Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Megasztár: Szerelem Hien és Szecsődi között

Kezd belezúgni egymásba a soproni Nguyen Thanh Hien és Szecsődi Károly. A Megasztár negyedik szériájának két kiesett versenyzője között állítólag több van puszta barátságnál.

Az érintett felek is beismerték, hogy valóban megkedvelték egymást - írja a Blikk. „Egyelőre alakulóban van valami, de még magunk sem tudjuk igazán, mi lesz belőle. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában" – mesélte a lapnak Szecsődi, és azt is bevallotta, hogy a közös munka alatt figyeltek fel egymásra.

Fotó: Magasi
Nguyen Thanh Hien. Fotó: Magasi

Olvasóink írták

28 hozzászólás
12
 • 28. Szilágyi_Zsolt 2008. december 15. 11:07
  „Azért nézünk ki úgy, ahogy, mert apáink, nagyapáink, ükapáink és szépapáink, és azok felmenői is mind itthon maradtak, a hátsó felükön, magyar lányokat vettek feleségül, velük nemzettek közös gyermeket. És ugyanezt csinálták az emberek Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában, meg mindenhol, évszázadokon-ezredeken keresztül. Ezért alakulhatott ki a bantu néger, az etióp, a fehér emberek különböző típusai, a mongolidok, az indiánok, az eszkimók, meg az összes többi emberfajta, akik csak a Földön élnek. EGYIKKEL SINCS SEMMI BAJOM! Én csak azt mondom, hogy annak ellenére, hogy a lehetőségek kitárultak, és a Föld úgymond kicsi lett, azért mindenki maradjon a saját fajtájánál, ahogy eddig. Valaki azt írta, hogy attól szép a világ, hogy vannak benne színek. Ez így is van, de ha ezeket nyakra-főre összekeverjük, akkor egy idő után ELTŰNNEK. Gyönyörű szín a piros, a sárga, a kék és a fekete, ám ha összeöntjük őket, (elnézést a kifejezésért) f*sszínű barna katyvasz lesz belőlük. Hát bocs, hogy így gondolkodom, de nekem ez nem hiányzik.

  "Nahááát", te meg felejtsd el ezt a hülyeséget, hogy én "ősi magyar vér" volnék, mert ilyen ember talán nincs is az országban. Amilyen befogadó nemzet voltunk mindig is, szinte biztos, hogy mindenkiben van tót, sváb, ruszin, besenyő, kun stb. vér, de fehér emberek vagyunk, és én a magam, illetve a leendő utódaim részéről az is szeretnék maradni.

  "1olvasó", azt te nem éred meg. :) Az a gondolkodásmód, amellyel ezt a témát kezelem (és amelyből pár sorral feljebb csipegethetsz pár morzsát, ha annyira érdekel), ennek lehetőségét teljesen kizárja.”
 • 27. Nanu 2008. december 13. 08:40
  „14 éves nem? :)) vicc”
 • 26. buggyant 2008. december 13. 06:46
  „Figyi, Takács Tamás, épp hogy azért szépek a magyarok mert keveredett nép. Évszázadokon keresztül keveredett, ezért olyan amilyen. Tuti hogy te sem vagy tökmagyar több generációra visszavezethetően. Angliában pedig ugye a lófejű rész pont az amelyik nem keveredett. Nem a feka a lófejű, tíz másodperc alatt beazonosítasz egy angolt (70-80%-ban hiszen azért közűlük is keverednek).”
 • 25. creat 2008. december 13. 05:51
  „A mélymagyaroknak üzenem, hogy sokat olvassanak! Csak néhány kiragadott példa: István király felesége, Gizella bajor volt, ennyit az árpádházi vérvonalról, nagy magyar költőnk, Petőfi Sándor szlovák szülőktől származva Alexander Petrovits néven látta meg a napvilágot. Akkor most hogyan is van ez a magyarság?”
 • 24. elemér 2008. december 13. 01:03
  „Az úgy van ahogy Szilágyi irja. USA viszont egy laboratorium az emberiségnek. Itt nem kell hogy mindenki a háza táján maradjon, mert ez egy sokkal nyitottab társadalom és az emberek keverednek. Jó példa Obama. Büszke lehet rá a familia és az emberiség.”
 • 23. 1olvasó 2008. december 12. 22:43
  „Szilágyi_Zsolt! Ha épp nincs vietnámi a környezetében, akkor élje le az életét egyedül és menjen apácának? Vagy hogy gondolod? Ekkora hülyeséget ne írj már! Még Te is kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy nem magyarba leszel szerelmes és kötöd össze az életed.”
 • 22. Nahááát 2008. december 12. 22:40
  „TakácsTamás: "Én a Pátzay út sarkánál várom egész éjjel a 20-25 év közötti magányos, csinos, társra vágyó lányokat holdvilágot nézegetni. Oké?"

  Szánalmas nyomorék... Talán nem ment senki? Vagy a holdfényben még kisebbnek látszott, és gyorsan hazáig szaladtál?”
 • 21. Túrabakancs 2008. december 12. 22:23
  „Szerintem ez a kapcsolat nem fog tovább tartani mint két hét, ez így szokott
  lenni a celebes munkakapcsolatoknál! Szecsődi barátunk az első együttlét alkal-
  mával kétszer fog pánikrohamot kapni, oszt jó napot! Ebből lesz elege ennek a
  -egyébként szép hangú- leányzónak!”
 • 20. TakácsTamás 2008. december 12. 22:01
  „Nahááát, öreg, most aztán sziporkáztál! Jó éjszakát a mély sötétségben!”
 • 19. Nahááát 2008. december 12. 21:15
  „És a legfrissebb "bulvárt" hallottátok? Kibontakozóban egy új szerelem... Mikor elolvastam a hírt, úgy éreztem, szinte kitavaszodott. TakácsTamás és Szilágyi_Zsolt, kéz a kézben. Két ilyen szép ember! És igazi magyarok ám! Nem olyan félig meddig keveredett fajta. Nem ám! Két ősi magyar vér. Már látom magam előtt az utódokat. Juj. Illetve csak látnám. Most olvasom a hír végét... Micsoda??? Merevedési problémák?! Két ilyen daliás vitéznél? Pedig már úgy örültem. Hmm... Nehéz az élet. Pedig milyen szép pár! Nahááát...”
 • 18. TakácsTamás 2008. december 12. 19:49
  „Elemér!

  Pont az olyan multikulturális felfogású emberektől vált trágyává ez a világ, mint amilyen te vagy! Ezért keveredett fel az alja, ezért érték ma mindenhol a szemét. A fene nagy szabadosság meg erkölcsi nihill miatt.

  Buggyant!

  A magyarról mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy elcsúnyult. A magyar nők a legszebbek közé tartoznak a világon. Nézd meg a keveredett Angliát, meg Németországot, tele van lófejűekkel, mulatt meg eldegenerálódott fazonokkal. De ha neked tetszik öreg, nyugodtan próbálj fel egy fekát vagy egy koreai bukszát. Csak utána ne terjeszd a HIV-pozitív vírust idehaza!”
 • 17. elemér 2008. december 12. 19:15
  „Én a jó csajokat csipem, és ilyen van sok multikulturális társadalmunkban. Mind kipróbálom, elöitélet nélkül.;)”
 • 16. buggyant 2008. december 12. 19:08
  „Szerintem meg ne ti mondjátok már meg hogy ki kibe legyen szerelmes, egyébként meg ami a vérfrissítést illeti, nem véletlen hogy az elszigetelődött népek egyszercsak elcsúnyulnak neme????? Meg agyilag is lepihennek, a keveredés eredményeképpen pedig mindig valami egyedi és szép születik. De szerintem Hien meg a Karcsi esetében nehogy már a nemzet elkorcsosulásától kelljen itt tartani!! Különbenis, attól szép a világ hogy vannak benne színek!
  Megint gyülekeznek a rasszista irígykedő kisebbségi komplexusos agymenők a hozzászólásokban....
  Takács Tamás, szerintem te meg jobb ha nem keveredsz, az ilyent el kell szigetelni.”
 • 15. ideals 2008. december 12. 19:04
  „.. hogy ki kihez, mikor és miért vonzódik az a magánügye, de szerintem itt egyesek irigykednek arra a Szecsődire - mert mindegy, hogy ez a lány honnan való, az biztos, hogy helyes lányka.

  Ugyan nézzétek már át a töri könyveket, hogy lehetséges-e "tiszta magyar"...”
 • 14. Szilágyi_Zsolt 2008. december 12. 18:23
  „Takács Tamásnál a pont. Szűr a szűrhöz, guba a gubához, magyar a magyarhoz, vietnami a vietnamihoz. Nincs semmi bajom az ázsiaiakkal, de mindenki maradjon csak a saját háza táján.”
 • 13. TakácsTamás 2008. december 12. 17:47
  „És mond Eli, te kikkel keveredsz az USA-ban? A kis fekete Bronkókkal, vagy a nagy orrú Ephraimokkal?”
 • 12. elemér 2008. december 12. 16:28
  „Itt az USA-ban keverednek az Ázsiaik és nekik jobban tetszik a fehér ember. Hien pedig csinos kis csaj.”
 • 11. TakácsTamás 2008. december 12. 14:56
  „A Fekete Dávid hitgyülekezetes csajsziját nem mutatja be a Kisalföld? Hátha abból is lehet celebet csinálni, meg elmondani, hogy megbabrálta már az egész szekta! Ha bulvár, akkor legyen bulvár, barátaim!”
 • 10. Túrabakancs 2008. december 12. 14:14
  „Hien nem csúnya csajszi, csak még fiatal. A Szecsődi kölök meg valószínű nem csak a lányokat szereti,
  hiszen a mozdulatai, a hangja tipikus homo jellegű. Még nem igazán tudja szerencsétlen hogy hol is van
  a helye a nemek terén! Majd most megtudja... talán... :) Szegény Hien-t sajnálom, nem igaz hogy
  egy ilyenre gerjed! Lehet hogy perverzitás van a háttérben? :) Na nem bántom őket, bontakozzanak
  csak ki szépen, legalább lesz miről írni a bulvárlapoknak.”
 • 9. 1olvasó 2008. december 12. 14:04
  „Csatlakozom az első hozzászóláshoz! A másik, pedig, hogy egy 14 éves kislány maradjon egyenlőre a barátságnál. A harmadik, pedig miért pont a Szecsődi??? Valami szörnyű az a gyerek! És én mindennek néztem csak heteronak nem.”
28 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2008 legjobb meztelen hírességei!

Még ugyan egy hónap van hátra az évből, de máris megválasztották a 2008-as év legjobb meztelen… Tovább olvasom