Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Melyik napon született a gyereked? Ilyen felnőtt lesz belőle

Minden szülőt érdekel gyermeke jövője. Ha te is szeretnéd tudni, milyen felnőtté cseperedik szemed fénye, cikkünkből kiderül.

Gyermeket nevelni cseppet sem olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt a leendő szülők elképzelik. Ha szeretnéd előre látni a jövőbeli lehetőségeket, most kiderítheted őket. Galamblelkű és lelkiismeretes vagy inkább önfejű, akaratos felnőtt lesz a gyermeked? Vajon mit kell tenned a jelenben azért, hogy minél kiegyensúlyozottabb és jobb emberré váljon?
Az öröknaptár segítségével kiszámolhatod, hogy a hét melyik napján született>>

Ha hétfőn született

Gyermekednek hatalmas szíve van – ez a tulajdonsága felnőttkorára mit sem változik majd. A számára fontos embereknek minden feltétel nélkül segít, és cserébe nem vár el semmilyen viszonzást. Bár ez rendkívül nemes jellemvonás, könnyen előfordulhat, hogy környezete esetleg kihasználja őt. Épp ezért okosan teszed, ha már most egy kicsit dörzsöltebbnek neveled.


Ha kedden született

Hajlamos rá, hogy néhány centivel a föld felett lebegjen. Gyermeked valószínűleg felnőttként is kicsit elvarázsolt lesz, és nem is nagyon vágyik majd arra, hogy a racionalitások talaján mozogjon. Nem kell azonban aggódnod emiatt, a számára fontos dolgokért ugyanis meglehetősen komolyan küzd. Ha valamit igazán el szeretne érni, azt meg is szerzi magának, és nemcsak ábrándozik róla.

Ha szerdán született

Rendkívül lelkiismeretes gyerek. Az a fajta felnőtt lesz, aki nem ismeri a színek közötti átmenetet. Számára a világ fekete vagy fehér, sosem keveri össze a jót a rosszal.Amit tesz, az mindig erkölcsös és alaposan átgondolt. Ne felejtsd el azonban időben felhívni gyermeked figyelmét arra, hogy, bár ő minden körülmények között tisztességes, másoktól ezt nem feltétlenül várhatja el.

Ha csütörtökön született

Gyermeked afféle álmodozó művészlélek. Könnyen előfordulhat, hogy valamilyen alkotótevékenységgel keresi majd felnőttként a kenyerét. Rendkívüli érzékenységének és nyitottságának köszönhetően a művészet igazán alkalmas terep lesz számára ahhoz, hogy megvalósítsa önmagát. De könnyen előfordulhat, hogy még ennél is tovább megy, és valami igazán maradandót alkot majd.

Ha pénteken született

Kissé nehéz eset, aki már gyermekkorában is sokszor görcsösen ragaszkodik a saját elképzeléséhez. Ha azonban némi szigort viszel a nevelésbe, felnőttként nem válik majd zsarnokká. Ebben az esetben képes lesz arra, hogy mások nézőpontját és elképzeléseit is figyelembe vegye, és kimagasló intelligenciájával minden nehéznek tűnő szituációt megoldjon az életben.

Ha szombaton született

Minden bizonnyal kiegyensúlyozott felnőtt válik majd belőle. Biztos érzelmi bázisára támaszkodva nem ijed meg semmilyen váratlan problémától. Pontosan tudja, hogy minden válságból van kiút – legyen az lelki vagy anyagi jellegű. Nem is igazán szükséges, hogy szigorú nevelési elveket alkalmazz vele szemben, elegendő, ha csak terelgeted őt a megfelelő irányba.Ha vasárnap született

Sajnos nem mindig gondolja át gyermeked saját tetteinek következményeit. Felnőttként is gyakran mond vagy csinál olyasmit, amit aztán legszívesebben visszaszívna, vagy meg nem történtté tenne. Ennek ellenére alapvetően jólelkű és megértő felnőtt lesz belőle, aki örömmel segít barátainak, és mindig lehet rá számítani. Mindössze kicsit meggondolatlan.

Szerző: Horváth Eszter
Forrás: femina.hu

A cikk másodközlése a Femina írásos engedélyével és jóváhagyásával történik, figyelembe véve a Femina Szerzői jogok idevonatkozó jogi kikötéseit is. A cikk további átvétele, részleteinek közlése, kivonatolása kizárólag a Femina írásos engedélyével lehetséges.

Olvasóink írták

  • 1. Primax 2009. június 10. 08:12
    „Komoly...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrányos erotika: megint iskolai dolgozó vetkőzött?

Magyarország - Úgy tűnik, nem múlik úgy el hónap, hogy az oktatási szférának ne kelljen magyaráznia… Tovább olvasom