Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Máris kimenekítették Stohlt a nehézfiúk közül

Alig néhány órát töltött el Stohl András a budapesti gyűjtőben, a színészt ugyanis soron kívül, célfuvarral menekítették ki a nehézfiúk közül, átszállítva a Kozma utcai börtönbe.
Vállra vetett szürke hátizsákkal, látszólag egykedvűen vonult be tegnap Stohl András a Venyige utcai gyűjtőbe, hogy megkezdje tíz hónapos letöltendő börtönbüntetését.

Stohl az ügyvédjével együtt lépett be az épületbe. Egy órán át tartott a bejelentkezése: ellenőrizték a személyazonosságát, elkérték a behívóját és az előre elkészített kapcsolattartói nyilatkozatokat. Átvizsgálták a csomagját, és átesett egy orvosi vizsgálaton - írja a Bors.

Nem tartózkodott azonban sokáig a Venyige utcai gyűjtőben, alig néhány órával bevonulása után soron kívül, célfuvarral átszállították a Kozma utcai börtönbe, hivatalos nevén a Budapesti Fegyház és Börtön épületébe. A szokásos transzfer hétfőn esedékes, de nem várták meg ezt az időpontot, mert meg akarták kímélni attól, hogy a rabomobilban olyan nehézfiúkkal utazzon együtt, akik beleköthetnek. A gyűjtőben is nagy lett volna a kockázata, hogy komoly bűnözőkkel kerül egy cellába.

Stohl András így a szerda délutánt már a Kozma utcai börtönben töltötte.

Tavaly a Hírszerző tudósított az ottani állapotokról. A beszámoló szerint már a beléptető rendszernél megüti az embert a mindenütt jelen levő, átható szag, amely olyan erős, hogy átjárja a ruhát. Néhány négyzetméteres, háromszemélyes zárkák, vaságyak, vasszekrények, vasajtók, kopott rácsok, szakadt függönyökkel elválasztott, piszkos WC-csészék jellemzik az intézményt - olvasható a Bors cikkében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb híres Monroe-ruhákat árvereznek el

újabb ruhákat árvereznek el Marilyn Monroe filmes kosztümjei közül Debbie Reynolds színésznő híres… Tovább olvasom