Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Megerőszakolták, árammal sokkolták és kínozták a kislányt

Szörnyű titkot tudott meg két ismerőséről, ezért kellett meghalnia a tizenhét éves kunszentmártoni tanulónak, Tóth Lászlónak. A két tettest tegnap előzetes letartóztatásba helyezték, egyikük beismerő vallomást tett.
Brutális gyilkossággal gyanúsítják a 17 éves J. Bálintot és a vele egy házban élő 36 éves J. Benedeket. A bíróság tegnap előzetes letartóztatásba helyezte a két férfit, úgy tudjuk, egyelőre egy gyilkossággal gyanúsítják őket, de a Bors információi szerint a rendőrség még több emberöléssel is összefüggésbe hozza a párost. A két gyanúsítottat hazugságvizsgálat alá vetették, melyen egyikük megbukott. Késő délután újabb fejlemény történt, az egyik gyanúsított beismerő vallomást tett - írja a borsonline.hu

A 17 éves kunszentmártoni Tóth László októberben tűnt el, egy buszmegállóban látták utoljára. A fiatalember holttestét megtalálták, Lacit feldarabolták gyilkosai. A tinédzser szobafestőnek tanult, Szarvasra járt középiskolába. Október 25-én délelőtt elkéredzkedett az első órája után, azzal az indokkal, hogy otthon segítenie kell. Felszállt a buszra, de soha nem ért haza. Családja kétségbeesetten kereste hónapokon keresztül. Édesanyja abban reménykedett, hátha belép az ajtón. Ám a fiúnak már csak a holttestét találták meg.

– J. Bálint és J. Benedek Laci ismerősei voltak, nem tudok róla, hogy barátkoztak volna. Az öcsém csak néhányszor találkozott velük. A rendőrség már korábban kihallgatta őket, de akkor mindent tagadtak – mondta a Borsnak a meggyilkolt fiú nővére.

A család arra gyanakszik: Laci megtudhatott egy súlyos titkot J.-ékről, ezért bosszút álltak rajta. Az öcsödi parasztházban lakó tetteseket a szomszédok csendes embereknek ismerték. Aztán tavaly decemberben furcsa dolog forgatta fel a falu életét.

– A 16 éves szomszéd lány bugyiban és pólóban szaladt ki a házukból, zokogva mesélte el, hogy kikötötték, napokig fogva tartották, megerőszakolták, és azzal fenyegették, hogy megölik. Szerencsére azonban sikerült megszöknie – állítja a szomszéd, Rostás Miklós.

— December közepe volt, a pontos dátumra már nem emlékszem, amikor egy reggel, negyed tíz tájban, a dermesztő hidegben, egy szál bugyiban és trikóban, egy félelemtől reszkető falubeli ismerős tinédzser lány rohant el kétségbeesve a házunk előtt — meséli készségesen Bódi Zoltán, aki hátsó szomszédja az esetleges szörnyűségek házának. — A lányom bevezette hozzánk a zokogó gyereket, és ruhát adott rá. Sírva mesélte el, hogy Benedekék fogva tartották, verték és kínozták, árammal sokkolták és a háziak ketten is megerőszakolták.

Miután nagy nehezen megnyugtattuk valamennyire, a biciklim csomagtartóján hazavittem a szüleihez. Ők azon mód feljelentették azokat a vadállatokat, és a rendőrök még aznap be is gyűjtötték őket. Legnagyobb meglepetésünkre azonban másnap már mindketten itthon voltak.

A környéken azt beszélik, hogy a két férfi több gyilkossággal is kapcsolatba hozható. Szerintük a megmenekült lány lett volna a negyedik áldozatuk. Laci holttestét hónapokig rejtegették, a rendőrök a kemencét és a gémeskutat is átvizsgálták a maradványok után.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 16. AntiFricc 2011. január 21. 16:47
  „Köszi Patriot, valahogy sejtettem.”
 • 15. annobon 2011. január 21. 16:46
  „13-hoz: "a hírek összetételét hosszútávon mi - a nézők, olvasók - határozzuk meg." Ez egy óriási tévedés! Mindent a kereskedelmi adók manipulálnak. Amolyan legális agymosást kapunk immár több, mint 20 éve. /Nyugati demokráciákban meg 30-60 éve./ Fából vaskarika: az emberek kénytelenek azt nézni, amit a médiában bemutatnak. Annak idején mindenki az Onedin családot meg a Szomszédokat nézte, mert azt nyomatta a tévé. Aztán megkaptuk a "fenenagydemokráciát" és vele a kapitalista adókat a film közbeni reklámblokkjaikkal. Ez van. Továbbra is ajánlom mindenkinek a régebbi Schwarzi-filmet: a ´Menekülő embert´. /Running man/ Jól bemutatja a média hatalmát és az emberek feletti manipulatív képességeit. Mindezt persze a minél magasabb nézettség érdekében...”
 • 14. annobon 2011. január 21. 16:41
  „13-hoz: "Hosszú ideje már hogy nem láttam híradót" Nem vesztettél semmit. Gondolom a mindennapi életedben semmilyen hiányérzeted nem volt ez miatt. :)))”
 • 13. pozdorja 2011. január 21. 15:56
  „Bocsánat, nem tudtam hogy az egész híradót ilyenekkel töltik meg. Hosszú ideje már hogy nem láttam híradót. Viszont az emberek szeretik a véres híreket, szeretnek hetekig ezen csámcsogni, a kereskedelmi tévék meg abból élnek hogy az emberek nézik a műsoraikat és a reklámokat, ezért azt fogják vetíteni ami magas nézettséget hoz, a hozzátartozókra meg magasról tesznek!
  Ez az igazság. Szomorú, de ez van. Nem kötelező nézni senkinek, úgyhogy továbbra is fenntartom az állításomat: a hírek összetételét hosszútávon mi - a nézők, olvasók - határozzuk meg.
  Majd ha a kisalfold.hu lapon hosszú távon egyetlen komment sem érkezik az ehhez hasonló cikkekre, akkor a szerkesztők más híreket fognak kitenni, mert arra lesz igény.
  Na befejeztem! Húzzátok ki a fejeteket a homokból. Ez a való világ, nem az ami a retekklubon megy.”
 • 12. nyusz 2011. január 21. 15:44
  „"4"-nek: Könyörgöm,elég nehéz a hozzátartozonak,nincs szüksége se nekik se másnak,h.napokig,hetekig ezen csámcsogjanak.A tv,a rádioba,az ujságokba,mindenhol ezek mennek.És akkor csodálkoznak,miért történek ujabb és ujabb tragédiák,mikor abszolut minden apro részletet leadnak. Ezt kéne megszigoritani.”
 • 11. Jandex 2011. január 21. 15:42
  „J. mint "gyermekJáróka"? Azért kíváncsi lennék ha lenne halálbüntetés akkor is lenne ennyi és ilyen brutális bűncselekmény?”
 • 10. csompi1 2011. január 21. 15:30
  „Magyarországon nincs igazságszolgáltatás, csak jogszolgáltatás van. Szerintem az első számú közellenség az ügyvéd, többek között miattuk nőnek fejünkre a rétipilézek.”
 • 9. kolombela 2011. január 21. 14:20
  „Ha ezeket az állatokat előzetesbe tették volna, akkor most a srác ma is élne. Mint tudjuk cigányt előzetesbe vágni RASSZIZMUS!”
 • 8. kolombela 2011. január 21. 14:16
  „"Ők azon mód feljelentették azokat a vadállatokat, és a rendőrök még aznap be is gyűjtötték őket. Legnagyobb meglepetésünkre azonban másnap már mindketten itthon voltak. "
  Ez a mondat elárul mindent, hogy az elkövetők milyen származásúak.”
 • 7. SzórakészÍrókéz 2011. január 21. 14:01
  „"a rendőrök még aznap be is gyűjtötték őket. Legnagyobb meglepetésünkre azonban másnap már mindketten itthon voltak"

  namostakkor....

  ha ez így volt vagy így lenne,
  akkor a rendőrök (nyomozók?)
  is a tettesek értelmi szintjén vannak!”
 • 6. Patriot 2011. január 21. 12:49
  „AntiFricc, híradóban mutatták őket, azok voltak.”
 • 5. annobon 2011. január 21. 12:02
  „4-hez: "ha becsukjuk a szemünket, befogjuk a fülünket, akkor meg sem történnek ezek a dolgok" Ezt mondjuk senki nem állította. Csak azt, hogy a jelenlegi híradók 90%-át az ilyen hírek és azok oda-vissza ragozása teszi ki. Nem hiszem el, hogy nincsenek pozitív jellegű hírek, történetek, amelyekre ne lennének kíváncsiak az emberek. Vagy tényleg olyan világot élünk, ahol csak a rossz hírnek van értéke (nézettsége)?”
 • 4. pozdorja 2011. január 21. 11:45
  „Végülis milyen jó dolog az, hogy ha becsukjuk a szemünket, befogjuk a fülünket, akkor meg sem történnek ezek a dolgok. Ugye?
  Akit érdekel, az megnyitja, elolvassa a cikket, akit meg nem az nem teszi.
  Ti is elolvastátok (gondolom, ha már kommentáljátok) ezért nem értem a hozzászólásotokat.
  Nem a hírek közzétevőit kellene cenzúrázni OV-nek, hanem mindent elkövetni hogy a lehető legkevesebb ilyen legyen. (szigor, megelőzés, felderítés) A lehetősége megvan rá, hiszen a zemberek megadták neki a felhatalmazást abban a fülkében.”
 • 3. AntiFricc 2011. január 21. 10:24
  „1 kérdés: cigányok voltak?”
 • 2. annobon 2011. január 21. 08:59
  „Sajnos a jelenlegi híradók (Tények, Fókusz, stb.) 90%-ban ilyen híreket tartalmaznak. Ha nincs újabb eset, akkor a régebbieket taglalják napokig. Az "átkosban" erre külön műsor volt, a Kék fény. /Jelenleg is van asszem az M´-en/ Szóval anno a híradóban olyan pozitív hírek is voltak, mint például: "átadták ezt-meg azt, milyen kisállatok születtek az állatkertben, kinyílt az első hóvirág, munkahelyeket teremtett az xy vállalat, lebontották a régi malmot, hogy a helyén bevásárlóközpont épülhessen, születésnapján megemlékeztek ... nemzet színészéről, hazánkba látogatott a ... elnök, elvitték őket a Hortobágyra, stb.
  Most meg: megerőszakolta, feldarabolta, agyontaposták, baltával végzett vele, megverte a kalauzt, airsoft-puskával lövöldözött, kutya támadta meg, macska rúgta meg, kakas csípte meg és a többi...”
 • 1. nyusz 2011. január 21. 08:39
  „Részvét a családnak,nagyon borzaszto.. Nos ezt kéne O.V.egy kicsit visszafogja,h.ne ilyen borzaszto dolgokat részletezzenek napokig,ne ilyen legyen a téma,reg,-estig.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mobiltelefont nyelt le egy féléves kutya

Mobiltelefont nyelt le egy féléves kutya Nagy-Britanniában, amiért életmentő műtétre szorult. Tovább olvasom