Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Lóistállóban lesz Orbán Ráhel lagzija: a TEK vigyáz a násznépre

Egy átalakított és szépen felújított lóistállóban tartják szeptemberben a miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak a lagziját.
Egy átalakított és szépen felújított lóistállóban tartják szeptemberben a miniszterelnök lányának, Orbán Ráhelnek és Tiborcz Istvánnak a lagziját.

Gyaníthatóan a helyszín kiválasztásában a TEK mondta ki a döntő szót, hisz az egykori lovastanya védelmi szempontból kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezik. A tanya a vőlegény családjáé.

Várhatóan legalább negyven-ötven TEK-es lesz jelen a lakodalomban, de az borítékolható, hogy ez a násznépnek egyáltalán nem fog feltűnni. Talán csak az, hogy néhány jóképű, öltönyös srác egész este nem táncol, és legfeljebb csak kólát iszik.

Információkat gyűjtenek

A lakodalom helyszíne egy felújított lóistálló lesz, amit a napokban festettek ki.

A Bors úgy tudja, hogy a konkrét munka elkezdődött a terrorelhárítók részéről. Ez az a rész, ami az első körben nem is látható. Ez jobbára a felderítői, információszerzési és értékelési szakasza a személyvédelemnek, amiben segítségére van a TEK Felderítési Igazgatósága is. Ezenkívül dolgozik egy megelőzői team, amely kifejezetten Orbán Viktorral és Áder Jánossal kapcsolatban gyűjti az információkat.

Elemzik a veszélyeztetettséget, illetve ők mondják azt, hogy mit kell komolyan venni, milyen potenciális kockázatot jelentő személyek kerültek látókörbe az eseménnyel kapcsolatban, akikre figyelni kell.

A személyzet és a meghívottak ellenőrzése alap. Lapunk úgy tudja, hogy a lagzi időpontjáról minden meghívottat előre, szóban értesítettek, de a meghívót még nem kapták kézhez. Ugyanakkor kellő diszkréciót kértek mindenkitől. A Bors szakértője állítja, maga az esküvő már rutinfeladat lesz, hisz megfelelő felkészülés pont ezt a célt szolgálja.

>>>A Bors teljes cikkét megtalálja, ha ide kattint!>>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közel másfél millió forintos áron kelt el egy ritka ABBA-lemez

Thomas Nordin 25 ezer tételt számláló ABBA-gyűjteményéből rendeztek árverést. Tovább olvasom