Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Megasztár4: Hien fogorvos szeretne lenni!

Határozott elképzelései vannak Hiennek arról, hogyan boldogul majd a jövőben. A remek hanggal megáldott lány nemcsak énekesnői karrierjét szeretné egyengetni, megszerezné fogorvosi diplomáját is.

Mindig éles eszű, kitűnő tanuló volt, a Megasztár miatti lemaradását is gyorsan behozta az iskolában. Úgy véli, csak az éneklésből itthon nehéz megélni, a fogorvosi pálya pedig mindig érdekelte. Hien elárulta: titokban azért reménykedik, hogy énekesnőként akár a nemzetközi piacra is betörhet - adta hírül a Napi Ász.

A Megasztár negyedik szériájában igazi különlegességnek számított a félig afrikai származású Nkuya Szonja és a tizennégy éves, vietnámi Hien. A kislány remekül helyt állt minden fordulóban, s bár nem jutott az utolsóként bennmaradó énekesek közé, így is szép eredményt ért el.

Hiennek egy gyors szerelem is megszépítette ezt az időszakot: Közte és a tizenhat éves Szecsődi Karcsi közt - akit korábban Bencsik Tamarával boronáltak össze -, a verseny vége felé vonzalom alakult ki. A két fiatal kezdetben nem is tudta eldönteni, mit érez egymás iránt, de abban biztosak voltak, hogy nagyon jó együtt - a Megasztár döntője után, egy klubkoncerten közös dallal rukkoltak elő, s gyakoriak voltak köztük a lopott érintések is.Alig kezdődött azonban el a szerelem, nem sokkal azután, hogy felvállalták azt, meglepően gyorsan a szakítás mellett döntöttek. Karcsi és Hien azzal indolkolta a dolgot, hogy párként nem illenek össze. Ahhoz pedig túlságosan szeretik egymást, hogy olyan kapcsolatban éljenek, amelyben esetleg megútálhatják a másikat.

Nguyen Thanh Hien elmondta, arra is ráébredt, hogy 14 évesen még túl fiatal a szerelemhez. A vietnámi énekesnő egyébként most első gimista otthonában, Sopronban.

Olvasóink írták

 • 12. rivotril2mg 2009. február 01. 21:02
  „én meg bolti eladó szeretnék lenni, kérném a holnapi ujságban ezt leközölni, rendkívül fontos információ ez a társadalomnak.”
 • 11. ordenálé 2009. február 01. 02:20
  „az a baj hogy Magyarország ilyen bevándorló gecikre kiváncsi!!mint a végén kiderült nincs is köze a magyarokhoz!
  ne egymást szidjátok!ezeket kellene eltakarítani!”
 • 10. huntanapja 2009. január 30. 20:37
  „Csukós szivem! Hien után felkiáltójel van,s nem kettőspont. Gratulálok Neked (felkiáltójel) Ne törődj a buta beszólásokkal (vessző) Te(nagybetű) megmutattad(vessző) önamagadat egybeÍrjuk.. Csak Így tovább (felkiáltójel) iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ”
 • 9. huntanapja 2009. január 30. 20:33
  „csukós köcsög! gyere,ide,cumizni? megbaszom edesányádot! igy meg felel he ! aggyá má 1 téllefonszámotot hagy okiccsalak”
 • 8. Csukós 2009. január 29. 19:21
  „Hien:Gratulálok neked ne törődj a buta be szólásokkal te megmutattad hogy képes vagy ön magadat adni .Csak így tovább .”
 • 7. Csukós 2009. január 29. 19:13
  „6. huntanapja 2009.01.29. 14:47
  Te Elemér! Húzzál el már innét Amerikáddal együtt a jó édes kurva anyádba! Bár most igazad van! Nem átlagos.. Mocskos,bevándorló,ferde szemű kis picsa

  Így kellet volna helyesen írni . Nagy paraszt vagy!”
 • 6. huntanapja 2009. január 29. 14:47
  „Te elemér! Húzzál el már innét amerikáddal együtt a jó édes kurva anyádba! Bár most igazad van! Nem átlagos.. Mocskos,bevándorló,ferdeszemű kis picsa”
 • 5. mipam 2009. január 28. 18:48
  „re 1:
  Hangosan felröhögtem. Nagyon ül a poén!”
 • 4. elemér 2009. január 28. 13:24
  „2. hozzászólás streber

  Hien az nem átlagos. Te vagy átlagos.”
 • 3. Tapmancs 2009. január 28. 10:48
  „Még nem vetkőzik? :P”
 • 2. streber 2009. január 28. 10:31
  „Átlagos kislány átlagos története átlagos álmokról.
  Én meg vagyok olyan buta, hogy elolvasom, és még hozzá is szólok.
  Békén kellene már hagyni, nehogy a "sztárság" elrontsa.
  "Gimista"??????”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. január 28. 10:28
  „Pénzt lát a szájakban? Miért, ki ő, Kharón? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állami vizsgálat a Szcientológia Egyház ellen

Állami vizsgálat indult a Szcientológiai Egyház ellen, amelyet egyébként sem ismernek el egyháznak… Tovább olvasom