Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Magyarországra vezethenek a medvei rablógyilkosság szálai

Szlovákia, Medve - A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a Medvén vasárnap délután elkövetett brutális rablógyilkosság ügyében. A rendőrség szerint nem kizárt, hogy a szálak Magyarországra vezetnek, a fogadóirodába ugyanis sokan jártak át Győrből és a környékről.

A rendőrség forró nyomon indított vizsgálatából arra következtettek, a rablógyilkos nem viselt maszkot, ezért nagy valószínűséggel kitervelte szörnyű tettét. Amint azt a szlovák parameter.sk cikkéből tudni lehet, a község központjában lévő fogadóiroda alkalmazottjával, az 50 éves V. Nándorral 26 késszúrással végzett a tettes.

Egy szemtanú látta, amint a 25 év körüli, fekete kabátot és farmert viselő támadó távozik a helyszínről.  Elmondása szerint nem medvei lakos volt az elkövető. Mikor az kijött a fogadóirodából, elejtette kését, a szemtanú éppen akkor ért oda, mire megkérdezte, már bezárt-e az iroda, ő pedig igennel válaszolt. Lapunk információi szerint a Nagyszombati Rendőrkapitányság nyomoz a gyilkossági ügyben, ám írásos és szóbeli megkeresésünkre a kiadott, meglehetősen szűk szavú közleménynél több információval nem szolgáltak. A dunaszerdahelyiek érthető módon félnek, addig bizonyosan, míg a tettes csuklóján nem kattan a bilincs.

A helyszín: Az üzlet bizonytalan ideig zárva... Fotó: www.parameter.sk
A helyszín: Az üzlet bizonytalan ideig zárva... Fotó: www.parameter.sk

Olvasóink írták

  • 1. joco 2008. december 17. 14:59
    „cyborghungariosták: van alibitek?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A cipődobálót megverték - Ön kipróbálhatja kockázat nélkül

Testvére szerint az iraki őrök megverték azt az iraki újságírót, aki még vasárnap egy pár cipőt hajított George W. Bush amerikai elnök felé. A flash-játékok készítőit megihlette a cipődobálás, így most Ön is kipróbálhatja magát. Tovább olvasom