Kisalföld logö

2016. 10. 21. péntek - Orsolya 5°C | 10°C

Lámák okoztak dugót Dublinban

Dublin közlekedése meg tudja keseríteni az autósok életét, de most fordult elő először, hogy az ír fővárosban elszabadult lámák és kecskék okoztak hatalmas dugót.
A kavarodásért öt láma és két kecske volt felelős, az állatok Dublin legfontosabb körgyűrűjén, az M50-es úton szabadultak el, és nyolc kilométeres dugót idéztek elő. A "közlekedési gerillákat" végül a rendőrök helyezték biztonságba egy trélerbe terelve őket.

A lámák és a kecskék hétköznapjaikon egy cirkusz közönségét szórakoztatják az autósok helyett. Az egyik szállító azonban nyitva hagyta a kaput, így tudtak kiszökni.

"Főnökük", Alexander Scholl cirkusztulajdonos visszautasította a rivális cirkusz vezetőjének vádjait, miszerint szándékosan engedték ki a négylábúakat, hogy nagyobb figyelmet szerezzenek a Circus Sydney számára. Korábban egy elefánt és egy törpe kenguru is elkóborolt már. "Nem igaz, hogy figyelemfelhívó akció volt. Ha ezek a lámák autóval ütköznek és meghal valaki, kit tartóztatnak le, a lámákat vagy engem?" - reagált hevesen Scholl.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dinoszauruszkeltetőt találtak Indiában

Dinoszaurusztojások százait fedezték fel Indiában, Tamilnádu szövetségi államban; a leletek korát… Tovább olvasom