Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Mégis Kiráy Viktor megy az Eurovíziós Dalfesztiválra?

A fesztiválon egyébként Kállay-Saunders András képviselheti hazánkat, azonban a felkészülés idején jogi procedúra vár rá verekedése ügyében.
András mindig is nemzetközi karrierre vágyott, álmai azonban egyetlen botlása miatt könnyen hiú ábránddá válhatnak. A rendőrök szerint ugyanis egyértelmű, amiről a Bors korábban is beszámolt: ő és egy társa okozhatott súlyos és életveszélyt okozó sérüléseket egy verekedés alkalmával - írja a Bors.

Mint ismert, Kállay-Saunders Andrásék május 19-én, a Hajógyári-szigeten keveredtek verekedésbe egy bulit követően, mely során ő és egy társa súlyos és éltveszélyt okozó sérülésekkel erősíthették saját igazukat.

Az eset miatt ugyan nem zárhatják ki az énekest a döntőből, de a felkészülése veszélybe kerülhet. Márciusban, illetve egész tavasszal számos kihallgatás és szembesítés vár az énekesre, ami szereplésére is rányomhatja a bélyegét.

Bár erről hivatalos álláspont nincs, vélelmezhető, ha Kállay-Saunders felkészülését akadályoznák a márciusban kezdődő tortúrák, az Eurovíziós Dalfesztiválra valaki más utazna helyette. Kézenfekvő lehet Bogi, aki a zsűritől a legtöbb szavazatot kapta, de talán még inkább Király Viktor.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitüntették a Másfélmillió lépés Magyarországon alkotóit

Magyar Érdemrend tisztikeresztjét, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjét, valamint a Magyar Arany… Tovább olvasom