Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Lóbalzsamszag miatt kell kiköltöznie egy lakónak Németországból

A férfi évek óta állandóan Lóbalzsammal dörzsöli magát, és a kenőcs szaga bejárja az egész lakótömböt.
Ötvennégy év után ki kell költöznie háromszobás lakásából egy idős német férfinak, mert évek óta állandóan Lóbalzsammal dörzsöli magát, és a kenőcs szaga bejárja az egész lakótömböt.

A 83 éves bonni lakásbérlőt a háztulajdonos, egy 89 éves nő jelentette fel, azt állítva, hogy az állandó átható szag miatt fejfájás gyötri és nem tud aludni.

Az ügyben ítélkező bonni közigazgatási bíróság csütörtöki határozatában bizonyítottnak találta, hogy a bérlő lakásából elviselhetetlen szagok - Lóbalzsam, régi cipőpucolókrémek és tisztítószerek szagának bűzös egyvelege - áramlanak ki a lakásból és veszik be magukat az egész házba.

Az ítélet szerint "az extrém szagterhelés" a lakásbérleti szerződés "nem jelentéktelen" megsértését jelenti, ezért ok a felmondásra.

A bíróság megállapította, hogy az idős ember nem tett eleget a kérésnek, hogy tartsa zárva ajtaját és ablakait.

A perben tanúskodó lakótársak megerősítették, hogy állandóan "édeskés, dohos szag" keserítette meg az életüket, a férfi lakása fölötti erkélyeket nem lehetett használni.

Az együttélést a kenőcsbűzzel ellehetetlenítő férfinak idős korára és gyenge fizikumára tekintettel egy év haladékot adott a bíróság az elköltözésre.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent Avicii első dala az új albumról

Az első single méltó utódja az 5 milliós eladást produkáló TRUE dalainak. Tovább olvasom