Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Liptai Claudia oda sem ment szerelme koporsójához

Liptai Claudia olyan rossz lelki állapotban volt szerelme temetésén, hogy a ravatalon álló nyitott koporsót meg sem merte közelíteni.
Roma hagyományok szerint a hozzátartozók odalépnek a nyitott koporsóhoz, és megérintik a halottat, a műsorvezetőnő azonban képtelen volt erre. Ahogy azt sem bírta végignézni, hogy Dávid koporsóját elnyeli a föld. A sírba eresztés kezdete utáni percekben barátnője vállára támaszkodva sarkon fordult, és otthagyta a gyászoló családot, barátokat. Még virágot sem tudott szerelme koporsójára dobni. Amíg Daróczi családtagjai sírtak, Claudia földbe gyökerezett lábbal állt - írja a Bors.

– Nagyon furcsa volt, hogy Claudia nem volt ott az utolsó pillanatokban, a búcsúztatáson – mesélte Győzike, aki a szűk körű búcsúztató meghívottjaként közvetlen közelről láthatta az eseményeket.
– Amikor betoppant a ravatalozóba, oda sem lépett a koporsóhoz. A sír mellett sem jött közel a koporsóhoz, meg sem várta, míg eltemetik szegény Jocit – mondta Győzike.

A teljes cikket olvassa el itt.

Olvasóink írták

 • 17. Nusinéni 2010. április 18. 19:08
  „Gyözike Te voltál a Felügyelő-megfigyelő én sem álltam volna közel hozzád. Szerintem Liptai Claudiának elég volt a bánata talán azt sem tudta mi a szokás nálatok. részvétem.”
 • 16. Truder 2010. április 18. 12:08
  „Mindenki másképp éli meg a gyászt. A temetés sem egyformán rendít meg mindenkit. Az mindenkinek a saját joga, hogy a szeretteitől miként búcsúzik. Vagy már a temetőben is színjátszani kell? Én egyáltalán nem csípem Klaudiát, de Győzit sem, ez esetben mégis azt hiszem Klaudiának ehhez joga volt. Azt meg végképp gusztustalannak tartom egy temetésen, hogy valaki azt figyeli, hogy hogyan viselkedik, miként gyászol a másik..és még utólag kommentálja is! Akinek nagy bánata van, és ott áll megrendültem, arról sem vesz tudomást, hogy ki áll mellette..Sajnos van tapasztalatom.”
 • 15. Umig 2010. április 17. 08:21
  „De szegény győzikéék elvárhatják Klautól,ezeket a lent említett dolgokat,mert a kultúrájuk része.
  Nem tudom ez miért baj??????Szegény romákat mindig bántjátok!
  Egy ellenpélda!
  Persze a szemét :D magyarok elvárják,hogy kövessék az ő kultúrájukat!!!!!
  Hogy dolgozzanak,emberek módjára viselkedjenek,legalább tiszteljék azokat akikből élnek,ne tivornyázzanak hétköznap az ablakok alatt,mert szegény magyarok másnap dolgoznak,az ő segélyükért....ne verjenek halálra embereket 1 liter borért,meg 2 szál cigiért......
  Rasszisták vagytok!!!!!:D”
 • 14. bibics 2010. április 16. 21:00
  „Ki az a Győzike?! 000000
  Nem is tudok, és nem is akarok belegondolni, hogy én mit tennék szerelmem elveszitése esetén.... főleg utolsó utján!!!
  Biztos nem azon gondolkodnék, hogy mit várnak el tőlem mások....Nagy ivben lesz....nám....
  Nagyon sajnálom Kaludiát, elvesztette szerelmét....szörnyű ....
  Aki ezért birálja az bekaphatja.....(akár győzikéét!!!)”
 • 13. soproni 2010. április 16. 19:56
  „12.Umig! :)))”
 • 12. Umig 2010. április 16. 19:53
  „Én győzikét szívesen megérinteném.......”
 • 11. ursula 2010. április 16. 18:44
  „Olvastam, hogy a cigány szokás szerint nyitott koporsóban ravatalozzák fel az elhunytat és azt minden családtag megérinti, sőt még pénzt is tesznek a kezébe a túlvilági költségek rendezésére.
  Azt nem tudom, mi a szokás abban az esetben, ha az elhunyt kedvese még nem a felesége, sőt, nem is cigány.
  Azt azért ne felejtsük el, hogy egy halott látványa sokakat elriaszt, pláne, ha az illető úgy hunyt el, hogy torzulás, vagy fájdalom van az arcán....”
 • 10. kivagyokén 2010. április 16. 17:20
  „Ez csak azért hír, mert Lk-ról van szó benne. Nagyon sok temetésen állnak a közvetlen rokonságból kint a ravatalozónál, mert nem bírják megnézni utoljára a halottat. Egyáltalán nem egyedi eset. Valami kell az újságba.
  Én se csípem mostanában ezt a nőt, de ezért megszólni? Főleg egy Győzikének. Egy semmtérő élősködő ripacsanak, aki a nézettség kedvéért képes BÁRMIRE?


  Makacs!

  Tökéletesen megfogalmaztad! Gratulálok!!”
 • 9. Zsokuci 2010. április 16. 17:17
  „Más nemzetiség, más szokások. Ezt talán Győzikének is elmagyarázhatná vki. Tolerancia minden oldalról elvárható lenne. Én sem örültem, mikor Édesanyámat testvérei "utoljára" meg akarták nézni, de egy temetésen nem cirkuszol az ember, még ha nagyon fáj is. Klaudia esetében neki fájt jobban nem Győzikének.”
 • 8. molyhos_tölgy 2010. április 16. 16:24
  „különbözőek vagyunk. vkinek megnyugvást nyújt ha a koporsóban láthatja még utoljára szerettét, és esetleg még elmond a halottnak pár gondolatot, amit életében már nem tudott megtenni. de akadnak olyanok is, akik nem szeretnék, hogy ez legyen az utolsó képe a hozzátartozójáról. pontosan ezért nem kell elítélni a másikat, mert mindenki máshogyan gyászol és változó, hogy mennyi idő alatt dolgozza fel a elhúnyt hiányát. én abszolút megértem Claudiát... részvétem neki.”
 • 7. soproni 2010. április 16. 13:52
  „Többet már én sem néznék meg halottat,mert jobb,ha az emlékezetünkben élő kép marad meg róluk. A legborzasztóbb pedig az,amikor a koporsót leengedik és elkezdik betemetni. Egy közeli hozzátartozónak ezek a legfájdalmasabb pillanatok.Én megértem Klaudiát....”
 • 6. AHA 2010. április 16. 13:14
  „Akit szerettünk életében,attól holtában sem irtózunk megérinteni.
  Ha valaki idegent nem érint meg az oké.De,hogy a legközelebbi hozzátartozótól elzárkózni az nem oké.”
 • 5. matezsu2 2010. április 16. 12:58
  „Az vesse rá ezért az első követ, aki állt már családtagja koporsója mellett, akit nagyon szeretett. Én pl soha nem bírtam odamenni a gyászoló családhoz részvétnyílvánításra, a saját családomban történt tragédia óta pedig nem tudok temetésre menni.”
 • 4. makacs 2010. április 16. 12:31
  „Nem érintette meg a halottat! Még ilyet. A cigányoknál ez kötelező? Remélem Győzikének lesz egyszer egy eszkimó vendége, aki kérdés nélkül felpróbálja Beja asszonyt és rádöbben, hogy ami szokás egyik helyen, az hülyén jön ki máshol.”
 • 3. Innen 2010. április 16. 12:21
  „Én is megzakkannék, ha a szerelememet el kellene temetnem... Sajnálom.”
 • 2. tricse 2010. április 16. 12:14
  „Én is voltam így temetésen,ezért aztán bár nem csípem a celebeket,de nem engedem bántani a csajét! Főleg nem egy Győzikének!”
 • 1. Baradlay 2010. április 16. 09:01
  „She is a whore!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiderült, mitől lett véres Daróczi inge

Súlyos gyanút fogalmazott meg Choli Daróczi József a Frizbi felvételén: fiát megölték. A gyászoló… Tovább olvasom