Kisalföld logö

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -7°C | 2°C Még több cikk.

Lekvárral töltött kolbász? Igen, létezik

A feltalálója elképesztő ízkombinációkban árulja, és sokat vár a termékétől amit a fánk és a kolbász ihletett.
A hihetetlen fogása walesi Liam Bennett agyából pattant ki. Dausage-nek nevezte el, amit a Doughnut és a Sausage, azaz fánk és kolbász szavakból rakott össze - írja a Metro.


Liam eddig a következő kreációkat alkotta meg:

  • Sertéskolbász eperlekvárral
  • Sertés-marha kolbász vaníliasodóval
  • Sertéskolbász póréhagymával és egreslekvárral
  • Csirkekolbász málnalekvárral
  • Szarvaskolbász epersodóval
  •  Vegakolvász kankalinnal
Az első kreációja a sertéskolbász volt eperlekvárral, ami véleménye szerint meglepően jól sikerült. Ezután született a többi variáció. Liam most gasztro-fesztiválokon próbálja népszerűsíteni az édes kolbászait, állítólag már érdekődőket is talált.

Jelenleg minden kolbászát kézzel készíti és gépekre gyűjt, hogy a nagyüzemi gyártás is beindulhasson.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felmondott a női kutatókat bíráló Nobel-díjas tudós

Tim Hunt biokémikust sokan bíráltak a női kutatókról tett tréfásnak szánt megjegyzése miatt, ennek… Tovább olvasom