Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Még soha nem volt ennyi b...meg a Himnuszban

A magyar poptörténelem egyesek által "első nemciki" Himnusz-feldolgozását készítette el Dopeman.
Dopeman a várakozásokkal ellentétben nem kapott semmiféle szerepet az október 23-ai egymilliós tüntetésen, a rapper azonban kihasználta az időt és az alkalmat, s a helyszínen sétálgatva készített egy Himnusz-feldolgozást, vagyis inkább remixet, klippel együtt.

A szabadszájú dal klippjéért kattintson ide! >>

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Cloeon_dipterum 2011. október 29. 23:41
  „Ezért a tettéért minden normális köztársaságban börtönbe csuknák. Legalább végre oda kerülne, ahová való.”
 • 38. Alajos 2011. október 29. 10:31
  „Na, hát válasz egy szál se! Ismét naiv voltam...Ez az ujságíró-ujságolvasó kapcsolat lassan olyan lesz, mint az a házasság, ahol az asszony süket, a férj meg lassan megnémul... Üdvözletem az újságíró szakma nagyjainak!”
 • 37. gabodick 2011. október 28. 18:25
  „Elhányom magamat.... Hát ezért tart itt a magyar nép, mert ilyen "müvészek" "okosítják" az embereket. Kifordul a gyomrom. Ez kell nekünk.... (?)”
 • 36. kisember1 2011. október 27. 13:17
  „Nem egy észlény ez tény. Először én is kiakadtam rendesen...de célja nem a Himnusz gyalázása, ezt el kell ismerni...Az, hogy messzire ment, ez is tény. De, ha a ba..meges részt leszámítjuk, azért van lényege és értelme...
  Rákényszerítettem végül magam a többszöri végignézésre, hallgatásra és nem dühös lettem, inkább szomorú, és végül nem erre a nemsokeszűre, hanem Magyarország helyzete szomorított el.”
 • 35. bojtár 2011. október 27. 10:25
  „27. ktl 2011.10.26. 18:01
  amíg meg nem teszi valaki az említett paragrafusra hivatkozva a feljelentést és már indul is a nyomozás és gyanítom,hogy valaki már meg tette.”
 • 34. mekkmester 2011. október 27. 09:08
  „DopeMan = egy nagy nulla!”
 • 33. Alajos 2011. október 26. 21:50
  „Tisztelt Általunk Megválasztott és Minket Képviselők!
  Kérem, szíveskedjenek egy olyan törvényjavaslatot előkészíteni és beterjeszteni, amelyik szigorúan megtiltja ill. nagyon súlyosan bünteti a magyarság értékeinek bármilyen módosítását, változtatását, hogy a kicsúfolás-meggyalázás esetét már ne is említsem! Szerintem már azt is szigorúan kéne vizsgálni, ha valaki hamisan, túl gyorsan vagy túl lassan énekli a Himnuszunkat, hibásan szavalja a Szózatot, stb.stb. És hát akár alkotmányossági védelmet is kaphatnának kiemelt értékeink, ha már egyszer ilyen támadás éri őket. És tessék mondani, hol van a média felelőssége, amikor ezeket a gyalázatokat még közszemlére is bocsátja (függetlenül a vékony-halk-halovány negatív előjeltől)? Tisztelt Kisalföld! Ha én moderátor lennék az Önök lapjánál, akkor nem csak az "átdolgozást" nyesném ki tövestől, hanem még azt is, aki ezt megjelentetésre javasolta...Vagy csak a kommentekre vonatkozik az előzetes moderálás? Felhergeltem magamat: vagy ezt a népbutító, nemzetrontó ocsmányságot Önök szándékosan, jól és előre megfontolt szándékkal, vagy "külső" utasításra tették? Kivételesen VÁLASZT VÁROK, ITT!!!”
 • 32. Pikulics 2011. október 26. 19:56
  „Ocsmány Himnusz átdolgozásra nincsen sem magyarázat, sem bünbocsánat. Aki ilyent tesz, az lehet minden, csak valódi magyar nem.
  Dopeman saját magát golyózta ki.”
 • 31. Barbiebaba 2011. október 26. 19:33
  „A magyar Himnuszt? Feldolgozni? Ez normális?!! De biztos nem igaz magyar ember! (én nem tudom meghatódottság nélkül énekelni még most "negyven felé" sem...)”
 • 30. soproni 2011. október 26. 18:32
  „Csoda,hogy ilyen beteg lett ez a világ és egyre betegebb?Milyen példa van a fiatalok előtt? A sok értelmetlen szövegű,káromkodásokkal tarkított zenékre csak azoknak van igénye,akik igénytelenek!”
 • 29. yuing 2011. október 26. 18:22
  „Ép elmével ember ki nem talál,hogy a HIMNUSZ-tmegváltoztassa!!! Meglehet--ne simán változtatni,pl-úl a gyereke nevét ha kiderűl--ne,hogy a szomszéd besegített!!,de nem a himnusz szövegét,mert ettől jobb nincs és nem is lessz!”
 • 28. pémintp 2011. október 26. 18:07
  „Kedves Mindenki!
  Mi a problémája mostanában mindenkinek a Himnusszal?
  Nekünk, magyaroknak van az egész világon a leggyönyörűbb Himnuszunk!
  Sajnos, mára eljutottunk oda, hogy nem értjük: kiválóságaink miként gondolkodtak! Miként gondolkodott Árpád Vezér, amikor csaknem minden fiával együtt életét adta a magyarságért... Miként gondolkodott Szent István, amikor a "baráti" nyugat seregeit kitessékelte a Kárpát-medencéből... Vagy Szent László királyunk, amikor a kunok ellen védte a hazát... Vagy V. Kun László megint a baráti nyugat ellen fellépve... Mátyás szinte az egész világ ellen védve a kereszténységet és a hazát... sorolhatnám! Biztosan nem a villalakókért, vagy dopmenért tették! Hanem valami sokkal magasztosabb eszméért. Tudjuk mi egyáltalán miről van itt szó? Értjük a lényeget?
  El kellene magyarázni sok-sok honfitársamnak, ki is az a bizonyos ISTEN, vagy mit is jelent az ő áldása! Arról már nem is beszélve, mit értenek a következő mondat alatt: "Népek Krisztusa Magyarország!"
  Én büszke vagyok arra, hogy magyarnak születtem! Büszke vagyok a Himnuszunkra, mert tökéletesebb, teljesebb még nem született soha, sehol a világon! Azon kívül nálamnál komolyabb emberek, mint Kodály Zoltán, Illyés Gyula még a nép éppen regnáló vezérei ellenében sem engedtek abból, hogy a Magyar Himnusz bizony úgy tökéletes, ahogy van!
  Ki ez a dopmen? Egy nihil. Nem én ítélek felette, hanem a saját tettei. Dolgozza fel a kedves zajkeltő úr az ebédjét, de ne a Magyar Himnuszt, ha lesz oly kedves!
  Jézus szavai jutnak eszembe: " Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek!"”
 • 27. ktl 2011. október 26. 18:01
  „17 bojtár:
  Csak annyi hogy Dopemant nem fogja megvádolni az ügyészség.”
 • 26. Panna2011 2011. október 26. 18:00
  „Való világba való ez az alak!A Magyar nemzet jelképét pocskondiázza!Gratulálok moslék kereskedelmi televíziók,a fiatokhoz!Újfent egy Magyarellenes megnyílvánulás a szadeszesektől!”
 • 25. pappe 2011. október 26. 17:59
  „16-hoz: "valljuk be, nagyon mélabús, mondhatnám pesszimizmusra okot adó" Valljuk azért be azt is, hogy az országunknak ez a hivatalos (Kölcsey-féle) himnusza 1903 óta! Megszakítás nélkül. Még a "boldog békeidőknek" nevezett korokban is, amikor a ´zemberek optimisták voltak. A himnuszunknál is optimistábbak. Azért az eredeti HYmnus szövege nem csak pesszimista, hanem jó dolgokról is írt anno Kölcsey: "Árpád hős magzatjai felvirágozának" vagy "nyögte Mátyás bús hadát Bécsnek büszke vára" !!!”
 • 24. regeszti 2011. október 26. 17:56
  „Szerintem Dopman elmondta amit az emberek 99%-a gondol.Azzal viszont egy kicsit sem értek egyet,hogy a himnuszt használta fel refrénként.Nem volt még példa a himnuszunk ilyen mértékű meggyalázására.Ezért egy példátlan tahónak tartom.”
 • 23. ktl 2011. október 26. 17:55
  „19 kiegészítéseként: ...és talán Erkel Ferenc zenéjét sem kellene gyalázni...”
 • 22. bojtár 2011. október 26. 17:27
  „19. ktl 2011.10.26. 15:54
  nem értem az összefüggést”
 • 21. öröksoproni 2011. október 26. 16:58
  „Melyik fideszes okostojásnak van valakije, aki valami dilettáns dallamot akar ráhúzni a Himnusz szövegére? Már kezdik beadagolni, miért kell xy-t súlyos milliókkal kifizetni a Himnusz új dallamáért? Szerintem ünnepélyes. És hogy mélabús? Ilyenek vagyunk. Államdóan panaszkodunk, nyekergünk, ilyen a Himnuszunk is. Ez a figura meg szégyellheti magát, inkább dolgozna valamit.”
 • 20. norbi29 2011. október 26. 16:46
  „ekkora szart
  és ezt még zenének probálják eladni”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Világvégéről jövendölt az őrült szerzetes

Elfogta a rendőrség azt a férfit, aki szerzetesnek adta ki magát, és a világvégéről jövendölt a… Tovább olvasom