Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Megidézett szellem gyújtotta fel egykori otthonát

Anya és lánya egy Ouija tábla segítségével próbáltak kapcsolatba lépni halott kutyájukkal. Azóta az életükért küzdenek, rejtélyes tűzesetek tartják őket rettegésben.
Margaret Carroll és Katrina Livingstone hisztérikus állapotban számolt be a történésekről a szomszédaiknak. Rejtélyes történések egész sorát élik át, mióta kapcsolatba próbáltak lépni a család halott kutyájával, Mollyval egy Ouija tábla segítségével.

Az állatot Margaret férje folytotta a fürdőkádba. Azt hazudta, a kutya egy korábbi Ouija szeánsz miatt halt meg, azonban lebukott, amikor feldarabolt maradványait megtalálták az eldugult csatornában. A férfi bűnösnek vallotta magát állatkínzás vétségében, és még ebben a hónapban elítélhetik.

A halott állat megidézése után rejtélyes tüzek gyúltak a család házában. Katrina az egyik szomszédnak azt mesélte, a legutóbbi szeánszon, amikor a kutyával próbáltak kapcsolatba lépni a tábla mindkettejüknek halált jósolt.

A gyújtogatással anyát és lányát vádolták, azonban akkor, amikor a tető lángokba borult mindketten a kertben tartózkodtak. Mindketten biztosak benne, a kínhalált halt kutya miatt kell szenvedniük.

Az Ouija tábla állítólag egy olyan tábla, amelyen betűk, számok, "igen", "nem", valamint általában egy búcsúzó felirat áll. A táblához tartozik egy kis lap is, amire kezünket finoman ráhelyezve kommunikálhatunk a szellemekkel, akik valamilyen módon állítólag a megfelelő jelekhez továbbítják azt, így adva választ kérdéseinkre.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krokodilt találtak egy közúti ellenőrzésen

A hideg miatt meglehetősen apatikus hüllőt egy nyitott táskában találták meg a megállított kocsi… Tovább olvasom