Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Megverik, leköpködik VV Annamari rokonait a lány miatt

Rémálommá változott VV Annamária családjának élete. A lány unokaöccseit naponta rugdossák meg, köpködik le azért, mert nem tartják szimpatikusnak Annamáriát.
Annamária nagy tervekkel költözött a ValóVilágvillába. Az állami gondozásban nevelkedett lány minden álma, hogy nemcsak magának, hanem imádott nővérének és annak gyermekeinek is jobb életkörülményeket teremtsen. Ám a lány családja szenved a hírnévtől - olvasható a Bors cikkében.

– Ancsi miatt az iskolában rendszeresen megverik a nyolc és tizenhárom éves gyerekeimet, és ez nagyon megviseli őket lelkileg. Ha kijön a húgom, fogom a családot, és elköltözünk innen, hiszen ha a gyerekekkel ezt csinálják, mi lesz majd Ancsival? – tette fel kétségbeesve a kérdést Annamária nővére, Ági.

– Csúfolnak, mert a nagynénikém. Egyfolytában szekálnak, kérdezősködnek, ütögetnek, leköpnek és rugdosnak, mert a többiek a suliban nem szeretik őt. Rosszul viselem, többször is sírtam emiatt, csúnyán beszélnek róla, és azt mondják, hogy úgy viselkedik, mint egy ribanc. Ez fáj nekem, ilyenkor elmondom a tanároknak, akik rájuk szólnak, de mégsem hagyják abba – mondta a Borsnak a nagyobbik gyermek, tizenhárom éves fiú, aki pszichológushoz is jár keresztanyja miatt.

Olvasóink írták

 • 7. Ladyzsu 2011. október 07. 14:58
  „Én még mást is tudnék csinálni velük,de azokkal is akik a műsort csinálják....”
 • 6. pongibongi 2011. október 07. 13:32
  „"úgy viselkedik mint egy ribanc" írja a cikk. Hát sok 16 éves viselkedik úgy. És csak amit hallok meg az utcán látok! Baj van a mai fiatalok fejében (tisztelet a kivételnek). Sok szülő nem is gondolná miket tesz a lánya... Én a második részt láttam kb. 10 éve. Mára már a két "ramatyadó" be sincs programozva a tv-n. Szomorú, hogy ilyen alja műsorokat adnak egyik-másik csatornán... dehát erre van igény... tisztelet a kivételnek! Nagy tisztelet!”
 • 5. Julianusz 2011. október 07. 13:20
  „Ott az iskolai fegyelem , etikai elvárás egy kalap sz...., azonkívül 8 és 13 éves gyerekek, 16,18 as karikás vv-t néznek, a családok, a szülők is ez a kategória! Nem arról zengett minden, hogy késői adás lessz ez a fertő????? Remélem a sok "ÉRTELMES" honfitárs SMS-ét elviszi a sokmilliós bünti.”
 • 4. nimrod80 2011. október 07. 11:33
  „Először én sem bírtam az Annamarit, de most már egyre jobban látszik, hogy vannak érzései. Nem mű, mint a többi csaj, csak az élet ezt hozta ki belőle. Az eddigi viselkedése csak védelem volt. És már bent sem utálják annyira, mint az elején. Az,hogy valaki hogy néz ki, arról pedig nem tehet. Mindenkiben van valami szép! Rajztanárom mondta egykor, hogy mindenki szép, csak sokáig kell nézni!!!! És ez tényleg igaz!
  Az, hogy ez miatt bántják a gyerekeket, az pedig a szülők hibája. Mert olyan későn van a műsor, hogy nem gondolom, hogy nézik a gyerekek, inkább másoktól hallják!”
 • 3. btl 2011. október 07. 10:44
  „Ha valaki a VV-ben szerepel, az ne csodálkozzon, hogy nem nevezik erkölcsös hölgynek (vagy úrnak), hiszen az a műsor maga a fertő, és még mutogatják is. De nem a kisgyerekeket kellene büntetni miatta.”
 • 2. orion1 2011. október 07. 10:18
  „Képzelem milyen intelligens osztálytársai lehetnek, akik leköpnek egy másik embert... Menekülni egy olyan "iskola féleségből" ! A valog világhoz nem tudok hozzászólni :D”
 • 1. pampalini20 2011. október 07. 09:55
  „Ez a gyerek NEM A KERESZTANYJA MIATT jár pszichológushoz, hanem a mi jó kis űbermacsó kultúrájú patriarchátusunk miatt, ahol egy roma nő csak így tud nem éhbérnyi pénzhez jutni - és a producerek .... abból élnek, hogy ezt mutogatják fűnek-fának. A ... plebs meg nézi, hisz a valaha színvonalas oktatásunkat is eredményesen szétverték, a gyerekek meg már olyanná vannak szocializálva ebben a társadalomban, hogy bántják a másikaz ok nélkül is.
  Szóval ez a kissrác jó sok minden miatt kényszerül pszichológushoz, de ezek közül egyik ok sem az ő keresztanyja, És amikor egy cikk ezt írja le, az sunyi (vagy buta) áldozathibáztatás.<moderálva..>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ismét történelmet írt Rihanna

A barbadosi énekesnő ismét történelmet írt, miután november 21-én megjelenő "Talk That Talk" című… Tovább olvasom