Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Liptai kontra Gesztesi - színjáték volt az egész?

Egyre többen beszélnek arról, hogy Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassági válsága csak kamu, és valami reklámfogás állhat a háttérben. Mivel az ismert házaspár nem nyilatkozik a témáról, így nem tudjuk őket megkérdezni a felröppenő pletykákról sem. Ugyanakkor megszólaltattunk néhány celebet a témában, akik közül többen szintén színjátéknak véli, ami jelenleg Claudiáék körül zajlik - írja a Story.

Müller Attila a StoryOnline-nak elmondta, remélni tudja, hogy a népszerű házaspár kapcsolatának válsága csak PR fogás, hiszen akkor még van remény arra, hogy együtt maradjon a család. Attila úgy véli, azon sem lehetne csodálkozni, ha a sztárok valóban ilyen dolgokat találnának ki saját népszerűsítésükre, hiszen az olvasók ingerküszöbe már annyira kitolódott, hogy tényleg csak a legdurvább dolgokra kíváncsiak.Kiszel Tünde nem szívesen szól bele mások magánéletébe, pláne úgy, hogy Claudiát kifejezetten kedveli. A szőke celeb reméli, hogy a színészházaspár kapcsolata rendeződik, már csak a kislányuk miatt is.

Terry Black úgy véli, ha két ember szakít, annak feltétlenül meg kellene látszani rajtuk. Ám szerinte Claudia soha olyan jól nem nézett ki, mint mostanában. A kétgyermekes apuka szerint a Mokka műsorvezetője tényleg jó színésznő, ha valóban válnak és ennyire jól tudja leplezni érzéseit.

Benkő Dániel szerint ebbe a történetbe minden belefér. Ugyanakkor kijelentette, a legnagyobb tisztelete minden nőé, így Liptai Claudiáé. A lantművész kijelentette ő mindig csak olyan dolgot vállal be, amiben jól érzi magát, senki semmire nem tudná őt kényszeríteni.Nagy Feró nem hiszi el, hogy Gesztesi Károlyék házassága válságba jutott, szerinte ez az egész csak kitaláció. A rocker nem érti, miért vesznek be ilyen dolgokat az emberek. Ugyanakkor szerinte Claudiának nincs szüksége ilyen fajta reklámra, hiszen okos, tehetséges nő.

Pataky Bea maga is átesett a közelmúltban egy váláson. Mint mondja, ilyen dolgokban nem ismer tréfát és nem is gyanakszik arra, hogy a Claudiáék kapcsolatáról szóló hírek ne lennének igazak. Állítása szerint megérti, ha a házaspár a külvilág felé nem mutatja ki érzelmeit, ráadásul szerinte ha már régebben kezdődött közöttük a probléma, már bele is törődhettek abba, ami van.

Olvasóink írták

 • 12. HUNGARISTA 2009. március 13. 10:44
  „Ezitt a REKLÁM helye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 11. Jimmybátyó 2009. március 11. 20:13
  „Hamarosan mindenkit elér a darálógép!
  EMBEREK KEZDŐDIK A VALÓDI TÚLÉLŐSHOW!!”
 • 10. RickCartman 2009. március 11. 14:16
  „Vak az, aki nem látja, ezeknél minden csak PR-fogás, házasság, válás, ki-kivel, hányszor, nehogy már legyen olyan ostoba ember ebben az országban, aki ezeket elhiszi és komolyan aggódik!Csak azért sajnálom őket, mert ezzel kell viritaniuk nap mint nap, értelmes élet nem jut nekik soha, cserébe viszont eldobhatóak, aztán majd nyűszitenek valami szeretetotthonban, hogy kevés a segély és rendezzünk nekik gyűjtést-amire persze majd megint lesz valami lepukkadt D-kategoriás vállalkozó művészecske- rendez segélykoncertet, és igy tovább az idők végezetéig...
  És komolyan: KI az a másfél millió ember, a nézettségi adatok szerint, aki ezeket nézi minden nap a tévében?Őket szánom igazán mélyen, ennyit érnek, ennyit kapnak.”
 • 9. Sparrow 2009. március 11. 10:10
  „Haló!!!!!!!!Milyen celebekről beszélünk????Kiszel Tünde, Terry Black meg ilyenek????Ezek mit tettek le az asztalra? Mi a frászért celebek ezek? Egy tizenéves előbb ismeri ezeknek a nevét, mint Bolyai Farkasét vagy Semmelweis Ignácét!Sőt, az a trendi, ha gőzöd nincs, kik ezek (B.F., S.I.), de az égő, ha nem vagy naprakész az olyan témákban, hogy épp ki válik, ki kit csalt meg, kivel milyen volt az ágyban...Ez igen!!!!”
 • 8. MTT 2009. március 11. 09:48
  „Fogy a lóvé a családi kasszából, muszáj virítani valami szaftosat...Szánalmasak”
 • 7. Becsület 2009. március 11. 07:47
  „Jó reggelt!
  Bajban, nagy bajban az ország minden téren! Nem hiszem, hogy bárki, hansúlyozom bárki magánélete az ország népére tartozik, főleg, ha annak igazságtartalma kétes! Ez nem más, mint nép butítás, figyelem elterelés. Fölösleges!Sajnos sok olyan ember van Magyarországon akit érdekel a másik magáélete, szennyesei! Jól lehet rajt csámcsongi, netán a saját tönkrement családi életének oki magyarázatát is megtalálja a cikkben!?.
  További szép napot!”
 • 6. Lovasbandi 2009. március 11. 05:02
  „Az értelmes emberek közül KISZELektált TÜNDE! :)”
 • 5. albatrosz 2009. március 10. 23:49
  „Igy kell pénzt csinálni! A baromarcu rábukik a hirre,veszi a szennylapot,mert ez egy HIR!Aprópók? Ki az a Kiszel Tünde?”
 • 4. T. 2009. március 10. 22:30
  „"-írja a Story" Tehát ehhez ismét sok-sok köze van a Blikkalföldnek..... meg nekünk is!:)”
 • 3. comet 2009. március 10. 20:46
  „2 bohóc.”
 • 2. wily13 2009. március 10. 18:58
  „Ha válnak az a baj ha nem akkor az!
  Nincs jobb témája a Kisalföldnek?”
 • 1. Goldman 2009. március 10. 18:39
  „Nem olvastam el a cikket és nem is fogom az ilyeneket elolvasni....szenzánció hajsza megy itt semmi más. És erre bukik a média.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Justin Timberlake nyáron megnősül?

Jessica Biel végleg megfogta Justint, az énekes már a gyűrűket nézegeti, és a lagzi személyzetét… Tovább olvasom