Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Magdi anyus újra a fővárosban

Az ország egykori Magdi anyusa maga mögött hagyta a vidéki életet és újra a fővárosba költözött. Fodor Zsóka ráadásul ugyanabban a budai házban talált otthonra, ahol ötvenöt éve is lakott.
Fodor Zsóka miután elköszönt a Barátok közttől, Tordason kezdett új életet. De hiába rendezte be gyönyörűen a házát és hiába talált megannyi új barátra a vidéki kisvárosban, aktív művészként mégis hiányzott számára a főváros nyüzsgése. Ezért elhatározta, ha teheti, abba a házba költözik vissza, ahol egykor édesanyjával és bátyjával is élt. A szerencse pedig mindenki Magdi anyusa mellé szegődött.

Magdi anyus újra a fővárosban. Ráadásul abba a házba költözött, ahol gyerekként is lakott. Fotó: Bors
Magdi anyus újra a fővárosban. Ráadásul abba a házba költözött, ahol gyerekként is lakott.
Fotó: Bors

– Ugyanabban a házban lakom most a Horváth-kert alatt, ahol ötvenöt évvel ezelőtt. Rengeteg emlék köt oda. Külön öröm számomra, hogy visszaköltözött az egykori szomszédom is, az omegás Benkő Laci. – mesélte a Borsnak Fodor Zsóka, akit mérhetetlen boldogság kerít hatalmába, akárhányszor belép 84 négyzetméteres új otthonában. De az igazsághoz tartozik, hogy a tágas budai lakás nem a művésznő tulajdona.

– Ezen a környéken egy ilyen ingatlan több tízmillió forintba kerül, ezért inkább úgy döntöttem, hogy ha lehet, inkább bérlem. A lakás tulajdonosával egyelőre egy tízéves szerződést írtam alá, amit később meg is hosszabbíthatok – avatta be a Bors munkatársát Zsóka.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kandi kamera: patkány a próbafülkében

A rejtett kamerás felvétel készítői egy jókora műpatkánnyal hoztak frászt több, próbafülkében… Tovább olvasom