Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Liptai kikészült a Mr és Mrs forgatásán

Döbbent csend fogadta a vasárnapi Mr és Mrs felvételén, amikor Liptai Claudia jelzett, hogy szünetet kér, mert nem érzi jól magát -írja a Blikk.

A műsorvezető napközben többször panaszkodott torokfájására, ezért a forgatási szünetekben orvos próbált neki segíteni, de előfordult, hogy rosszulléte miatt le kellett állni - értesült a Blikk.

Műsorvezetőtársa, Tilla többször is megdöbbenve nézett teljesen erőtlen kolléganőjére, aki alig bírt megmaradni a lábán. – Egyre kevesebb hangom van, nem tudom, hogyan csinálom végig a felvételt – mondta a show háziasszonya a forgatás félidejében. Ennek ellenére Claudia igyekezett hősiesen helytállni, miközben nemcsak saját maga miatt aggódott, hanem szintén beteg kislánya, Panka állapota miatt is, akit magával vitt a stúdióba.

Sápadtan. Claudia arca falfehér lett, görnyedt testtartásából ítélve láthatóan nagyon rosszul érezte magát a felvételen. Fotó: Blikk.
Sápadtan. Claudia arca falfehér lett, görnyedt testtartásából ítélve láthatóan nagyon rosszul érezte magát a felvételen. Fotó: Blikk.


– Látszott rajta, hogy ki van borulva, hiszen ő is és Panka is beteg volt már vasárnap – mesélte az egyik stábtag. – Kislányánál szombaton kezdődtek a vírus okozta bajok, belázasodott. Ezért hozta magával a stúdióba, ahol bébiszitter és az édesanyja is mellette volt, míg ő forgatott. Claudia nem akarta, hogy miatta leálljanak, de néha kénytelen volt szünetet kérni, az orvosi szobában is többször megjelent. Úgy látszik, a magánéleti gondok jobban megviselik, mint gondoltuk, és ez az egészségére is hatással van. Egyszerűen nem lehet úgy hajszolnia magát egy embernek, hogy közben belül titokban emészti magát.

Teljes cikk a Blikk internetes portálján.

Olvasóink írták

 • 7. MTT 2009. március 25. 16:09
  „Szerintem, abba halna bele, ha nem lehetne képernyőn. Még ha úgy fog odavánszorogni, akkor is ott lesz, a rivaldafényt jelenti neki, és mint látjuk, mindennél fontosabb számára, még az egészségénél is. Szánalmas.”
 • 6. PrettyWoman 2009. március 25. 14:59
  „Klaudia annyira ragaszkodik a képernyőhöz, hogy ha fél lábbal a sírban lesz, még oda is kísérni fogja a kamera. Ráadásul valami idióta elhitette vele, hogy ő pótolhatatlan. Én őszintén jobbulást kívánok neki is és a kislánynak is, de miért kell minden műsort neki vezetnie? Annyi tehetséges ember van, aki talán alkalmasabb is lenne nála.”
 • 5. Truder 2009. március 25. 11:50
  „Mért nem maradt ágyban???tele van a temető"pótolhatatlan"emberekkel...de lehet,hogy csak szorította a fűző..
  és még a gyereket is elcibálta magával...eszement.”
 • 4. bunda 2009. március 24. 21:29
  „Gyereknek, főleg beteg gyereknek az anyja mellett lenne a helye otthon. De ugye a pénz és a hírnév nem nézi még a gyerek érdekét sem.
  Manapság ez a divat, hogy a gyereket mindenhova viszik magukkal, pedig a kicsinek nyugalomra van szüksége főleg ha beteg.
  Nem kell azon csodálkozni, hogy egyre több az idegbeteg, agresszív, pszichológusra szoruló gyerek.”
 • 3. Szilágyi_Zsolt 2009. március 24. 21:12
  „Döbbent csend, mert nem érzi jól magát. Hát ez tényleg döbbenetes.”
 • 2. soproni 2009. március 24. 19:59
  „"Úgy látszik, a magánéleti gondok jobban megviselik, mint gondoltuk, és ez az egészségére is hatással van." Miért? Ez okozta a vírusfertőzését? Az igazán gondos és szerető anyuka ágyban tartja a beteg ,lázas gyermekét és,ha neki dolgoznia kell,akkor biztos talál valakit aki betölti azt a szerepet,ami az ő feladata lenne.”
 • 1. ideals 2009. március 24. 19:36
  „.. hogy lehet ilyen oktalanságot írni? Ha lázas a gyerek, nem megyek vele sehová ! - ennyire egyszerű, de persze a pénz a beszél, a kutya meg csak ugat, csak ugat..”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brutális! Halálos motoros baleset - videóval

Újabb motorkerékpáros szenvedett halálos balesetet. Tovább olvasom