Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Lady Gaga otthonában mutogatja melleit - videó

Lady Gaga sohasem idegenkedett a meztelenségtől, többször is megmutatta leplezetlen bájait, de magánéletét próbálta tőle telhetően zárt ajtók mögött tartani.
Lady Gaga sohasem idegenkedett a meztelenségtől, többször is megmutatta leplezetlen bájait, de magánéletét próbálta tőle telhetően zárt ajtók mögött tartani.

Most otthonában láthatjuk bulizni saját szórakoztatására, miközben fel-felkapja a pólóját úgy, hogy alóla kilátszanak kerekded bájai.

Megismerhetjük édesanyját, Cynthiát, aki legalább annyira bulis fehérnép, mint világhírű lánya. Egy világító karácsonyfát nyújt át lányának, hogy mikrofonként használja.Unokaöccse, Zachary is előtérbe kerül a felvételen. A csöpp gyermek és Gaga barokkos fellépő frizurája enyhén disszonáns képet alkot. A háttérben a Csendes éj angol változatát hallhatjuk a családtagok dúdolásában. Egy másik részletben pedig Gaga egy táncpróbába enged betekinteni.

A videót Lady Gaga, becsületes nevén Stefani Germanotta rajongóinak állította össze, így valószínű, hogy nem hamisítványról van szó. Többször is elhangzik szájából, mennyire szereti rajongóit.

A karácsony körül készült videón, melyen boldogságában örömtáncot lejt, többször is megmutatja melleit. A Rec gombbal Gaga testvére, Natali játszadozott el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az amerikai elnökválasztásnak szentelt platformot indított a YouTube

A demokrata és a republikánus párti gyűléseket és elnökjelölti tévévitákat nézhetik végig élő… Tovább olvasom