Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Megújult a TV2 vezérkara

A kereskedelmi igazgatóság is átalakult.

Megújult a TV2 vezetősége

Megújult felsővezetéssel folytatja a TV2 cégcsoport irányítását Simon Zsolt, akit 2010 októberében neveztek ki a ProSiebenSat.1 magyarországi televíziós csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére. 2011. február 1-jén Rényi Ádám személyében új marketing és kommunikációs igazgató, Yvonne Dederick személyében pedig új gazdasági igazgató érkezett az országos kereskedelmi csatornához a programigazgató, Kiss Péter, a kereskedelmi igazgató, Kovács Krisztián, valamint a gyártási és műszaki igazgató, Szentesi Zsol mellé. A jövőben a vezérigazgató közvetlen irányítása alá tartozik majd a jogi, a humán és a projekt menedzsment projekt iroda.

Két új felsővezető csatlakozott 2011. február 1-jén a TV2 cégcsoport menedzsmentjéhez Rényi Ádám, marketing és kommunikációs igazgató, valamint Yvonne Dederick, gazdasági igazgató személyében. Ennek értelmében a 2010 októberében a ProSiebenSat.1 magyarországi csatornáinak (TV2, FEM3, PRO4) élére kinevezett Simon Zsolt öt igazgatóval és három irodavezetővel irányítja majd a TV2 cégcsoportot. A két új igazgató Kiss Péter, programigazgató, Kovács Krisztián, kereskedelmi igazgató, valamint Szentesi Zsol, gyártási és műszaki igazgató mellé érkezett, miután Nagy Andrea, marketing és kommunikációs igazgató, valamint Szilágyi Miklós gazdasági és adminisztrációs igazgató közös megegyezéssel távoztak a cégtől.

Rényi Ádám, a TV2 marketing és kommunikációs igazgatójaként felel a jövőben a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért a program PR, a vállalati marketing, az internet csoportok és a kreatív osztály irányításával. A szakember a televíziós pályáját a TV2-nél kezdte, ahol először szerkesztőként, majd PR menedzserként, a későbbiekben pedig PR csoportvezetőként dolgozott. Szakmai pályafutásának állomási között szerepel a Viasat3 televízió, ahol PR-vezető, a Playboy, ahol főszerkesztő-helyettes, és az RTL klub, ahol kommunikációs igazgató volt.

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként felel majd a pénzügyi és számviteli osztály, valamint a kontrolling és üzleti tervezési osztály működéséért. Yvonne tanulmányait az Egyesült Államokban végezte, több mint húsz éves gazdasági-pénzügyi vonalon szerzett szakmai ismeretekkel rendelkezik. Széles körű tapasztalata a média szektorra is kiterjed, korábbi munkahelyei között szerepel a Sláger Rádió anyavállalata, az Emmis International és az HBO.

A jövőben Simon Zsolt vezérigazgató közvetlen irányítása alá tartozik majd a jogi iroda, melynek élén dr. Péntek Zoltán ügyvéd áll, a humán iroda, melynek vezetője Papp Tamás István - aki 2010 decemberében érkezett a TV2-höz a szülési szabadságra távozott Medveczky Dóra helyére - és a projekt menedzsment iroda Boros Balázs vezetésével, aki a kiemelt projektek lebonyolítását felügyeli.

Megújult a TV2 kereskedelmi igazgatósága

Megújult szervezeti struktúrában folytatja munkáját a TV2 csoport kereskedelmi csapata a hirdetők igényeinek leghatékonyabb kiszolgálása érdekében. A ProSiebenSat.1 cégcsoport három magyarországi televíziós csatornájának (TV2, FEM3, PRO4) hirdetési felületeit kidolgozó és értékesítő szervezeti egységet három tapasztalt kereskedelmi szakember - Török Eszter, Novák Beáta és Megyeri András - vezeti Kovács Krisztián kereskedelmi igazgató irányításával.

A televíziós- és hirdetői piac változásait figyelembe véve újul meg a TV2 kereskedelmi igazgatósága, mely a ProSiebenSat.1 három magyarországi televíziós csatornájának (TV2, FEM3, PRO4) hirdetési megoldásait értékesíti. A hirdetők marketing céljainak leghatékonyabb kiszolgálását célul kitűzve a Kovács Krisztián, kereskedelmi igazgató által irányított szervezeti egység - melynek tevékenységét Steve Varcoe tanácsadóként támogatja - 2011. február 1-jétől három osztály keretein belül folytatja a munkát: a szpotértékesítési osztályt Török Eszter, a bevételgazdálkodási osztályt Novák Beáta vezeti a jövőben is, az üzletfejlesztési osztály élére pedig Megyeri András került, aki ebben a pozícióban felel a TV2 csoport csatornáinak non-spot bevételeiért.

Az üzletfejlesztési osztály az eddig Fekete Attila által vezetett Terjesztési és Üzletfejlesztési, valamint a Boncsér Henrietta által vezetett BRANDcare osztály összeolvadásából jött létre, miután a két szakember távozott a TV2-től.

A szervezeti megújulás következtében a Megyeri András által vezetett üzletfejlesztési osztály a szponzorációs ajánlatok kidolgozása és értékesítése mellett a médiatörvény által lehetővé tett új hirdetési felületek piacra való bevezetésével, a hirdetői márkákra szabott integrált kereskedelmi együttműködések kialakításával és a terjesztési bevételek kezelésével kapcsolatos feladatokat látja el.

Megyeri András tanulmányait az Egyesült Államokban, marketing szakirányon végezte. Az elmúlt nyolc évben a VIASAT Hungária Zrt-nél dolgozott, először üzletfejlesztési menedzserként, majd értékesítési igazgatóként, 2008 és 2010 között pedig kereskedelmi igazgatóként a VIASAT csatornák kereskedelmi és terjesztési bevételeiért felelt az értékesítési és client service csapat irányításával.

Olvasóink írták

 • 7. kolombela 2011. február 08. 15:12
  „A szart be lehet csomagolni bármibe, attól még szar marad!”
 • 6. fióka 2011. február 03. 13:19
  „4. prettywoman 2011.02.03. 11:58-->bocsi annyira azért nem így ugyanis az országos médiatanács törvényben írja elő mennyi időt kell fordítani a tv-csatornáknak a társadalmi célú műsorokra.”
 • 5. Goldmund 2011. február 03. 13:05
  „"on-air és off-air kommunikáció"

  Beszélni Önök magyar nyelv?????”
 • 4. prettywoman 2011. február 03. 11:58
  „Bocs, de a kereskedelmi tévéknek semmi közük az adófizetők pénzéhez. A közszolgálati rádiók és tévék vannak fizetve a mi adónkból. A kereskedelmi csatornákat befektetők és szponzorok, reklámozók tartják el.”
 • 3. lars 2011. február 03. 11:47
  „A szarnak egy pofon.”
 • 2. hollokoszt5 2011. február 03. 10:45
  „Képes voltál végigolvasni és egy elírást észrevenni? Gratulálok.. Az érdekel, hogy a népbutító szar élén ki fogja megtömni a zsebét a te adódból? A 2/3 "büszke" tagja lehetsz..”
 • 1. annobon 2011. február 03. 09:42
  „"Szentesi Zsol mellé" Ez valami új név? VAgy Zsolt akart lenni? Esetleg Zsül? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alekosz megalázott menyasszonya kitálal

Vajon mit érezhet Alekosz menyasszonya, amikor azt látja, hogy a vőlegénye egyfolytában teszi a… Tovább olvasom