Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Lakástrend nem mindennapi módon

Idén is megrendezik a nagyközönség számára is elérhető trend eseményt: újra Budapest Essential Looks.
Magyarországon első ízben, 2011 tavaszán a Schwarzkopf Professional támogatásával került nagy sikerrel megrendezésre, a Nemzetközi Divatnapok mintájára életre hívott magas nívójú, a nagyközönség számára is elérhető trend esemény, a Budapest Essential Looks, melyen a hazai divatszakma legmeghatározóbb designerei vettek részt.

A Schwarzkopf Professional hosszú távú tervei között szerepel az esemény minden év tavaszán történő megrendezése és idén egy szakmai, fodrász nappal is kiegészül a program. A február 4-i prágai világ premiert követően pont 1 hónappal, március 4-én, vasárnap a Budapest Essential Looks záró napján kerül először bemutatásra a Schwarzkopf Professional Essential Looks tavaszi trend show-ja.

BUDAPEST ESSENTIAL LOOKS
A 2012-es évben az idén 15 éves LAKÁSTREND és a BUDAPEST ESSENTIAL LOOKS társrendezvényként működnek együtt. A két esemény egy időben,azonos helyszínen (Millenáris “B" épület, Teátrum), történő megrendezése mindkét fél számára új távlatokat nyit a trendek nagyközönséggel történő megismertetése terén. A két rendezvény egymást kiegészítő programjai egész napos kellemes és hasznos időtöltéssel ajándékozzák meg a trendekre fogékony közönséget. Az idén kezdődő együttműködés egy hosszabb távú társrendezvényi partnerség kezdete, melyhez a tematikához illő újabb partner rendezvények is csatlakoznak majd. A LakásTrend és a Budapest Essential Looks életre hív egy egyedi rendezvényminősítő védjegyet TRENDBANG! néven, melyet minden olyan a trendekkel, divattal, designnal stb. foglalkozó tematikus rendezvény megkaphat, aki a TRENDBANG! minőségi követelményeinek eleget tesz. A minőségi követelményeket egy erre az alkalomra felálló komoly szakmai háttérrel rendelkező kurátor csapat fogja összeállítani és tesz javaslatokat minden évben a TRENDBANG! minősítés elnyerésére. Idén a tervezők -Kepp Showroom, Tomcsányi Dóra, Nubu, Artista, Art’z Modell, Gabo Szerencses, AnnaEva, Madleine by Fidji Couture, Manier, Léber Barbara, Daalarna - legfrissebb kollekciói mellett teret adunk magyar gyártók bemutatkozásának. A szombati nap nyitányaként, a tervezői bemutatók előtt a Magenta és a Sugarbird 2012 tavaszi-nyári kollekcióit állítjuk színpadra.A Budapest Essential Looks eseményeknél elmaradhatatlan nemzetközi színvonalú fény-, hang-, és látványtechnikai háttérrel, nemzetközi kifutókon is dolgozó magyar modellekkel, profi sminkes (Kreatív Sminkműhely) és fodrász csapattal (Hair Club / Schwarzkopf Professional) kerül megrendezésre 2012-ben is nagyszabású eseményünk.


A tavalyi eseményhez képest újdonság, hogy idén az esküvői trendek bemutatásával is kiegészül a program. Ennek keretében a Fehér Szalon és az Orlando Collection mutatja be legfrissebb esküvői kollekcióit vasárnap délután. További érdekesség még, hogy a hivatalos programkezdések előtt, először Magyarországon a nagyközönség is betekintést nyerhet a divatvilág kulisszái mögé, bepillanthat a divatbemutatók, fodrász, smink és trendbemutatók létrejöttének miliőjébe.


Minden nap a programok kezdetéig a főpróbák ugyanis teljesen nyilvánosak. A Schwarzkopf Professional-nek köszönhetően a legfrissebb nemzetközi hajtrendeket az Essential Looks 2012:1 nemzetközi trend bemutató mellett a londoni Trevor Sorbie International Plc. Covent Garden magyar származású, nemzetközi mesterfodrásza, Szabó Ádám hozza el a magyar közönségnek. Az esküvői trendekhez kapcsolódóan Karika Zsolt és Rózsa Erzsébet mutatja be a legújabb kontytrendeket.

A Budapest Essential Looks másik állandó partnere a Fiat csoport legdivatosabb tagja a Lancia.A Lancia az InStyle-al karöltve, a Budapest essential Looks égisze alatt hirdette meg a New Black and Red Ypsilon szlogenjére épített, Be Creative - Not Monotone elnevezésű kreatív divat pályázatát. A pályázatot meghirdetők célja, a tehetséges fiatal divattervezőknek lehetőséget biztosítani, egy hazai, nemzetközi színvonalú trend eseményen történő megmérettetésre. A program döntősei mindhárom nap bemutatják kreációikat a nagyközönségnek.

Eredményhirdetés a záró napon.


Az eredmények hitelességéről az alábbi válogatott szakmai zsűri gondoskodik

• Anda Emília divattervező
• Lakatos Márk stylist, a Lakatos Márk MakeOver Salon képviseletében
• Lancia képviseletében
• Krupp Tünde marketing vezető
• Zsédenyi Adrienn énekesnő
• InStyle képviseletében
• Haraszti Edina főszerkesztő
• Horváth Kinga, művészeti vezető
• Budapest Essential Looks képviseletében
• Buday Kollárik Tímea alapító
• Jaksity Kata háziasszony

Programok

A Budapest Essential Looks és a LakásTrend kiállítás közös együttműködésének keretében megrendezésre kerülő események, aktivitások

Fotókiállítás - Tombor Zoltán nemzetközi hírnevű fotóművész Absolutely című fotókiállítása, először a nagyközönség számára

Fodrász sarok személyreszabott tanácsadással és professzionális minőségű Schwarzkopf Professional termékekkel, a budapesti LUV STYLE és a tatabányai SÉRÓ BÁRÓ fodrászcsapat közreműködésével a Lakástrend kiállítás területén

Designer Store és Designer Show-Room a Lakástrend területén : a Budapest Essential Looks tervezőinek legújabb kollekcióival, a Designer Store-ban 20%-os kedvezménnyel!

2012 tavasz-nyári színtrendek a sminkedben, avagy, miként használd a trendszíneket az egyéni színtípusodnál! Megmutatja Neked a Laksátrend kiállítás területén a Kreatív sminkműhely csapata

A Budapest Essential Looks és a LakásTrend kiállítás kizárólagos ital beszállítói

CHIVAS REGAL: AZ IKONIKUS WHISKY MÁRKA
SAN PELLEGRINO / AQUA PANNA: AZ OLASZ PRÉMIUM ÁSVÁNYVÍZ
NESPRESSO: A KÁVÉZÁS MŰVÉSZETE

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dér Heni hajléktalanokon és kutyáikon segített

Ismét példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot az Országos Állatvédőrség Alapítvány… Tovább olvasom