser aki mit keres ebben az egészben? Nincs az a pénz, amiért lerombolnám a nimbuszomat ilyen kereskedelmi népbutításban...”
 • 92. gondolat1234 2010. november 22. 22:56
  „Annyit fűznék hozzá, attól függetlenül, hogy igaza van-e vagy sem, hogy a Mester Tamást se szabadna még csak a képernyő közelébe se engedi: Egy tehetségtelen nulla senki, akinek akkora arca van, csak azt mondaná meg mire. Már attól feláll a szőr a hátamon, ha meglátom, hát ha még énekelni (inkább nyávogni) próbál.”
 • 91. drKotász 2010. november 22. 21:27
  „90. hozzászólás ASPCA Hát ez az, egyszerű, hétköznapi. Ezért szavaznak rá és nem a hangja miatt, mert a legtöbb ember ilyen aki nézi ezt, és ad nekik egy kis vigaszt.”
 • 90. ASPCA 2010. november 22. 20:26
  „Szíj Melinda énektudásban már így is többet mutatott fel mint Mester Tamás eddig összesen :) El kellene dönteni hogy tehetségkutató műsorról van szó, vagy esetleg a "Mit szeret Mester Tamás?" show-ról. Susan Boyle és Szíj Melinda csodálatos hanggal vannak megáldva, egyszerűek, közvetlenek, egyszóval hétköznapi emberek és ezért szeretik őket. Ha ez nem tetszik Mester Tamásnak akkor súgok neki valamit: EZ VAN ÉS KÉSZ, TESSÉK LENYELNI!!!!”
 • 89. tomas 2010. november 22. 19:14
  „Meszer Tamás eléggé beképzelt akárcsak Friderikusz Sándor is.Nekem és még sok embernek tetszik Szij Melinda.Fantasztikus amikor énekel.Kell adni neki lehetőséget.Nemvolt még ilyen helyzetbe ,nemtud annyira megnyilni- csak amikor énekel.Nekem ez a véleményem.”
 • 88. drKotász 2010. november 22. 19:13
  „71. hozzászólás Ladyzsu Szerintem te hasonló lehetsz mind ez a nő, és sejtem is hogy ki lehetsz.”
 • 87. elemér 2010. november 22. 19:06
  „Én nem látom hogy a régiek jobbak lettek volna. Melinda pedig eggyre javul. Angolul már fantasztikus.”
 • 86. drKotász 2010. november 22. 18:48
  „22. hozzászólás pandi71 Igazad van teljesen.”
 • 85. futóbab 2010. november 22. 18:45
  „Mester Tamást ha meglátom,kiráz a hideg,DE zömében igazat adok neki.Melindának,szép a hangja ugyan,de mint sztárt,nem tudom elképzelni.Ha csak fel lehetne énekelni a zene számokat,akkor arra jó lenne.Színpadon viszont nem szívesen nézem.Esetlen,mogorva,unott,nincs önbizalma,a kritikát nem bírja,és még sorolhatnám.A hangját viszont szívesen hallgatom.Én úgy látom,ez az egész már teher Melindának,és szerintem ő maga sem gondolta végig mivel jár a sok héten át tartó versengés.Egy ilyen beállítottságú ember bele is roppanhat a hirtelen jött "sikernek".
  Anderst nem kellene sztárolni.A playbekből talán megélne,de a hangja kevés.
  Kökény Attilának szép,terjedelmes hangja van,a fellépésével sincs baj.Az ő hangját is szívesen hallgatom,és őt nézni is kellemes.
  Valóban sok nagyon jó hangú énekes kiesett,de ilyen a verseny.Igazságot senki nem tud tenni.kinek a pap,kinek a papné.
  Én soha nem szavazok senkire,azt meghagyom azoknak akik vérre mennek egy-egy előadóért.A műsort figyelemmel kísérem évek óta.Valóban csökkent a színvonal.De ez az én véleményem,és ne kövezzen meg érte senki.”
 • 84. IV.Béla 2010. november 22. 18:33
  „46. pancser!
  Nálad az igazság, sajnálatos, hogy sokan nem látják ezt.

  Amúgy meg Soerii & Poolek a legjobbak! :)”
 • 83. elemér 2010. november 22. 17:55
  „Élvezem ezeket a szellemes bemondásokat. Mester Tamás véleményét és tehetségét értékelem. Igy vagyok Presser G.-vel is. A többi az nekem felesleges és nem mond semmit. Saját véleményem hogy Melinda az O.K. és Kökény Attila remek jó.”
 • 82. bucinudli 2010. november 22. 17:19
  „Bocs elírtam az előbb.
  Helyesen: Neki csak a protekciója nagyobb, de nem az énekhangja.”
 • 81. bucinudli 2010. november 22. 17:07
  „Igen, mert a Mesternek az a nyálgép a kedvence. Az Anders olyan nyávogva, szinte nyafogva énekel, hogy az már fáj. Egy keményebb számot nem tud elénekelni. Egyfajta stílust tud, de azt is úgy ahogy. Nekem csak a protekciója nagyobb, de nem az énekhangja.
  A Fivérek klasszisokkal jobb volt, de nekik már rég menniük "kellett", mert egysíkúak voltak. Anders "siess haza, vár a mama".”
 • 80. kistázi 2010. november 22. 16:51
  „virágözön: a lottószámokat nem látod???
  külső adottság......hol, mi?”
 • 79. pandi71 2010. november 22. 15:58
  „Ez tetszik:


  Melinda tovább jutott - mint mindig -az első helyen, és mikor a nevét mondják mint hetek óta mindig - meglepődik, mint aki nem tudja hol van és elindul lassan vontatottan merev pingvin lépésekkel : nyakát a vállai közé behúzva tragikus arckifejezéssel megy, gyenge vállain hordozza ismét a következő hétig a világ terhét, mintegy Atlas! Nincs kegyelem : a közönség megint nem érezte át hogy ez a szegény asszony már mennyire szabadulni akar Kérdezem tényleg Ő a mega-sztár ? Mert hogy azt keresik”
 • 78. 1120 2010. november 22. 15:49
  „Mester Tamásnak még a látványától is rosszul vagyok, ehhez képest tökéletesen igazat adok neki! Tessék csak végighallgatni a "New York New York" c. duettjét. 02:00-tól 02:20-ig kétszer is (!) előbb lép be, mint kellene. (Lásd a linket alább.)
  Egyébként az ő hangjából masszív énektanulással is csak egy közepes, olyan "musical-epizódszerepre" alkalmas hangot lehetne kihozni...talán.

  http://www.youtube.com/watch?v=DDptmRsHtg4”
 • 77. Truder 2010. november 22. 14:57
  „Nem bírom Mestert, de igaza van ebben!”
96 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobb velünk a világ: hatalmas érdeklődés mellett zajlott a rendezvény

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott a Jobb velünk a világ című jótékonysági rendezvény vasárnap a… Tovább olvasom