Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Meghalt Michael Jackson - Találgatások a sztár halála körül

FRISSÍTVE - Kevesebb mint egy nappal a tragikus eseményt követően számos találgatás látott napvilágot arról, hogy mi okozhatta Michael Jackson hirtelen halálát hetekkel londoni koncertsorozatának indulása előtt. GALÉRIA!

 A hatóságok közlése szerint a boncolást még pénteken elvégzik, előfordulhat azonban, hogy még heteket kell várni a halál pontos okának megállapítására.

Michael Jackson helyi idő szerint csütörtökön délután hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahová teljes szívleállást követően szállították be közeli otthonából. Halálának körülményeiről eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra, de a jelentések szerint a kórházba érkezéskor már eszméletlen volt, nem lélegzett, és az orvosok nem tudták újraéleszteni.

Holttestét csütörtök éjjel helikopterrel szállították a halottkémi hivatalba, ahol még pénteken elvégzik a boncolást. Az illetékes hatóságok azonban arra előre figyelmeztetnek arra, hogy akár hetekbe is beletelhet a halál pontos okának megállapítása, hiszen valószínűleg meg kell majd várni a toxikológiai vizsgálatok eredményeit is. Ezek segítségével lesz megállapítható, hogy a popsztár szervezetében volt-e alkohol, kábítószer vagy gyógyszer halála bekövetkeztekor.

A Los Angeles-i rendőrség nyomozói átkutatták az énekes Holmby Hills-beli otthonát, de a vizsgálatot csupán rutineljárásnak minősítették.
Brian Oxman, a Jackson család szóvivője a CNN-nek azt mondta, hogy a hozzátartozók aggódtak a sztár egészségi állapota miatt, és hónapok óta próbálták gondját viselni, de hiába.

"Michael elment néhány próbára, és nagyon komolyan igyekezett végigcsinálni azokat" - közölte Oxman az 50 koncertre tervezett londoni sorozatra való felkészüléséről, hozzátéve: az énekes munkáját akadályozták az általa szedett gyógyszerek, valamint a korábbi fellépések alatt elszenvedett sérülései, köztük borda- és lábtörése.


Meghalt Michael Jackson

Az első hírek szerint a popsztárnak megállt a szíve és kómába esett, s a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem kórházába  szállították.

Michael Jackson csütörtökön 50 éves korában meghalt.

Ellentmondó jelentések láttak napvilágot állapotáról; helyi forrásokra hivatkozva a Los Angeles Times és a CBS News arról adott hírt, hogy meghalt, a CNN hírtelevízió azonban hosszú ideig nem erősítette meg a hírt. Később az NBC közölte, a család egy barátja megerősítette, hogy a szupersztár valóban elhunyt.

Egyes jelentések szerint a kórházban is megkísérelték újraéleszteni, de az énekes már semmilyen életjelt nem mutatott.

A popsztár halálát később orvosok is megerősítették, akik elmondták, hogy már mély kómában volt, amikor a kórházba került. Michael Jackson a kórháztól 2 és fél mérföldre, mintegy 6 percnyi autóútra lakott. A kórház előtt nagy tömeg gyűlt össze, várva a híreket az énekes állapotáról.Galéria képA pop királya nagy visszatérésre, 50 fellépésből álló londoni koncertsorozatra készült, amely júliusban kezdődött volna és egészen 2010-ig tartott volna. Két hónapja gyakorolt a koncertekre.
Szakértők szerint a popsztár nem volt fizikailag felkészülve a hosszú koncertsorozatra, s amikor július 8-ról 12-re halasztotta első fellépését, kérdések merültek fel egészségi állapotáról.

A tizenháromszoros Grammy-díjas világsztár, s ezzel minden idők egyik legsikeresebb előadóművésze - akinek albumai több tízmillió példányban keltek el világszerte, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Thriller és Billie Jean - több mint egy évtizedes turnészünet után tervezte a visszatérést.


Az egyik legnagyobb siker: Dirty Diana


Jackson először tíz koncertet kötött le a londoni O2 Arénában. A rajongók minden várakozást felülmúló rohama után végül 2010 márciusáig hosszabbították meg a maratoni előadássorozatot. A koncertekre idén márciusban szinte percek alatt elfogyott mind a 800 ezer jegy; ez lett volna minden idők legnagyobb nézőközönsége egyetlen városban, ugyanazon művész esetében.Korábbi jelentések szerint az énekes azt követően szánta rá magát a visszatérésre, hogy adósságai miatt kaliforniai Neverland birtokának elhagyására kényszerült, és több száz személyes tárgyát csak az utolsó pillanatban tudta megmenteni az elárverezéstől.

Michael Jackson 1958-ban az Indiana állambeli Garyben látta meg a napvilágot, kétszer nősült, három gyereke született.

Olvasóink írták

52 hozzászólás
 • 52. anda 2009. június 27. 16:35
  „elemér, yasin!

  Ti ott voltatok, hogy ennyire tudjátok a frankót a molesztálásról? Vagy esetleg ti magatok is "áldozatai" voltatok Jackonak?

  Tudjátok, ha rólatok egy tv csatorna 24 órás összeállítást készít (R.I.P.), és a 24 órából 23:55 nem édesanyátok vajúdását mutatja be és a maradék öt perc az életeteket, akkor esetleg majd dumálhattok.

  Addig viszont ajánlom, hogy inkább az agyatokat fényesítsétek az ujjaitok és a klaviatúra koptatás helyett.

  És gondolkodjatok el azon, ha majd rólatok, halálotok után, valakiknek esetleg hasonló gondolatai támadnak, mint most nektek? Hm?”
 • 51. nasi12 2009. június 27. 15:54
  „Nem elég becsületesnek lenni, annak is kell látszani!!!!!!”
 • 50. Gabika79 2009. június 27. 12:04
  „Sosem hittem el semmit róla ezt csak olyan hiszi aki 1-2 számot hallott tőle és hisz ennek a rohadt szarkavaró médiának.Az ország helyzetéért is felében felelősek a szarkavarásukkal,minden tv és rádióstúdiót felgyújtanék.Azóta rajongtam Jackoért mióta a Bad album kijött,nyogodj békében popkirály,hiányzol!!!”
 • 49. Zsuzsi21 2009. június 27. 08:59
  „aki nagyon de nagyon sokat segített nekik még nálunk is mikor itt járt egyfolytában segített rajtuk.A molesztálá gyanúja egy 13 éves (milyen érdekes már befolyásolható kor) fiú mondta azt hogy molesztálta..Kapott egy "kisebb avgyont" azt lekopott....És aztán egy másik ugyanekkora fiú is állította..Ettől kezdve tönkre tették az emberek az összes...mégegyszer mondom az összes pénzét elvették kisemmizték.Gondolhatjátok 40 éves karrier alatt mennyi pénzt összegyűjtöt..na azt mind elvették ami nem kevés..Persze hogy tönkre ment egézségileg is anyagilag is..Aki Jacko-n nőtt fel,aki értékeli a múltat az sosem fogja elfelejteni és nem hiszem minden szarságot róla..Hisz,ha logikusan gondolkodsz rájössz ő képtelen lett volna bántani gyerekeket senkit se...Nem értem mért kell bántani..gondolom aki bántja az nem ezen nőtt fel és nem is ismeri a számait klippjeit...mert aki ismeri őket nem lehet ilyen kegyetlen...Nagyon elszomorított ez az egész hogy így kelett vége lenni ennek a fejezetnek:(De legalább ha nem szeretétek,kussoljatok hisze azt se tudjátok hol kezdődik a zene idióták!!!Lehet hogy ilyen Lolán meg Márkon meg Tokio Hotelen fogsz felnőni...nem fogod soha megtudni mi volt az igazi előadás és zene...R.I.P. Jacko R.I.P. from Hungary!!!!!!!!!”
 • 48. patriot 2009. június 27. 06:41
  „Drikkának igazavan!

  Amúgy fantasztikus énekes-táncos-művész volt.”
 • 47. Drikka 2009. június 27. 01:08
  „Csak kicsit utána kellene nézni, mit is "nem " tett le MjJ arra a bizonyos asztalra. Induljunk ki a zenéből, hogy milyen zseniálisan tehetséges énekes, és táncos volt, mennyi albumot jelentetett meg, máig 8 világrekordot tudhat magáénak. Egy összesítés szerint máig kb 50 millió dollárnyi összeget ajánlott fel jótékony célra, és rengetegszer hívta fel a klipjeiben a figyelmet a világ szomorú sorsára. Azt hiszem nekem elég ennyi.
  A pedofil ügyben pedig felmentették minden vád alól, a a nőt aki medvádolta később letartóztatták többrendbeli csalásért...talán inkább a pénzéhség játszott itt főszerepet. Én nem vagyok fanatikus csak szántam rá 5 percet és utánéztem.A bőre pedig egy pigmenthiányos betegség miatt fakult ki.

  Ma olvastam Obamáról, hogy e gy férfi azt álljtja szeretők voltak. Most akkor Obama meg egy "hülye buzi "ugye? De sajnálom azokat az embereket akik ítélkezni tudnak, de nem kíváncsiak a valóságra.

  Ha az életében sokszor megalázták legalább hadd nyugodjon békében!
  Jacko egy legenda marad örökre!”
 • 46. Zaraki_Kenpachi 2009. június 27. 00:48
  „Yassin, ott voltál? Nem. Okoskodni könnyű. Hagyd a holtakat nyugodni. Több generációnak produkált éveken át jobbnak jó számokat. Feketeként nem egy dolgot ért el elsőként, a saját társainak utat törve ezáltal. Az, hogy fehérre plasztikáztatta magát? Abban az olyan bibliai kígyók szuggerálása van benne, mint a Tied.

  Nyugodjon békében, ha már az elmúlt években nem hagyták nyugton. Odaát talán boldogabb lesz, mint amilyen itt volt.”
 • 45. stu 2009. június 26. 23:21
  „Kapcsolt be a zenei adókat,ahol egész nap ,vagy egész hétvégén a klippjait játszák,és megtudod.Kegyetlen jó zenék,elképesztö tánc,sajátos videóklippek.Ebben mi a megrontás?Utánozhatatlan tehetség.”
 • 44. Korrekt5 2009. június 26. 23:13
  „NA MIT TETT LE AZ ASZTALRA?

  .....az agyon narkózott testét semmi mást, meg a fiatalok millióit vitte a romlásba :(

  ...na és sok dollart amit az a rengeteg marha kifizetett”
 • 43. fishgirl88 2009. június 26. 23:07
  „Sok hülye ember az se tudja mi van.
  Inkább azt nézzétek mit tett le az asztalra,mert többet mint ti!!!!!!!!!!!

  Nyugodj békében Jackson!!!!!!!!!!!!!!”
 • 42. stu 2009. június 26. 23:06
  „Hát szerintem rá lehet fogni egy ekkora sztárra dolgokat pénzszerzés céljával.A 2. nöt be is csukták késöbbi hasonló kísérletei miatt.Ennyit a gyermekbántalmazásáról!
  Szerintem a világ legnagyobb sztárja,olyat hagyott a ránk,amit soha senki nem fog tudni.
  Egy igazi Idol és legenda,már életében is az volt.Nézem az MTV-t,és az üzeneteket,amiket világszerte írnak az emberek.Mindenki a legnagyobbnak tartja,és imádják.Kár,hogy élete utolsó harmadában csak megaláztatást kapott ahelyett,hogy akkor írták volna hozzá a sok magasztaló üzenetet.”
 • 41. elemér 2009. június 26. 22:34
  „Végre már nem lessz a hirekben ez a gyerekmolesztáló. Most már nyugodtab leszek.”
 • 40. Enemy 2009. június 26. 20:43
  „R.I.P.
  Nyugodjék békében.
  :(

  ui:sok egyszerűnek üzenem hogy halottról vagy jót vagy semmit.
  Én is ateista vagyok,és? "kedves" Deir_Yassin”
 • 39. anda 2009. június 26. 20:23
  „Szerintem itt senki nem kíváncsi a privát véleményekre!
  Jacko egy idol volt, amilyen többé nem lesz, ahogyan Freddie Mercury , Diana, Elvis... és folytathatnám a sort, sem lesz soha többé.

  Hogy mit tett magával? Privát ügye.

  Hogy mit adott nekünk? Nagyon sokat!

  RIP Jacko, nyugodj békében!”
 • 38. nikolette26 2009. június 26. 19:14
  „Érdekes bántani a legkönnyebb Jacksont.

  De azta riban...ot F.F azt ugye lehet dicsérni mert ku..a volt.”
 • 37. elemér 2009. június 26. 17:47
  „Ha pénze nemlett volna akkor már rég börtönbekerült volna. Aztán kit érdekel mi lett vele.”
 • 36. Deir_Yassin 2009. június 26. 14:37
  „moderálva 2x”
 • 35. Deir_Yassin 2009. június 26. 14:37
  „Isten nyugosztalja? Ez a féreg ateista volt és gyerekeket erőszakolt. Ezek után kit érdekel hogy milyen tehetséges volt? Normálisak vagytok?”
 • 34. Voda2 2009. június 26. 14:26
  „moderálva”
 • 33. kori 2009. június 26. 13:51
  „NYUGODJÉK BÉKÉBEN! :(”
52 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jackó halála: A menedzser az orvosokat hibáztatja

A "sarlatán" orvosokat tartja felelősnek Michael Jackson halálában Trak Ben Ammar, az elhunyt… Tovább olvasom