Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Legnépszerűbb karakterére emlékezik a Jóban Rosszban

Nézői levelek százai, kétségbeesett üzenetek, aláírásgyűjtés követte a hírt, hogy Tamás atya karaktere tragikusan távozott a Jóban Rosszban-ból.
A TV2 sikersorozatának alkotóit és a csatornát is elgondolkodtatta a közönség heves reakciója, és éppen egy nézői ötlet alapján az a döntés született, hogy május 22-én különleges búcsúepizóddal köszönnek el Száraz Dénes karakterétől.


A hazai sorozatok történetében nem volt még példa arra, hogy egy szereplő távozása ekkora nézői felindulást váltson ki. Tamás atya karakterét annyira megszerette a közönség, hogy halála hírére a rajongók aláírásgyűjtésbe kezdtek és tüntetést terveznek elhunyt kedvencük jövője érdekében. A páratlan mennyiségű levél és üzenet nem csak Száraz Dénest hatotta meg, a TV2 sikersorozatának alkotóit is elgondolkodtatta.


„Sejtettük, hogy Tamás atya halála megrázza a sorozat rajongóit, azt azonban nem gondoltuk volna, hogy a tragédia ennyi embert mozgat meg. Hihetetlen mennyiségű levél és üzenet érkezik hozzánk, többezres csoportok szerveződnek a közösségi site-okon, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hiszen mi a közönséget szolgáljuk." – árulta el Nagy Tamás.


– „A TV2 azonnal létrehozott egy e-mailcímet, ahová várjuk a nézők ötleteit, hogyan lehetne feltámasztani a karaktert, és sok ezer érdekes verzió mellett ide érkezett az a kívánság is, hogy a rajongók szeretnének méltó módon búcsút venni Tamás atyától. Ez egy olyan igény, amit módunkban áll szinte azonnal teljesíteni, ezért most azon dolgozunk, hogy a jövő héten egy speciális emlék-epizódot láthassanak a nézők Tamás atyáról." – mondta a TV2 sikersorozatának producere. - „Tamás atya halála rekordmennyiségű nézőt ültetett a képernyők elé, meglátjuk, hogy elköszönni is eljönnek-e ilyen sokan. Ha igen, el kell gondolkodnunk a jövőn."- tette hozzá Nagy Tamás.

A Tamás atyának szentelt Jóban Rosszban rész jövő héten kedden, május 22-én kerül képernyőre. A sorozat készítői ezután fogják átgondolni – a nézői ötleteket is figyelembe véve, amelyeket a jrotletek@tv2.hu címre várnak -, hogy visszatérhet-e valaha Száraz Dénes Csillagkútra.

Olvasóink írták

 • 4. warthogbat21 2012. május 16. 20:22
  „Mi ez ? Ez az a munkásosztály primitív szórakozása.”
 • 3. Tunde24 2012. május 16. 19:06
  „Ne hagyjuk ki Eszmeralda szemeit sem:)”
 • 2. latakacs 2012. május 16. 13:36
  „Mindig elgondolkodtat, hogy az ilyen jellegű sorozatokban a szereplők többségét nem sikerül simán kiírni a képből, meg kell ölni az íróknak a karaktert, máshogy nem megy. Elég gyenge fantáziára vall.”
 • 1. tati 2012. május 16. 13:03
  „Biztosan az a pár gyökér reklamált itt is,aki az ISAURA-nak gyűjtött pénzt hogy fel legyen szabadítva....
  szánalmas majmok...ez a legfontosabb ma Magyarországon,csak ennyi gondotok van????
  irigyellek benneteket,de hogy stílszerű legyek:
  -boldogok a lelki szegények! :-D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme, a Honda kerekes ˝bárszék˝ - videóval

A Honda nem csupán a sebesség szerelmeseire, hanem a lusta gyalogosra is gondol, ezt bizonyítja… Tovább olvasom