Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Laptop az érettségizőknek - Az ötösök kedvezményre válthatók

Az Acer Magyarország és a Bluechip.hu webáruház idén egyedi kedvezményt ad új laptopok árából az érettségizőknek - legalábbis azoknak, akiknek elég jók a jegyeik.

A Bluechip.hu továbbtanulási programjának célja, hogy megkönnyítse a jó eredményekkel érettségiző diákok számítógéphez jutását. A webáruház ezért az Acer magyarországi képviseletével közösen úgy döntött, hogy programban részt vevő középfokú tanintézményekben, legalább jó átlaggal érettségiző diákok számára kedvezményt biztosít az akcióban meghatározott új laptopok és netbookok árából.

A kedvezményre jogosító 4-es átlagért 5ű engedmény jár, aminek mértéke 1ű-al nő minden tizedes után, amivel a diák javítja eredményeit. Így a 4,5-ös érettségi átlag 10ű, a kitűnő pedig 15ű engedményt ér. Az akcióban résztvevő hordozható számítógépeket az átlag igazolása után a diákok a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon keresztül tudják megvásárolni.

"A notebook piacon igen alacsony árrésekkel dolgoznak a kereskedők, így komoly engedményt jelent ez a kedvezmény" - emeli ki Vince Ákos, a Bluechip.hu üzletvezetője. A szakember reméli, hogy minél több iskola csatlakozik a most induló továbbtanulási programhoz. A csatlakozás a tanintézményeknek is érdekében áll, mivel a diákok vásárlásai után visszatérítést kapnak, melyet saját számítógépeik korszerűsítésére használhatnak fel. Az továbbtanulási programot gondozó Bluechip.hu webáruház tavaly elnyerte az Év Innovatív Internetes Kereskedője díjat, és rendelkezik az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu Megbízható bolt minősítésével is.

Az akció résztvevő notebookok listája a http://erettsegi.bluechip.hu oldalon tekinthető meg. Kapcsolódó webcímek: http://www.acer.hu http://www.bluechip.hu http://www.youtube.com/watch?v=HzBUPnhJOmQ Bővebb információ: A Bluechipről A bluechip.hu 2009 augusztusában indult, mint számítástechnikai, fotó és szórakoztató elektronikai webáruház.

Több mint tízezer terméket forgalmaz a hivatalos magyarországi gyártói képviseletekkel szoros együttműködésben. Az ország teljes területére kiszállít, a webáruház budapesti üzletében, a Váci út 102. szám alatt személyes találkozásra is lehetőség nyílik. 2010-ben a Bluechip.hu weboldal elnyerte "Az Év Innovatív Internetes Kereskedője" díjat, valamint Megbízható bolt minősítést szerzett az Arukereso.hu, az Olcsobbat.hu és a Depo.hu portálokon.

A Bluechip.hu az elmúlt másfél évben bekerült Magyarország legnagyobb forgalmú számítástechnikai és fotó online kereskedői közé. További információért látogasson el a www.bluechip.hu oldalra. Az Acerről 1976-ban történt megalapítása óta az Acer folyamatosan az ember, és a technológia közötti korlátok ledöntésére törekszik. Nemzetközi szinten az Acer 2. helyen áll a teljes PC és notebook piac tekintetében. Az Acer folyamatos növekedését jövedelmező és fenntartható Üzleti Csatorna Modell teszi lehetővé, míg a Multi Brand - több márkán alapuló - stratégia jóvoltából hatékonyan integrálta az Acer, a Gateway, a Packard Bell és az eMachines márkákat a nemzetközi piacokon.

Az Acer arra törekszik, hogy környezetbarát termékeket tervezzen és beszállítóival együttműködve zöld ellátói láncot hozzon létre. 2010-es becsült árbevétele 19,9 milliárd USD-t. További információkért látogasson el a www.acer-group.com weboldalra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyességi versenyen és a gokart pályán bizonyítottak a Fair vezetők

Talmácsi Gábor robogón is bizonyított, Dombóvári Vanda biciklivel bravúrozott. Tovább olvasom