Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Magára haragította a molett nőket Bálint Antónia

Toncsi a Facebookon sokak szerint a molett nőket gúnyolta. Állítja, csak a dohányzás ártalmaira akarta felhívni a figyelmet. Ha ő lenne e nők főnöke, fenéken billentené őket.
Az egykori szépségkirálynő és jelenlegi önkormányzatiképviselő-jelölt lencsevégre kapott három hölgyet, akik egy fogyasztószalon előtt dohányzás közben beszélgettek. A képet feltette a Facebookra, alá pedig ezt írta: „Tegnap tárult elénk ez a látvány. A kép címe: REKLÁM ARCOK :)))"

A rajongói oldalát követők közül kevesen voltak vevők a humorára: tömegesen támadták őt. A hozzászólók legtöbbje szerint Antónia a hölgyek alkatára tett gúnyos megjegyzést, hiszen egy fogyasztószalon előtt állnak.

Antónia a Borsnak azt mondja: nem a hölgyek testalkatát akarta cikizni. – Nagyon sajnálom, hogy az emberek fejében nem az fordul meg először, hogy hogyan lehetne másokon segíteni – kezdte Antónia.

– A fotón a cigaretta volt a lényeg, a hölgyek súlyára nem tettem megjegyzést. Soha nem is tennék, hiszen magam is küzdöttem pluszkilókkal. De megütköztem a szépségszalon előtt dohányzó nők látványán. Ha én lennék a főnökük, biztos fenéken billentettem volna őket.


A fogyasztószalon tulajdonosa viszont azt sem bánná, ha Antónia a beosztottjai alkatán viccelődne.

– Nem szép dolog molett vagy duci nőkön élcelődni. Antónia képén két vendégünk és egy alkalmazottunk látható. Ha jól tudom, a kép címe az volt, hogy reklámarcok. Mit mondjak, valóban azok, hiszen hozzánk súlyproblémákkal küszködő nők járnak.

Azzal egyetértek, hogy nem szép dolog az üzlet bejárata előtt cigarettázni, de a dohányzás nem jellemhiba hanem egy rossz szokás. A nyolc-tíz órás munkaidő alatt, amikor cigiszünetet tartanak, sajnos nincs mindig lehetőségük szabályszerűen, öt méterre eltávolodni az üzlettől – szögezte le Tímea, a szépségszalon üzletvezetője.

Borsonline.huhirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arcfelismerő szemüveget kaphatnak a dubaji nyomozók

A szemüvegkeret egyik sarkába apró számítógép-képernyőt építettek, amellyel képet és videót lehet… Tovább olvasom