Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Lilu visszatér a képernyőre!

Soha nem sugárzott ennyire – mondják róla lépten-nyomon. És valóban, Lilu boldogabb, mint valaha, hiszen élete legfontosabb szerepét töltheti be, anya lett.
Augusztus 6-án adott életet első gyermekének, Dávid Rubennek.

„A napjaim az elmúlt hónapokban csak a fiamról szólnak, minden pillanatot szeretek megélni vele. Természetesen miután az első babánk, még sok feladattal meg kell birkóznom, de minden percét élvezem az apró nehézségek ellenére is. Dávid mosolygós, vidám baba, ritkán sír, szinte csak akkor, ha fáj a hasa, vagy éhes. Én pedig igyekszem megfelelni az anyaszerepnek, mert bármennyire is közhelyesen hangzik, tényleg ez egy nő életének értelme."

Lilu (Fotó: RTL Sajtóklub)
Lilu (Fotó: RTL Sajtóklub)


Lilu most egyetlen este erejéig férjére hagyja kisfiát, hiszen ő lesz a házigazdája az RTL Klub Domino Napjának.

„Szeretem a Domino Napot, az évek során nagyon a szívemhez nőtt. Jó érzés, hogy egy egész ország izgul együtt a versenyzőkkel a rekordért. Szujó Zolival pedig különösen szeretek együtt dolgozni. Nem lesz könnyű elszakadni Dávidtól, hiszen eddig csak nagyon ritkán és pár órára hagytam magára, ilyenkor a férjem, vagy anyukám vigyázott rá, most azonban egy egész estét nélküle fogok tölteni. Szerencsére a legjobb kezekben lesz, én pedig a műsor után rohanok haza hozzá" – mosolygott Lilu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Benkő feleségjelöltjének öngyilkos lett a volt szerelme

Egyre több fejtörést okoz a feleségjelöltek sötét múltja a lantművésznek.

Tovább olvasom