Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Ma nősül meg ötödször Klapka György

Választottja eddig attól tartott, hogy elődeihez hasonlóan meghal, ha feleségül megy a milliomoshoz. Klapka az örökösödés miatt halogatta a menyegzőt.
Úgy látszik, Klapka nem csak üzleti ügyekben megfontolt, hanem a magánéletben is: huszonöt év után döntött úgy, hogy ma feleségül veszi élettársát, Kiss Marit - írja a Bors.

– Korábban többször mondogattam, hogy azért nem megyek férjhez, mert György eddig minden feleségét eltemette, én meg nem akarok még meghalni. Mindenesetre végül beadtam a derekam, és nagyon izgatottan várom a ceremóniát a vőlegényemmel ellentétben, hiszen neki ez már rutin – magyarázta Kiss Mari.

Fotó: Móricz István
Fotó: Móricz István

A pár közt már régóta napirenden volt az esküvő, de a korábbi örökösödési törvény miatt Klapka inkább halogatta.

– Azt akarom, ha meghalok, rend legyen a rokonok között. A régi örökösödési törvény szerint a feleség haszonélvezeti jogot kapott a teljes vagyon fö­lött. Egy diófa hiába lett volna a gyerekemé, mert a dió, ami leesett róla, az az özvegyé. Március 15-én azonban kijött az új törvény, miszerint az özvegynek nincs haszonélvezeti joga, csak azon a lakáson, ahol eddig is élt, valamint: amit örököl, az már illetékmentes. Ezért döntöttem most a házasság mellett - tette hozzá Klapka.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábát törte el a Star Wars VII. forgatásán Harrison Ford

A 71 éves filmsztár sikeres műtéten esett át, jól van, rövidesen megkezdi a rehabilitációt. Tovább olvasom