Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Melegorgiákat rendeztek az öcsödi darabolós gyilkosok

Tíz hónapon át várták haza fiukat, Zsoltot az öcsödi Jakabék. A rendőrök csütörtökön közölték a szülőkkel: a 22 éves fiatalember is a helybéli gyilkosok áldozata lett, már csak a hamvait találták meg.

Boltba indult Jakab Zsolt tavaly májusban. Apját megölelte, és azt ígérte, délután találkoznak, de soha többé nem ért haza. Szülei megszállottan reménykedtek benne, hogy fiuk egy napon betoppan. Egészen csütörtök délutánig, amikor két nyomozó jelent meg, s közölte a végzetes hírt: már biztos, hogy Zsolt maradványait találták meg a két darabolós gyilkos kertjében - írja a borsonline.hu.

– Csak egy maroknyi hamu, és a végtagjai maradtak a fiunkból – sóhajt Jakab József, az édesapa. A mély fájdalomtól nehezen találják a szavakat, ezerszer próbálták összerakni Zsolt utolsó napját, de csak feltevéseik vannak. A tetteseket azonban jól ismerték.

– A 37 éves Bálint szerelmi kapcsolatban volt a nála jóval fiatalabb Benedekkel. A házban rendszeresen orgiákat rendeztek, egy környékbeli diszkóból hívták a fiatalokat – állítják a szülők.

J. Benedek ráadásul unokatestvére a meggyilkolt Zsoltnak. Feltehetően ő csalta be a házba aznap délután a halk szavú fiatalembert. – A tettesek drogoztak is, a fiamat is elkábíthatták és utána gyilkolták meg. Hogy mi okuk volt rá, el sem tudjuk képzelni – teszi hozzá könnyezve az édesanya, Júlia.

A teljes írás>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Daróczi apja szerint fiát meggyilkolták

Éppen egy éve, hogy Daróczi Dávid felakasztotta magát. Édesapja ma is úgy gondolja, hogy fiát… Tovább olvasom