Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Levették a műsorról a Family Guy egyik epizódját

Az epizódból egy olyan összevágott klip került a világhálóra, amely a bostoni maratonon történt robbantásra utal.
Levette a műsorról kedden a Family Guy egy epizódját a Fox televízió, és az internetes oldalakról is eltávolították azt, mivel olyan, az epizódból összevágott klip került a világhálóra, amely a bostoni maratonon történt robbantásra utal.

A Family Guy alkotója, a felháborodott Seth MacFarlane a klipet "iszonyatosnak" nevezte. A videó egy nappal a három ember halálát és számos sérülést okozó bostoni merénylet után került a netre.

A Fox szóvivője elmondta: a Fox.com és a Hulu.com oldalakról levették a Turban Cowboy című részt és az ismétlést sem közvetítik a tévében. A csatorna illetékesei azon dolgoznak a YouTube közösségi videomegosztóval, hogy eltávolítsák a klipet az internetről. Egyelőre nem tudják, hogy ki a felelős a videó megjelenéséért.

Az összevágott klip a márciusban sugárzott Turban Cowboy két jelenetét ollózta össze. Az egyikben a részeg Peter Griffin a bostoni maraton futói közé hajt autójával, a másik, az előzővel nem összefüggő, későbbi jelentben Peter anélkül, hogy sejtené kicsoda az illető, összebarátkozik egy szélsőségessel, akitől egy mobilt kap. Amikor telefonál vele, egy robbanást lehet hallani.

A videóban a két részletet összeillesztették, azt a hatást keltve, hogy a robbanás a bostoni maratonon történt.

"Iszonyatos a neten cirkuláló, Family Guyból összevágott klip. Ami történt, az bűncselekmény és tragédia, együtt érzek az áldozatokkal" - írta egy Twitter-üzenetben MacFarlane, akinek hangján több figura szólal meg az animációs sorozatban, köztük Peter is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így hívják a fővárosi állatkert négy kisoroszlánját!

A két hónapos ragadozóknak a Macskák című musical szereplői adtak nevet. Tovább olvasom