Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 9°C Még több cikk.

Megszületett Fehér Anna kisfia

Az eredeti terveknek megfelelően, a kiírt időpontban császármetszéssel hozta világra első gyermekét az 53 éves színésznő. Fehér Annát korábban számos vád érte a terhességéért.

Fehér Anna egyelőre nem közölte a sajtóval hivatalosan az örömhírt, ám a Hot! Magazin egyik olvasója épp azon a budai magánklinikán feküdt az elmúlt héten, ahol a színésznő terhessége utolsó napjait töltötte.

Az 53 éves Jászai Mari-díjas hírességet korábban számos vád érte, amiért ennyi idős korában vállalkozik a szülésre, de ő minden szükséges vizsgálatot elvégeztetett és az összes kockázatról alaposan tájékozódott, mielőtt férjével, az egyébként orvosként dolgozó Lászlóval úgy döntöttek: jobb későn, mint soha.

Bővebben a webbulvar.hu oldalon >>

Olvasóink írták

 • 10. oPTiKa 2011. június 13. 10:57
  „#4, buggyant, már megszoktam, hogy a Kisalföldben mindent elírnak, gondoltam itt is ez lehet a helyzet ;->”
 • 9. BsBe 2011. június 13. 07:01
  „7. licern 2011.06.11. 21:32 Nem tudhatod, hogy miért csak most szülte meg az első gyermekét. Biztos meg volt az oka. Talán mert eddig nem volt olyan kapcsolata, hogy vállalni mert volna egy gyermeket. Ha ennek ellenére tette volna, az a felelőtlenség.
  Valóban 73 éves lesz amikor a gyermeke 20. Az is lehet, hogy fiatal lesz amikor elmegy. De, én "időben" születtem és mégis csak 10 éves voltam amikor apám elment, 24 amikor édesanyám (az öcsém még fiatalabb). Az is kegyetlenség volt. Nem a szüleimtől, a sorstól.
  A jövőt nem lehet így tervezni. Nincs garancia arra, ha 30 évesen szülsz sokáig a gyermekeddel maradhatsz. Lehet, Fehér Anna hosszú életű lesz és felelősen, szeretetben neveli a fiát.
  Az önző, felelőtlen, kegyetlen döntés az amikor 16-17 évesen gyermeket szül valaki, aztán magára hagyja - lehet testileg ott van - de nincs kedve NEVELNI a gyermekét. Vagy hány családban van ahol a gyermek egyedül marad (élő szülők mellett) az nem önző, felelőtlen, kegyetlen döntés?”
 • 8. licern 2011. június 11. 21:33
  „* amin ~ amikor”
 • 7. licern 2011. június 11. 21:32
  „rubeola! <moderálva> Remélem egészségben és szeretetben telnek majd a család mindennapjati Isten adja, minél tovább; de 70 fölött lesz az anya, mire a gyermeke egyáltalán érettségizik...... És 75 fölött sem lesz már az ember fiatalabb... Sok szülő sok mindent megad/szeretne megadni gyermekeinek; de egy valamiről rengetegen elfeledkeznek, ami a legfontosabb: azt a nyugodt tudatot, hogy nagyon soká vele lehessen; "ott legyen neki". Ez egy önző, felelőtlen, kegyetlen döntés volt, amely nem most, hanem pár évtized múlva lehet nagyon fájdalmas egyszer, amin nagyon korán lesz még... (Hiszen még egy 25-30 éves fiatal sem "felnőtt") Még hogy jó döntés??????????”
 • 6. rubeola 2011. június 11. 20:27
  „Szívből gratulálok, jó egészséget kívánok az egész családnak! Neveljék fel szeretetben azt a kisfiút!
  Nem bírálat, hanem dícséret illeti azért, hogy ötven felett is vállalt gyermeket. Példamutató magatartás, minden magyar gyermekre szükség van!”
 • 5. zsukov 2011. június 11. 13:02
  „Felelötlen.”
 • 4. buggyant 2011. június 11. 12:34
  „milyen kislánya optika? Fiú a László...”
 • 3. oPTiKa 2011. június 10. 13:46
  „Jaja, milyen jó lesz a gyereknek, ha az anyuci nyugdíjából nem telik majd az egyetemre - már ha megéri anyuci a kislánya érettségijét. Persze remélem jól alakul majd minden, mindenesetre nekem egy kicsit felelötlennek tünik a dolog...”
 • 2. buggyant 2011. június 10. 10:53
  „:D Nem. Mindenesetre gratulálok és jó egészséget a családnak. Bátor nő. Biztos vok benne hogy ez a kisgyerek több szeretetet kap majd mint sok időben született akiknek aztán elválnak a szülei, vagy verik stbstb. Le a kalappal.”
 • 1. Muki81 2011. június 09. 22:35
  „Nem kapkodta el.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyomorpanaszokkal kórházba került Lech Walesa

Magas lázzal és gyomorpanaszokkal szerdán kivizsgálásra egy gdanski kórházba szállították Lech Walesa Nobel-békedíjas korábbi lengyel államfőt. Tovább olvasom