Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Megválnak a Barátok Közt sztárjaitól?

Teljes bizonytalanságban telnek a Barátok közt stábjának napjai. A hírek szerint távozik a sorozat producere, és nem tudni, mit hoz a holnap.
Kalamár Tamás bejelentette távozási szándékát az RTL Klub és a német gyártó cég, az UFA illetékeseinek. A Bors értesülései szerint a váltás ideje a jövő héten érkezik el.

– Nem tudjuk, mi lesz velünk, megmarad-e az állásunk, hiszen az új vezető nyilván a saját elképzeléseit akarja megvalósítani, és ahogy az lenni szokott, hozza az embereit is – fogalmazta meg többek félelmeit az egyik stábtag a Borsnak.

– Még a legnagyobb sztárok, Szőke Zoltán, Kiss Ra­mó­na, Várkonyi András, Rékasi Károly sem érezheti magát biztonságban. Sokunknak nincs is szerződése már erre az évre, Kalamár Tamás asszisztensével pedig a napokban közölték is, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Barátok közt korábbi szereplője, Kinizsi Ottó veszi át a stafétabotot, aki pár éve már a producer segítőjeként vesz részt a mindennapi munkában, ám mostanában már egy külső személyről, valamilyen Ádámról beszélnek a stábtagok, akik egymást hívogatják azzal, ki mit tud.

A Bors szerette volna megszólaltatni Kalamár Tamást, de nem reagált a megkeresé­sükre.

Borsonline.hu


hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cukiság: malac a jégen

Videó egy aprócska kismalacról, amint életében először találkozik a jéggel. Tovább olvasom