Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Megtörték Szíj Melindát

Az, ami a személyem körül zajlik méltatlan advent időszakához, az ünnephez – mondta a versenyből kiutált asszony, akinek hitét nem tudta megtörni a zsűri gonoszkodása.

A kereskedelmi ügyintéző családtagjainak egyáltalán nem tetszett, ami Melindával történt a Megasztár legutóbbi fordulójában, és Ilona néniék a zsűri véleményével sem értenek egyet - olvasható a borsonline.hu-n.

– Rosszulesett, hogy a döntnökök szinte megalázták, emberi méltóságában sértették meg a lányomat. Bízom benne, hogy az eredmény nem volt megbundázva, de furcsa volt, hogy Melinda először messze elhúzott, majd a reklám után hebegni-habogni kezdett Claudia és Tilla. Teljes káosz volt, tudtam, valami nem stimmel. Hallottam, hogy voltak SMS-ek, amelyek nem értek célba. Szokatlanul erősen vert a szívem a műsor alatt, éreztem, hogy veszélyben van, készül ellene valami – panaszkodott Ilona, akinek az is furcsa volt, hogy a korábban hozsannázó Friderikusz Sándor lehúzta lánya produkcióját, és ellene fordult a többi döntnök is. Ilonának az is rosszulesett, hogy kritizálták lánya mozgását, pedig ez nem táncverseny.

Szíj Melinda is még mindig az események hatása alatt van. A Mokka vendégeként elárulta, nagyon szégyelli magát a körülötte kialakult helyzet miatt.

– Ha a szakma el akar takarítani az útból, én nem fogok hadakozni. Nem akarok rossz érzeteket kelteni. Először a felszabadultság jött, mert nagy tehertől szabadultam meg, utána viszont a szégyenérzet következett. Amost kialakult helyzetben konkrétan én szégyellem magam mindenki helyett. Elfelejtjük, hogy a szent eljövetel, az advent időszakát éljük. Az, ami körülöttem zajlik, méltatlan minden ünnephez. Ahogy eddig is az én Jóistenem vezette az utamat, most is ő tudja, hogy miért mondta: a küldetésem befejeződött. Ha van igény, hallgatóság arra, amit művelek, akkor szívesen énekelek – nyilatkozta Melinda Claudiáéknak.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

32 hozzászólás
12
 • 32. dr73 2010. december 14. 17:40
  „bzoli nemecsek,fogd vissza magad de gyorsan...Panelkukac az nem én vagyok....a reagálásod TIPIKUS,:-)”
 • 31. tomas 2010. december 14. 17:06
  „Ez nagyon is bunda volt!!!Szégyenkezni Melindának nem kell!!!Ez nem tánc és divatbemutató.Sok sikert és boldog karácsonyt kivánok neki.”
 • 30. pancser 2010. december 14. 15:09
  „Aki d.szn.k közé kerül az ne csodálkozzon rajta, hogy disz. sz.ar.os lesz. egyébiránt sokan vannak aki élvezik ezeknek a lényeknek a társaságát. Melindának nem tetszettek, maradjon az aki volt, azok meg használjanak másokat pinceszintű produkcióikhoz.”
 • 29. BZOLI68 2010. december 14. 14:32
  „2 es 7 hozzaszolas. A sok negativ hozzaszolonak csak egyettudok mutatni, kozepso ujjamat felfele!!!!!(panelkukacok)”
 • 28. annobon 2010. december 14. 11:34
  „26-hoz: "Hány híres, egyedi sztár lett ????" Azért ne panaszkodjunk! Különböző "celeb" műsorokban sokszor feltűnnek! (Pl. Vacsoracsata, Hal a tortán, stb.)”
 • 27. gyugyu1 2010. december 14. 11:29
  „Nem a zsüri ejtette ki hanem SAJÁT MAGA ! Ez a vetélkedő mint olyan /üzlet/ amit ha valaki nem vállal fel az álljon félre és ne vegye el másoktól a lehetőséget ha nem akar élni vele ! A hangja csodálatos,de semmi előadói véna nincs benne és csppet sem törekszik a közönség szeretetének elnyerésére ! Pedig anélkül nincs jövője ebben az üzletágban ! / mert ez a műfaj az,ha tetszik ha nem ! / Ha neki a meghitt családi légkör az első akkor válassza azt de utólag ne "köpködjön mindenkire mert az nem ferr !”
 • 26. eeva 2010. december 14. 10:54
  „Sziasztok!
  Véleményem szerint pontosan így volt jó hogy a Melinda kiesett. Nem egy MEGASZTÁR. De az hogy a TV2 csalt a szavazatokkal, azzal egyáltalán nem értek egyet. Egyértelmű hogy végig Melinda vezetett. Szerintem az oka az volt hogy Melinda folyamatosan azt mondogatta a kisfilmekben hogy ő meg sem érdemli, nem olyan jó mint mások és hogy már elég neki ez az eredmény is amit elért. Ezért aztán a TV2 végre észhez tért( hozott már elég pénzt nekik az esetlen Melinda) és megváltoztatták a szavazás eredményeit!
  Zenészként azt mondom hogy gyalázat a Megasztár! Nézzétek meg az előző műsorokat. Hány híres, egyedi sztár lett ????”
 • 25. annobon 2010. december 14. 10:50
  „Megtörték? Talán az inkvizíció elé idézték?”
 • 24. meksz 2010. december 14. 10:35
  „Kedves Máris!
  Általában a hozzászólásaiddal nem értek egyet,de most minden szavad igaz.
  Boldog Karácsonyt!”
 • 23. piteam 2010. december 14. 10:29
  „Kedves Melinda !

  A Jó Istennek csak annyi köze az egészhez, hogy szabad akarattal áldott meg bennünket. Ez annyit jelent, hogy magunk dönthetünk a sorsunkról, és a döntéseinkért vállaljuk a következményeket, a felelősséget.
  Senkit nem okolhat, mert Ön vállalta a megmérettetést a vele járó helyzetekkel együtt. Onnek ez volt a Nagy Leckéje az Életben ! Legyen büszke magára. Képességei legjavát nyújtotta. Mint a többi résztvevő - alkotó is. Mindenki szándéka, képességei szerint. Figyelje a gondolatait, érzéseit és csak azok mellett döntsön,amelyek igazán jóérzéssel töltik el. Mert a jó érzések mutatják meg, hogy Ott van a Jó Isten.”
 • 22. Örkény 2010. december 14. 10:23
  „Kedves Melinda!
  Sajnálom, hogy nem lehettem Ön mellet, és nem adhattam tanácsot.
  Csak annyit kellett volna ezektől a szellemi toprongyoktól ott megkérdezni, hogy mi lenne ha a versenyeken a bírók állva üvöltöznének, ünnepelve a nekik szimpatikus versenyzőket, mint ahogy ezek a senkik tették.

  Áldott karácsonyt és boldog újévet kívánok Önnek és minden hozzátartozójának.

  Tisztelettel Tóth István Mezőörs szülötte 40 éve debreceni lakos.”
 • 21. Truder 2010. december 14. 09:57
  „Tudomásul kell venni végre, hogy neki ez eddig tartott...Kétségtelen, van nála jobb.”
 • 20. máris 2010. december 14. 09:38
  „MELINDA ! Akkor is ha nem olvasod ! Nem Neked kellene szégyellned magad, ha nem a zsűrinek, és aki csalt a sms-ekkel !Soha nem fogják beismerni, hogy addig a míg kellettek a szavazatok, nem akartak kiejteni!! HOGY NE TE NYERJ, LEÁLLÍTOTTÁK, ezt is megtehetik manapság !!! Már 11 órakor nem fogadták el!!! Pedig a Te szavazataidból fizetik a nyertest, --- aki nem is érdemli----meg Az életben bukni fognak, mert mindkettőt szenvedés hallgatni, annyira erőlködnek !!!! Sztem veled lesz az Isten, csak bízz jobban a hitedbe!!!!!!!!!!!”
 • 19. stewe7109 2010. december 14. 09:27
  „"Lesz még Muppet Show!"
  Nyugalom! Ha ezt szeretitek, hát kaptok még bőven ne féljetek. További szép álmokat!
  :-)”
 • 18. anya2007 2010. december 14. 09:22
  „Nem jól táncoló fiatal tehetség kell ide. Valóban, körülbelül az 1-5 adásig még jobban énekelt és akkor még tán aranyos is volt ez a totyogós pingvinforma illetve az elesettség, de sztem senki nem gondolta, hogy 2 hónappal később sem tanul meg járni és zenére énekelni. Az önsajnálkozásnak és annak, hogy összevissza nyilatkozott, ez lett a vége. Ha tényleg csúcsszuper lett volna, nem hinném, hogy a tv2-nek érdeke lett volna "kicsinálni". Hiába a zsűri minden szapulása, az embereknek, ha tetszett volna, tökmindegy mit mondanak.”
 • 17. cspogi43 2010. december 14. 09:14
  „Mindenkinek, aki csak gonoszkodik Melindával:

  Én is ugy gondolom, hogy a 3, hely a 3 között reális,DE majdnem 50%-ból, hogy lett majdnem 30% szavazat?
  Claudia fülére miért mondtak más bejelentésre utasitást, mint a sorrend lett voolna?
  Legközelebb hirdessenek jól táncoló, 30 alatti , és 16 feletti megasztár versenyt, akkor nincs vita semmiben.
  Igenis fejlődött Melinda, aki ezt nem látja az más músort nézett, a szüri az öt elsőig dicsérte M-át.Még Mester is, Eszenyi és Pici is nem beszélve Fridiről mindig megállapították, hogy nem csak jó,hanem csinos és
  szépül.....Szóval ne hazudozzunk, írjuk le, hogy a TV 2 nek igy lett hasznos ....”
 • 16. anya2007 2010. december 14. 08:53
  „Hol van például Melindában a szakma iránti alázata, a fejlődés??? Biztos vagyok benne, hogy bekerült volna a döntőbe, ha az emberek látták volna rajta, hogy megpróbál tanulni, például színpadi megjelenést, menni, vagy esetleg zenére énekelni. De ezek alatt a hónapok alatt egy fikarsznyit sem fejlődött. És ebből elegük lett az embereknek. Nem kell itt most a többi énekessel jönni, mert nem róluk van szó. Majd ha róluk szól a cikk, őket minősítjük vagy így vagy úgy!”
 • 15. annobon 2010. december 14. 08:50
  „"Ha van igény, hallgatóság arra, amit művelek, akkor szívesen énekelek - nyilatkozta Melinda" Javaslat: idősek otthona, karácsonyi ünnepség!”
 • 14. kicsi_lany 2010. december 14. 08:41
  „én nem bántom ezt a nőt, de aki vállal egy ilyen műsort, az vállalja a kritikát és azt, hogy lesznek róla vélemények és nem biztos, hogy mindenkinek bejön a képe...”
 • 13. árnyék 2010. december 14. 08:37
  „Legyetek már reálisak Kedves Hozzászólók! Lássuk be, hogy Melindának max. a Veresegyházi Asszonykórus középső sorában lenne a képességeinek megfelelő helye!”
32 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stohl este tíztől hajnal négyig ivott

Kedden megkezdődik Stohl András (43) bírósági pere. A színésznek azért kell a bíróság előtt… Tovább olvasom