Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Leharapta barátnője száját a féltékeny férfi - sokkoló fotók

A fiatal férfi egy Facebookos üzenetváltás miatt gerjedt féktelen haragra, barátnőjét pedig súlyosan bántalmazta. Ügyében jövő hónapban várható ítélet.
Megrázó fotókat tett közzé a brit Daily Mail. A 23 éves Rhys Culley féltékenység miatt hagyta alaposan helyben 18 éves barátnőjét.

Rhys egy korábbi Facebookos chatelést emlegetett fel, amit Chanttelle egy másik férfival folytatott. A lány felajánlotta barátjának, hogy nézze át az üzeneteit, és bizonyosodjon meg arról, azok között nincs semmi kompromittáló.

A kérdéses üzenetet azonban a férfi nem találta, ezért először üvöltözni kezdett kedvesével, majd megvádolta, biztosan rejteget előle valamit. Chanttelle elmondása szerint rá sem ismert a dühtől felbőszült párjára, akivel több mint két éve voltak már együtt.


A férfi végül elvette barátnője telefonját, az ajtókat pedig bezárta, hogy Chantelle ne tudjon előle elmenekülni. Végül magára hagyta egy kis időre, a nőnek ezidő alatt volt lehetősége segítséget kérni.

Culley megrugdosta és ököllel verte párját, bútorok közé lökte, végül az arcát csúfította el.

- Megpróbált megcsókolni, azt kérdezte szeretem-e. Végül belém harapott, leharapta az ajkamat - mondta el a bíróságon az áldozat. A súlyos harapás mellett a nő testét is zúdódások borítják.

Mire a rendőrök megérkeztek, elmondásuk alapján már mindent vér borított. A férfit letartóztatták, Chantelle-t pedig kórházba szállították.

A Newcastle-i bíróság jövő hónapban hoz ítéletet az ügyben, aminek eredményét Culley előzetes letartóztatásban vár meg. A férfi vallomásában azt mondta, nem szándékosan sebesítette meg barátnőjét, nem akarta bántani, hiszen tudta mennyire szerencsés, hogy vele lehet.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botrányt okozott az őrség közben piruettező brit királyi gárdista

Bár a turisták jól mulattak a Buckingham palota előtti produkción, az őr felettesei nem hagyják majd… Tovább olvasom