Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Kutyát vert Edward herceg?

Felháborodtak az állatvédők Nagy-Britanniában, miután a vasárnapi brit lapok címoldalon hoznak olyan fényképeket, amelyeken Edward herceg egy bottal vet véget vadászkutyák verekedésének.

Erzsébet királynő harmadik és legfiatalabb fia a fotók tanúsága szerint egy sandringhami vadászaton használta 1,2 méteres botját, miután egy elejtett fácánon kezdtek el marakodni a vadászkutyák.

Azt pontosan nem tudni, hogy hány kutyát ütött meg a 44 éves királyi sarj, de az egyik fényképen az látszik, hogy botja nagyon közel van az egyik kutya fejéhez. A Buckingham Palota szóvivője szerint sem derült ki, hogy tényleg bántotta-e Edward az egyik négylábút. Edward a norfolki birtokon, Sandringhamban vadászott Fülöp, András és Vilmos hercegekkel együtt, amikor az incidens történt.

Részletek és további felvételek >>

Olvasóink írták

 • 16. kalanyos 2008. december 29. 11:50
  „Miert,talan a farkaval kellett volna utni oket??”
 • 15. Korrekt5 2008. december 28. 23:10
  „Szilágyi Zsolt a következöket irta:>>>>Igaz, olyat lehet vele ütni, hogy fájjon és csípjen, de az jó, mert nevel.<<<<

  Ugye rosszúl irtad vagy nem igy akartad? :(

  Mivel a megjegyzésedböl nem derül ki, hogy egy kicsit is vicces, igy "durván" komoly, de látom nem egyedül vagy. ELKÉPESZTÖ:(((”
 • 14. ideals 2008. december 28. 20:13
  „.. ha kéznél van a slag, én lelocsolom őket, de egyébként tényleg félelmetes, mikor marakodnak. Mondjuk azt már megtanultam, igaz, csak két puli van itthon, ha az egyik neki akar ugrani a másiknak, akkor a tarkójánál fogom a nyakát, és lenyomom a földre. Azt mondták a kutyások, hogy ezzel én vagyok a győző.. - na, persze, van, hogy nincs idő ilyesmire, meg lehetőség sem. Egyébként meg két nagy termetű vadászkutya közé eszembe se jutna "benyúlni" és megfogni bármelyiket is.. - marad a bot!”
 • 13. 1.László 2008. december 28. 17:07
  „A herceg nem a kutyákat hanem a fácánt féltette hogy széttépik és nem ehet belőle pedig enélkül sem halna éhen. Én fogadtam folna hogy melyik lessz a nyerő. Komoly sérülést úgysem okoztak volna 1másnak mert ezek nem harci kutyák.”
 • 12. b.zoli 2008. december 28. 13:32
  „igazatok van az állatvédök meg egészen hülyék ilyen téren... ha 2 kutya marcangolja 1 mást akkor nem szabad öket finoman szétszedni . Oda kell sozni ,akár hogy is szeressük az állatot az akkor is állat és ha nem szeretnénk préda lenni akkor viszont meg kell mutatni ki az ur!”
 • 11. éaa 2008. december 28. 12:33
  „antalszabo !
  "nők, akik a kutyával b..sák magukat"
  Na most, én ezt nem tudtam, mert nem nézek ilyen oldalakat. Ezután sem nézem meg, de köszönöm a tájékoztatást.”
 • 10. antalszabo 2008. december 28. 12:21
  „Állatokkal való közösülés, teszik ezt azok, akik a perverz mocskos hajlamaikat egy kiszolgáltatott állaton élik ki, többek közt a nők, akik a kutyával b..sák magukat. De ezen tényekről meggyőződhet tisztelt érthetetlen, ha megtekinti a videóplayer oldalt.”
 • 9. éaa 2008. december 28. 11:55
  „hehe08 !
  A kecskés változat nem pornó, hanam szükséglet. A hegyipásztorok, akik hónapokat töltenek a hegyekben, tudom, hogy élnek ezzel a " lehetőséggel". Én az állatpornót nem értem. Mi az?”
 • 8. hehe08 2008. december 28. 10:30
  „a felállás:
  állatvédő-kecske
  állatvédő-hal
  állatvédő-kígyó stb....
  nem, ez nem perverzió..... ez neoliberalizmus.... :D:D:D:D”
 • 7. éaa 2008. december 28. 09:41
  „Mi az,hogy "állatpornó? Mi a felállás?”
 • 6. Poltergeist 2008. december 28. 09:38
  „Nagyokosok látott már valaki élőben két kutyát összemarakodni???Mit csinált volna füttyögetett volna neki ,hogy csúnya kutya nem szabad???Még jó ,hogy odasóz.”
 • 5. Szilágyi_Zsolt 2008. december 28. 09:38
  „Én nagyon szeretem az állatokat, de amit az úgynevezett "állatvédők" néha művelni képesek, az azért már erősen a ló túlsó oldala!

  Először is: ez egy sétapálca, ami általában nem ólomból készül. Azzal nehéz lenne komolyabb sérülést okozni ekkora kutyáknak. Igaz, olyat lehet vele ütni, hogy fájjon és csípjen, de az jó, mert nevel. De ezekből a képekből nem is derül ki, hogy megütötte-e egyáltalán a kutyákat a herceg. Nem sokat értek a kutyákhoz, de a Kisalföld képén szerintem az látszik, hogy a gazda fenyegető állást vesz fel, emeli a botot, hangsúlyozza a dominanciáját, a falkavezéri mivoltát, a kutya pedig ettől meghunyászkodik.

  Másodszor: ezek a herceg kutyái. Valószínűleg sokkal jobban ért hozzájuk és sokkal jobban ismeri a természetüket, mint bármelyik állatvédő! Azonkívül az ő tulajdonai: azt csinál velük, amit akar, kinek mi köze van hozzá?

  Harmadszor: ugyan a képeken ilyesmi sem látszik, de ha a kutyák tényleg összemarakodtak, akkor Edward tulajdonképpen megmentette őket a komolyabb sérüléstől, mert inkább egy-két ütés a hátukra vagy fejükre, mint hogy véresre tépjék egymást.”
 • 4. antalszabo 2008. december 28. 09:27
  „Nem is biztos,hogy meg ütötte az ebeket a herceg. Az állatvédők pedig jó ideje átestek a ló túlsó oldalára.
  Az, amit igazán védeniük kellene, az ellen semmit nem tesznek.
  Mért nem lépnek fel az állatpornó ellen? Mert talán a pornó iparban a maffia keze is benne van! - lehet attól félnek?”
 • 3. mir 2008. december 28. 09:18
  „Akinek ez nem tetszik az várja meg amíg széttépik egymást a kutyák vagy vesse közéjük magát aztán próbálja meg kézzel szétválasztani őket márha marad keze utána.”
 • 2. SPAN 2008. december 28. 08:46
  „Az állatvédők szedjék szétt a kutyákat kézzel.!!
  De amíg két adrenalinnal túlfűtött dög veszekszik én is bottal ijjeszteném meg őket mert a végén még engem ennének meg.
  Ilyenkor a kutya kikapcsolja a jó tulajdonságait és csak a prédát lássa.”
 • 1. éaa 2008. december 28. 08:11
  „A négy mancs nevű szervezet már összeült, hogy Edwardon megtorolja a kutyát ért sérelmeket.
  Edwárdon is hasonló botot próbálnak ki, mint amilyent ő használt nevelési céllal.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ördög Nórit levette a lábáról a Playboy!

Ördög Nóra négy hónapnyi házasság után kidobta férjét, Rubin Kristófot. A hírek szerint a Playboy… Tovább olvasom