Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Majka: jobb Lilu hidegsége, mint Ördög Nóra nyájassága

Az ózdi hőst bizonyára meglepetésként érte, hogy Ördög Nórával kell együtt dolgoznia, hiszen könyvéből az derül ki, nincs róla túl jó véleménnyel.
Az ózdi hős Tetszik, nem tetszik című önéletrajzi kötetében így ír Nóráról:

„Imádom Lilut, ráadásul sokkal jobbnak tartom, mint Ördög Nórát. Mint műsorvezető sokkal karakteresebb csaj, és a humorát is szeretem."

Másutt pedig így: „sokkal jobban szeretem a Lilunak a hidegségét, mint Ördög Nórinak a kedvességét, nyájasságát, amiről tudom, hogy manír".

A Bors a kritikával szemebsítette Nórit is.

– Nincs bennem tüske és semmilyen rossz érzés, csak nevetek ezen. Majkával egyre jobban megismerjük egymást, jól megy a közös munka és minden rendben van közöttünk. Más karakterek vagyunk, de várom a könyv javított, második kiadását – mondta nevetve Nóra.

Majkát is megkeresték, aki önkritikát gyakorolt.

– Az az én szegénységi bizonyítványom, hogy előítéletes vagyok. Most már tudom, vannak olyan emberek, akik a televízió képernyőjén is ugyanazt mutatják, mint azon túl. Ilyen Nóri is. Ugyanolyan kedves és nyájas a magánéletben is, mint a képernyőn, amit nem gondoltam. Éppen ezért meg kell követnem, szégyellem magam, amiért azt feltételeztem róla, hogy nem őszinte.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Először van női főcukrásza a Fehér Háznak

Első feladata az amerikai elnöki rezidencia mézeskalácsból készült másának elkészítése lesz az… Tovább olvasom