Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Megtagadsz? - A beledi lány 17 év után találkozott apjával

Beled - Anett még soha nem találkozott édesapjával, pedig többször próbálta megkeresni. Korábban édesapja ismeretlenül is trágár kifejezésekkel illette lányát.

A Mónika Show mai utolsó történetemben egy tizenhét éves lány (Anett, Beled) a vendég, aki még soha nem találkozott az édesapjával (László, Győr).

Elmondta, többször próbálta megkeresni édesapját, de mindig visszautasításban részesült, sőt édesapja ismeretlenül is trágár kifejezésekkel illette.

Szülők
Szülők


A lány viszont mindezek ellenére szeretné megismerni édesapját. Amikor az apa belép a stúdióba, nem ismeri meg saját lányát, aki ezen kiborul, keményen számonkéri édesapját, aki jelenlegi házasságából született három gyermekét neveli. Amikor az édesanya belép, szintén elszámoltatja a férfit, miért nem kereste a lányát, de a férfi erre válaszként csak annyit mond, hogy ő arra várt, hogy a lánya keresse meg.

A lány ezen még jobban kiborul és hogy ezek után akar-e még bármit az apjától az a műsorból kiderül.

Videó itt >>


Anett
Anett

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. drdoc 2009. május 17. 13:28
  „re: olvasó2

  A mesékről is lehetne vitatkozni. Gondolom a régi mesékről nem jut eszedbe Andersen (drámaisága) Grimm fivérek (pszichotikussága), ugye? Azokban nem volt semmi szörnyű... ezzel nem a mai mesék minőségét méltatom.

  re: Michelle
  A MAUNIKA SAW meg tényleg a "szín"vonal, de csak azért, mert ma már ritka a fekete-fehér tv. Én is elnézést kérek! Mónikától is! :)”
 • 26. drdoc 2009. május 17. 13:14
  „Szerintem szentimentális barom az, aki a MAUNIKA SAW láttán elézékenyül, vagy bármit komolyan vesz belőle. Gyerekeknek hallani is durva, nem még látniuk is. Büntetném a tvadókat az adásidőpont meghatározása miatt!!!
  MAUNIKÁTOK (eleinte én is bírtam a leosztásait) de szegény szánalmas asszonyállat, osztja az észt százezerrel, oszt a saját portáján meg áll a bál. "Töltenivaló", hülye kis "hurka"!
  Akinek magánéleti problémája van, beszélje meg a munkatársaival, barátaival. Ha nincsenek az egyből minősíti az illetőt. Keressen szihómókust! Ettől magánélet a magánélet. Nem TV show...

  Szép napot!”
 • 25. Michelle 2009. május 17. 04:01
  „Nem lehetne egy kicsit jobban ügyelni a helyesírásra?! Jah, bocs elfelejtettem, hogy a Mónika show a színvonal... Sorry! Én kérek bocsánatot! :):):)”
 • 24. olvaso02 2009. május 16. 18:52
  „Elolvastam a ciket söt látam a müsort is . Senki nem gondol arra hogy ez a szegény lány másképen nem tudta számonkérni azt hogy övele mért nem törödöt az apja micsoda fájdalom lehet ugy élni hogy tudja azt hogy a másik három testvért szereti öt meg nem hát köszönöm szépen én jol beolvastam volna kedves apukának de ugye a régi közmöondás szerint egy férfinak leesik a kalapja lehajol felveszi és továb megy nem gondol a következményre .Olvazsgatva a cikeket mindenki csak rágalmaz egyforma enberek vagyunk csak mindenkinek más adatot meg . Kedves Réfalusi szúnyog sajnos eszt a világot éljük én nézem ezt a müsort és nem gondolom hogy a gyerekeim hülyébek lennének töle de esetleg lehet hogy ha te nem figyelsz oda tied az lesz és nem a Monika sotol hanem a maji meséktöl mert azok sajnos szörnyebek......”
 • 23. MTT 2009. május 16. 17:55
  „Először, mikor a konkurrens TV2-n indult " józsibarát" műsora, örültem, hogy végre, lesz egy talk-show, amiben nem verekszenek ringyók, romák, hajléktalanok és fogatlan vénasszonyok nem vívnak ökölharcot, és talán a műsorvezetőn kívül is tud valaki egy teljes mondatot elmondani. Tévedtem. Ugyanaz a szánalmas, nyomoronc színvonaltalan műsor, ami a " mónikasót" jellemzi. Ennyit a kora délutáni tv adásairól. Marad a távirányító gomb és elkapcsolok. Talán a COOL-on nem "győzike" megy.........”
 • 22. Jolánka 2009. május 16. 15:17
  „Sziasztok!
  A Maúnika sóóó legalább arra jó,hogy most a magyar ember ( a műsorvezető)Gazdagszik a cigányon! AMÚGY, EGY NÉPBUTÍTÓ F@SZSÁG!
  NYUGODTAN NÉZZEN ILYET,AKINEK ERRE VAN IGÉNYE!
  SZÉP NAPOT MINDEN DEBIL RAJONGÓJÁNAK!”
 • 21. lolita 2009. május 16. 15:04
  „Ebben a cigany müsorban az összes szereplö senkihazi nepseg!Az a lenyege legyen veszekedes,ocsmany beszed,magan csaladügyet kiteregessenek az orszag ele,mar ebböl latni hogy kultura az nincs ,tehat köpni valo az egesz!!”
 • 20. ladylexy 2009. május 16. 12:20
  „Szerintem nem Anettéket kéne bántani meg cigányozni.Én itt mindenki elött bevallom én sokat köszönhetek neki és az anyukájának.Arrol meg Anett nem tehet hogyilyen ....... apja van.Én 13év után kerestem meg aput.És totál ugyanabba a cipőbe voltam mint Anett.RÜHELLEM A FAJGYÜLÖLÖL .....-OKAT!!!!!!!!!!”
 • 19. nibail 2009. május 16. 10:31
  „Nem nézem ezt a műsort.Az egész egy nagy sz@r! Olyan emberek szerepelnek benne,akikre nem vagyok kíváncsi.Leminősített műsor a részemről.”
 • 18. Révfalusi-szúnyog 2009. május 16. 08:41
  „Aki mónikasót néz s ilyen baromságokon ragmálódik, megérdemli, hogy a gyereke is hülye maradjon.”
 • 17. kisis 2009. május 16. 07:40
  „Már megint "Mónyika só" -és kik járnak ide? Az avar szinten élő c.igányok a homokbánya élmunkásai curvák a strigoikkal eggyütt. Minnél jobban produkálják magukat annál több pénzt kapnak?- undoritó egy műsör!
  És mindez délután, hogy a kiváncsi gyerekszem lássa!
  A lányról meg csak annyit, hogy nem veszített semmit ha nem ismerte az apját. Avval se lett jobb, hogy meg ismerte. Eddig is lesz@rta ez után is lefogja.”
 • 16. Kispingvin 2009. május 15. 23:24
  „Szánalmasak nagyon!De hát persze pénzért megérte nekik!:)De hát egyébként is mit várunk ilyenektől?? Hisz C..... :S”
 • 15. juharfa01 2009. május 15. 21:47
  „Én ismerem ezt lányt,minden hétvégén disco,pasi,pasizás stb...Miért most jutott eszébe hogy megkeresse az apjá?!Ha eddig megvolt nélküle,akkor most minek?!Biztos az apának nem is kellett soha és megvolt az oka arra hogy nem jelentkezett..”
 • 14. kolombela 2009. május 15. 21:14
  „Akit ez a gagyi, színvonaltalan, igénytelen műsor érdekel, az úgy is megnézi a ReTek Klubon. Másokat miért kell borzolni vele és ráadásul még a videót is belinkelni?.”
 • 13. kolombela 2009. május 15. 21:08
  „A Kisalföld lassan az ilyen cikkek miatt lesűllyed a "Maunika só" szinvonalára. Nem kellene!!!”
 • 12. MTT 2009. május 15. 19:45
  „Kérem, ma már minden eladó, lásd- érzelmek, család, ...gagyi lett az egész világ, mert az ilyen emberek, mint ők, teszik azzá.Szánalom.”
 • 11. thermoline 2009. május 15. 19:42
  „Csak azt nem értem,hogy mi a hírértéke ennek a cikknek?”
 • 10. Lacee86 2009. május 15. 17:56
  „Az ilyen ügyeket sztem sem ilyen Mónika Show és társai című hatalmas kultúrális értékkel rendelkező műsorokban kéne intézni. Abban a műsorban amúgy is szinte minden kamu. Kis pénz fejében jelentkeznek oda emberek, legnagyobb részük hadd ne mondjam ki, h milyen származású. És kell a népnek, no comment...”
 • 9. Vítor 2009. május 15. 16:59
  „Hát ilyen nics..képes 25 ezer forintért leégetni magát?Biztos oka van,hogy nem keresi az apja...igaza van Trudernak...oldják meg egymás között!!”
 • 8. Truder 2009. május 15. 16:50
  „Az egész műsor az IQ bajnokok vetélkedője...Mindenkinek szíve joga,keresse meg az apját,de mért kell nekem erről tudni?Magánügy,intézzék el!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jegy a BL-re - 42 ezerért nézik meg Pálingeréket

Kézilabda - A licitelőknek semmi sem volt drága, hogy láthassák kedvenceiket: a veszprémi női… Tovább olvasom