Kisalföld logö

2018. 07. 20. péntek - Illés 17°C | 28°C Még több cikk.

Látták már az internet új sztárját? Félelmetes kakast árulnak a Jófogáson!

Bejárta az internetet a nem éppen szokványos hirdetés: Ön már látta? Ha nem, nevessen velünk egy jót!
Sok érdekes dolog felbukkant már hirdetőoldalakon, de olyat még nem láttunk, hogy valaki egy borzasztó kakastól szabadulna meg így. Most megtörtént: a hirdető részletesen megindokolja a Jófogáson, miért szeretné, ha nem az övé, hanem valaki másé lenne a továbbiakban a jószág.
 

"Eladó nem tudom milyen fajtájú kakas, városi gyerek vagyok, nem értek hozzá, nagy, antiszociális, engem megcsípett, neked kell megfogni, mert én félek tőle, de azt sem tudom mennyit érhet, április eleji keltetés, egyekről jött, illetve haverom hozta. elég termékeny, a tyúkjaimat naponta többször is meghágja szépen sorba, anyukám is városi, ő sem meri megfogni amúgy sem itt lakik, csere bere is érdekel fiatal tojóra, vagy kukoricára, az sem baj, ha nincs ledarálva, darálót már vettem, lassan bele jövök ebbe a falusi létbe, van nagyobb kakasom is, de az jó fej, ez nagyon g**ci, utálom."

- hát, nagyjából ennyi.
 
Fotó forrása: jófogás.hu
Fotó forrása: jófogás.hu

Ha kedvet kapott egy félelmetes kakashoz, esetleg egzotikumként tartaná, vagy tenyészállatként hasznosítva vérkakasállományt nevelne, ne habozzon jelentkezni érte!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

32 évet élt Szerecsendió, a világ legidősebb macskája

32 évet élt Szerecsendió, a világ legidősebb macskája
Szívelégtelenség következtében hunyt el a világ legidősebb macskája. Tovább olvasom