Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Megasztár 5: Tolvai Renáta az Év Hangja! - Galéria

Az ˝Év Hangja˝ címért Tolvai Renáta és Kökény Attila küzdött egymással a Megasztár fináléjában. A nagyváradi ˝vadmacska˝ győzött.


23 óra 48 perc
- Az eddigi győztesek egy dalban búcsúztatják a szériát: ˝One Moment In Time˝ - szól Tóth Vera, Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor és Tolvai Reni tolmácsolásában.

Véget ért tehát a Megasztár 5, amelyet sokáig Szíj Melinda neve fémjelzett. A győri hölgy végül a dobogó harmadik fokán végzett.

Minden Kedves Olvasónknak kellemes éjszakát kívánunk!

23 óra 45 perc - A Megasztár 5 győztese, az Év Hangja: Tolvai Renáta!!

Tolvai Renáta az új Megasztár - Fotó: press.tv2.hu


23 óra 42 perc  - Lezárult a szavazás. Kiderül, ki lesz 2010-es év hangja! A stúdióban fergeteges a hangulat, de hamarosan feszült csend következik.

23 óra 37 perc - A szavazatok jelenlegi állásánál : 50/50 százalék az arány!23 óra 34 perc - Friderikusz egy ˝Gigasztár˝ műsor indítását javasolta: az eddigi ˝top˝ döntősök mérkőzzenek meg a jövőben.

23 óra 28 perc - Párbaj következett, ez volt az utolsó kör, amelyben bizonyíthatott a versenyben lévő két énekes.

Nem volt könnyű dolguk az énekeseknek, valóban nehéz dalt kaptak:˝Caruso˝. Érezhető volt a tét: mindketten ˝odatették˝ magukat, de Reni hangja most sokkal gyönyörűbben, tisztán szólt.

Nálunk a nagyváradi lány nyert.

23 óra 17 perc - A szünet után Kökény Attila 52 százalékon, Tolvai Reni 48 százalékon.

23 óra 06 perc - Mega döntősök ˝java˝ a színpadon: Presser Gábor dalaiból egy összeállítást adnak elő.

Az előző szériák versenyzőit látva kijelenthető: a mostani színvonala sokkal gyengébbre sikeredett.

Rúzsa Magdi, Tóth Vera, Torres Dani, Szabó Eszter, Caramell nevére még sokáig emlékezünk, az viszont kérdéses, hogy a ma este megszavazott Év Hangjára fogunk-e...

22 óra 59 perc - Változtak a szavazatok: 51 százalékon Kökény Attila, 49 százalékon pedig Tolvai Reni.

A szerkesztők most bepótolják, amit a múlt adásban több mint egy órán keresztül nem tettek: 2-3 percenként mutatják a szavazatok állását.

22 óra 54 perc - Felfedik a fantomképeket: 49 százalékon Kökény Attila,
51 százalékon Tolvai Reni.

22 óra 50 perc - Kökény Attila és Tóth Vera duettje érzelmes pillanatokat varázsolt ugyan a színpadra, de a versenyzőnek nem igazán tett jót a produkció: Vera sokkal szebben énekelt.

Eszenyi Enikő nem engedi el Attila kezét: magasztalja az énekest. Fridi legalább kiemelte Vera teljesítményét is.

22 óra 31 perc - A szavazatok jelenlegi állásánál valamelyest ˝elhúzott˝ az egyik versenyző: 46/54 a százalékos oszlás. Szünet következik.

22 óra 27 perc - Mester Tamás alakított a színpadon, kár, hogy mi nem a valós időben láthattuk, ez a produkció még a műsor kezdete előtt lement... Azért illeti némi dícséret a szigorú ítészt: jó kis dal ez.

22 óra 21 perc - Tolvai Reni és Caramell duettje következett a Megasztár színpadán. Egy ˝Jacko˝ dalt adtak elő, kellemes kis produkció volt...

Mester Tamás bejelentette: létrejön egy olyan műhely, amellyel elindulhatnak a magyar tehetségek a világszínvonal felé. Friderikusz Reni ˝fenék-koreográfiáját˝ díjazta.

22 óra 10 perc - Most a Mega-fiúké a terep, egy igazán jó énekesnővel: Rúzsa Magdival szerepelnek.

Kijelenthetjük: Magdi leénekelte az összes fiút, öröm volt hallgatni.

22 óra 07 perc - A szünet után is szoros a szavazatok állása: 49/51 a százalékos oszlás.

21 óra 52 perc - A Mega-lányok Király Viktorral énekelnek a finálé egyik extra produkciójában.

21 óra 46 perc - Kökény Attila állt a színpadon. ˝Kicsi, gyere velem rózsát szedni˝- énekelte. Biztosan sokan mennének a versenyzővel rózsát szedni, mi nem tartozunk közéjük. Kevés ez produkció az Év Hangja címért.

A zsűri most sem fogalmazott meg kritikát.

21 óra 30 perc - A szünet után Tolvai Reni Karádi Katalin dalával következett. Kész csoda, ha nem szédült el a lány: folyamatosan forgott a színpadon foteljében. Szakcsi Lakatos Róbert kísérte zongorán Renit, ez emelte a produkció színvonalát.

A zsűri csak szuperlatívuszokba beszél. Fridi üzent az X-faktornak: női színt kell vinni a műsorba, kölcsönadják Renit.

21 óra 18 perc - Tilla bakija gyanúra ad okot? - A szavazatok állását mutatták a képernyőn: 52/48 százalékban osztoztak a voksok, a műsorvezető viszont 39 százalékot emlegetett az egyik fantomképnél. Poénkodással ütötte el a ˝bakit˝, mondván szemüvegre van szüksége, szerintünk viszont összeszedettségre, ha hitelesen szeretnék folytatni a műsort.

21 óra 15 perc - Sokk a színpadon: Roy&Ádám dalával a Megasztárban a castingok sztárjai, ˝Bikicsunájjal˝ az élen.

Jól időzítették a produkciót a szerkesztők: aki ezt végighallgatta, könyörög Tolvai Reni és Kökény Attila hangjáért, még a hamisakért is...

21 óra 11 perc - Nem tudjuk, hogy kit rejtenek a fantomképek, viszont most megfordult az arány: 49/51 a százalékos megoszlás.

21 óra 03 perc - Kökény Attila következett a ˝Még nem veszíthetek˝ c. dallal. A hétközbeni betegség érződött Attila hangszálain, s visszaköszönt a ˝vendéglátós stílus˝.

A zsűri ma nem fog rosszat szólni, az látható: Mester Tamás egyenesen jobbnak titulálta Zámbó Jimmynél Kökényt. Enikő is az egekig magasztalta a versenyzőt, s még Fridi is ˝leborotválta szőrszálait a szívéről˝. Presser Gábor szerint az énekes mindent el tud énekelni, de vigyázzon arra, hogy mit választ.

21 óra 01 perc - Tolvai Reni első versenydalával állt a színpadon.

Lassú, érzelmes számmal kezdett a nagyváradi lány, kissé még bizonytalannak éreztük teljesítményét - talán az izgalom hatására.

Friderikusz szerint viszont olyan tökéletes volt a dal, mintha Reni nem is élőben énekelt volna. Eszenyi Enikő teljesen elragadtatott a produkciótól. Mester Tamás is ˝ájuldozik˝ a lány teljesítményétől. Presser Gábor is ˝el van kápráztatva˝. Egyszóval a zsűri szerint minden ˝happy˝, mi reméljük lesz ez még jobb is a ˝vadmacska˝.

20 óra 51 perc - Fantomképeket mutatnak csak a rendezők, a szavazatok jelenlegi állásánál szoros a helyzet: 51/49 százalékban oszlanak a voksok.

20 óra 46 perc - Lehengerlő díszletek, fergeteges hangulat, gyönyörű ruhák, egyelőre a külsőségeken a hangsúly.

Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor és Presser Gábor nagyon elegáns, Mester Tamás a szokott ˝lezser˝ öltözékében. Az irányítás viszont most csak a nézők kezében!

20 óra 44 perc - A győri Szíj Melindával együtt a színpadon a TOP 13 versenyző, elkezdődött a Megasztár 5 fináléja.

Előzmények:

December 17-én pénteken utolsó adásához érkezik a Megasztár ötödik szériája. A fináléban a kezdetekkor ˝vigaszágon˝ továbbjutatott Tolvai Reni és a viszonylag ˝zökkenőmentesen˝ a legjobbak közé került Kökény Attila mérkőzik meg egymással.

Kérdéses, hogy mennyire lesz igazi, kiélezett a versenyhangulat, ugyanis a TV2 minden eddiginél nagyobb showt ígér. Könnyen előfordulhat: az extra produkciók mindent visznek, s a versenyzők előadásaira legfeljebb az ismétlésekből emlékszünk majd.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Igazi sztárparádé várható: visszatér az ötödik széria összes döntőse: a már kiesett fiúk Rúzsa Magdival, a lányok Király Viktorral énekelnek egy dalt. A finalisták sem maradhatnak ki a sztárduettekből, Kökény Attila Tóth Verával, Tolvai Reni Caramellel lép színpadra. Feltűnnek azok a szereplők is, akiken a casting adások alatt ˝könnyesre röhögtük˝ magunkat. 

Továbbá eljön, amit már régóta sejteni lehetett: a Megasztár stúdiójában a zsűri legifjabb tagja, Mester Tamás is fellép zenekarával!

A döntés pénteken teljes egészében a nézők kezében van, a zsűri már nem segítheti a két finalistát. Portálunk online közvetít!

Szerkesztőségünkhöz több olvasói panasz is érkezett, miszerint a legutóbbi élő adásban már nem tudtak szavazni Szíj Melindára, a rendszer nem engedélyezte a győri hölgyre való voksolást. Kérjük, amennyiben Önök is tapasztaltak ilyen problémát, jelezzék a hozzászólások között, vagy küldjék a következő e-mail címre: online@kisalfold.hu.

Olvasóink írták

81 hozzászólás
 • 81. calico 2010. december 20. 09:06
  „Kedves Kökény úr! Hát mi történt? Most nem fordult meg 5 perc alatt drasztikusan a szavazás állása? Csak nem visszaütött Szíj Melinda? Megérdemelted!”
 • 80. annobon 2010. december 19. 09:47
  „69-hez: Figyelmedbe ajánlom:

  http://www.youtube.com/watch?v=qBHlpbgUXFM”
 • 79. steke 2010. december 18. 21:53
  „Sajnálatos dolog, hogy kies kis országunk közel tíz millió lakosából nem kerül ki egy Megasztár! Nincs közöttünk egy "Év hangja?" Vagy ez a megmérettetés nemzetközi? Vagy csak tévedés a MAGYAR tehetségkutató szlogen? Vagy csak ez a lány is azt csinálja, amit 1989-ben befogadott, és fejünkre nőtt elődei?”
 • 78. knifemaster 2010. december 18. 19:51
  „75. hozzászólás Madarász 2010.12.18. 19:21

  Ha nem jön be a jóslatod,akkor ugyanekkora vehemenciával fogsz bocsánatot kérni?
  Nem hinném..:D”
 • 77. elemér 2010. december 18. 19:39
  „- Ki az abszolút hülye?
  - ???
  - Aki az utolsó forintjaiból is SMS_t vásárol..”
 • 76. fortuna54 2010. december 18. 19:32
  „Madarász.Hiszen olyan szépen énekelt,szerinted még szebben kéne? Hát had költözenek át ha akarnak,van hely elég M.országon. Segiteni kell egymáson.”
 • 75. Madarász 2010. december 18. 19:21
  „55.

  Mi van, te nem tudsz olvasni? Minden nap írnak róluk valamit, talán 3 napja volt erről szó.

  Át akarnak költözni a szülőstől, rokonostól úgy, hogy még nem tudják "szegénykék" miből éljenek meg...

  A lány közel sincs annyira tehetséges, hogy befutna, akkor meg majd tartják a markukat segélyért. Otthon saját hangstúdiója van, süketszoba, meg hasonlók, ha igazán tehetséges lenne, akkor ennél sokkal jobban kéne énekelnie, minden adott volt hozzá, hogy megtanulja.”
 • 74. fortuna54 2010. december 18. 19:14
  „Azért a palkó volt olimpiai bajnok,hát a fletto mi volt?”
 • 73. öszödiböszme 2010. december 18. 17:51
  „Köszi fortuna54 szerencse istenasszonya! Most mintha hájjal kenegetnének. Meg hát flettotól tanultam, nem a scmittpolihisztorpalkótól!”
 • 72. fortuna54 2010. december 18. 17:18
  „Most akkor ez mi volt finále,vagy döntö? Öszödiböszme,a te helyesírásod a legjóbb,annak ellenére,hogy kettesed volt.”
 • 71. suellen 2010. december 18. 17:17
  „Mi ez a fejedelmi többes?”
 • 70. elemér 2010. december 18. 17:07
  „Én elég jó voltam, majd megnézem a bizonyitványt. Hires tanárom volt, utcát neveztek róla. K. Attila univerzális tehetség. Akár operában is énekelhetne, de erre é nem lennék kiváncsi.;))”
 • 69. csing07 2010. december 18. 15:57
  „most nézem vissza a felvételeket annyira de annyira az Attilának kellett volna nyerni javaslom hallgassátok meg amikor a Verával énekelni a szomorú vasárnapot a végig a papám volt az eszemben a végén meg is könnyeztem!”
 • 68. bius98 2010. december 18. 15:42
  „annobon 2010.12.18. 15:21

  ;)
  én sem akarom elvinni a témát,de:
  ha szépen használjuk a nyelvünket, lehetőleg összetett kerek mondatokban,és mindezt helyesen is írjuk le,akkor azt gondolom az már csak egy elenyésző "hiba":)”
 • 67. csing07 2010. december 18. 15:36
  „<moderálva> az egész Megasztár nem ennek a szőke ribancnak kellett volna nyerni egy őszinte mosoly sincs az arcán megjátssza magát fúj fúj”
 • 66. öszödiböszme 2010. december 18. 15:25
  „Én meg kettes voltam, ellenben böszme vagyok. Ja a műsor/pfuj/ egy kalap retek. Sajnos egy részt kötelező volt végig szenvednem!”
 • 65. annobon 2010. december 18. 15:21
  „63-hoz. OFF No para.Én is ötös voltam, de minden nekem sem megy. Kedvencem a Batthyányval. Aki ezt helyesen írja, az nem semmi. (Én is kipuskáztam a helyesírási szabályzatból! :))))
  ON”
 • 64. bius98 2010. december 18. 15:21
  „elemér 2010.12.18. 14:59

  ..és nem utolsó sorban ki tudja fejezni az érzelmeit...ő egy nagyon jó "szűrő",amin átjön az a világ ami megmozgat bennem valamit..ennélfogva úgy el tud repíteni a valóságból(vagy inkább a valóságba),ami miatt megszületett a ZENE mint kifejező eszköz...
  ő lesz az akit bárhol felismerünk,ha énekel..mert van egy stílusa..és esze ágában sincs senkire hasolítani:)”
 • 63. bius98 2010. december 18. 15:15
  „annobon 2010.12.18. 15:11

  esküszöm 5-ös voltam helyesírásból,de ezt és a muszájt mindig keverem:)
  ;)”
 • 62. annobon 2010. december 18. 15:11
  „59: "röhely." = röhej”
81 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki gyerekké válik karácsonykor

Minden évben újra ugyanaz a történet: a szülők az unoka iránti vágyuknak adnak hangot, a nagyi… Tovább olvasom